Hacka din Bici detta instructable jag lär dig hur till hacka din bic lättare att göra en större flamma. Det har varit massor av rykten och tvivel men detta är den verkliga hur man om hur man gör din eld så stor som du vill med din BIC lättare!!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur till hacka din Wii

har du någonsin haft den gamla kopian av Super Mario Bros. i din garderob som du vill spela men din NES bröts? Har du andra alternativ! I detta instructable jag kommer att visa dig hur till hacka din Wii för att köra Homebrew kanalen. Med den hår hac...

Hacka din Wii

Hej, Välkommen till min mini-handledning om hur du installerar homebrew på din Wii. Det finns ett par sätt att göra detta men detta kallas Smash Stack hacka.Steg 1: Installera Homebrew upp Detta är min andra instruera-stånd. Här visar du hur till hac...

Hacka din liv: En Guide till att leva ett friskare och lyckligare liv

När jag såg att det var en tävling om hacks life, tänkte jag omedelbart på dessa otroligt geni idéer för att göra enkla saker ännu enklare. Men sedan insåg jag att de lite "ah ha!" stunder inte verkligen gör en inverkan på ditt liv. Jag måste tä...

Hur till hacka din Eagle Award

här är hur till hacka din Eagle award. Vissa människor kanske vill göra detta för att visa stöd för en förändring i politiken i Boy Scouts of America.Steg 1: Skär tyg Skära ditt band. Jag beställde några 35mm grosgrain band. Mäta menyfliksområdet i U...

Hacka din förpackning papper!

Det är julen en gång mer, och du vet vad det innebär! Gåvor och stress galore!Och en gång, huset är översållad med rullar omslagspapper, väntar på gåvor slås.Tillsammans med ett litet problem... Omslagspapper kommer antingen rulla när du inte vill at...

Hacka din baby-utfärda utegångsförbud för smala dörröppningar

av någon anledning, börjar nästan alla spädbarn porten på 28-inches bred. Jag bor i ett äldre hus och har några fel. En besynnerlighet är att alla våra garderober har mycket smala öppningar. Jag har läst igenom internets för en grind som passar in i...

Hacka din papper handdukshållare

Att vara en pappa, mer än när jag hade en situation när jag ville riva av ett ark hushållspapper, men det var utmanande att göra det med bara en hand fri.I detta Instructable tittar vi på ett sätt att hacka ditt papper handdukshållare, så det skulle...

Hacka din boet termostaten att köra en gasspis eller spis

Om du, liksom jag, värma ditt hem uteslutande med en gasspis eller en fristående gas spis, och du vill kontrollera ditt system med en termostat för boet, så är det Instructable för dig!Enda anledningen till att boet termostaten inte fungerar på dessa...

Hacka din servo V1.00 - förvandla din servo till en kraftfull linjärt ställdon

Förutsatt att du har verktygen och servo kan du byggt detta för under ett par dollar. Manöverdonet fördjupa med en hastighet av ca 50mm/min. Det är ganska långsamt men mycket kraftfull. Titta på min video i slutet av inlägget där små manöverdonet lyf...

Koppla in den: hur till hacka din Sifteo bas för större ljud

någonsin föreställa sig vad du kan göra med något som någon annan skapat men sätta ett spinn på den? Någonsin känner att lusten att ta något isär och hacka den och sedan sätta ihop den?Tja, om du svarat ja på någon av de föregående frågorna, jag till...

HACKA din egen BLUETOOTH HEADSET för billiga

jag älskar bluetooth, kort räckvidd hi-tech radio som kan överföra alla typer av data. Bluetooth-headset är AWESOME eftersom du kan lyssna på musik, spel, eller ring dina vänner med ingen sladd hängande runt. Jag har haft problem med att göra min ege...

Hacka din bil

vill låsa upp din bildörr med din telefon? Mappa om ratt knappar, eller logga prestandadata? Bilen Kracker en öppen källkod addon för din BMW 3-serien, 5-serien, 7-serien, X-serien eller Mini som låter dig;Lägga till en Aux-ingång eller musik jukebox...

Hacka din egen kollektivtrafik tidtabell

Jag gillar min cykel. Och när jag kan ta det att nå mitt mål - jag gör det. Men ibland jag behöver ta kollektivtrafiken och jag bor ganska centralt i München. Det finns en massa linjer rakt framför min plats och jag kan inte minnas när jag kan ta häx...

Hacka din Jack-o-Lantern

Detta Instructable handlar om att införa/uppmuntra barn i alla åldrar, och de nya elektronik, till hacking elektronik. Det är billigt, mycket roligt för en liten mängd av ansträngning, lätt tolkningsbara i andra fjärr styra idéer och undervisar maski...

Hacka din Canon kamera

jag har flera kameror, huvudsakligen två jag använder en Canon 50d och en Canon Powershot SD780is. Båda är bra, men i tid fann jag mig mersmak från var och en för 50d jag skulle älska att ha videooch 780 jag skulle älska att kunna skjuta RAW -bilder....

Hacka din LED Strip med en rörelsesensor och Timer

Jag tycker att måttet på en bra Instructable är de idéer som inspirerar, varför jag njöt Liam.great98's Instructable med titeln "Ge din säng Underglow!" Jag hade aldrig trott att lägga till en LED strip längst ned i en säng annars, och jag ville...

Hacka din gammal stege

Våren är över oss vilket kan betyda en sak för mig... Säsongsbunden allergi... Lol. Skoj åt sidan, signalerar trevligare vädret också en säsong för fastställande och rengöring saker runt huset. Jag har alltid min praktisk-dandy gamla aluminium stege...

Hacka din Hasbro R2D2 med en IOIO mikrokontroller!

Min fru köpte mig en Hasbro interaktiva R2D2 astromechdroid på min födelsedag för några år sedan efter att jag sagt hur roligt det skulle vara att hacka den och jag har äntligen lyckats komma in och börja spela!Även de inbyggda röst kontrollfunktione...

Har du inte en trä Vice? Hacka din metall Vice!

jag har några projekt kö, en av dem är en trä vice, jag har redan alla delar för det jag bara inte har blivit av att göra det ännu.Ja igår var jag arbetar på något annat och jag behövde sätta några trä i min vice så jag kunde använda min kvarn för at...