Hacka din egen kollektivtrafik tidtabellJag gillar min cykel. Och när jag kan ta det att nå mitt mål - jag gör det. Men ibland jag behöver ta kollektivtrafiken och jag bor ganska centralt i München. Det finns en massa linjer rakt framför min plats och jag kan inte minnas när jag kan ta häxa linje. Och varje gång jag lämnade för att ta en spårvagn - spårvagnen förbi utan mig. Och jag kunde se på dessa fancy digital tidtabeller, som jag har att vänta. Jag önskade så illa att ha en sån hemma - så jag bygga en. Det visar mig 10 nästa avgångar inklusive förseningar!

Jag använde en Intel Edison med en I2C Grove RGB LCD - och det är alla;). Lätt att bygga - bra att använda! Jag använde Adurino koden, så kontrollera att du installerat det enligt officiella guider.

Jag kommer att visa dig det följande steget att bygga din egen transportabla:

1) hur man får de uppgifter du behöver?

2) hur man gör Edison göra det?

3) hur till bygga grejer?

Okej! Kan få det igång...

Se Steg
Relaterade Ämnen

HACKA din egen BLUETOOTH HEADSET för billiga

jag älskar bluetooth, kort räckvidd hi-tech radio som kan överföra alla typer av data. Bluetooth-headset är AWESOME eftersom du kan lyssna på musik, spel, eller ring dina vänner med ingen sladd hängande runt. Jag har haft problem med att göra min ege...

DIY hacka din egen hem Automation System

Ett hem automationssystem bör kunna slå på/av apparater som lampor, fläktar, entertainment system, etc. Ett system som är trådlös ännu oberoende från Internet, men viktigast, DIY och öppen eftersom jag vill förstå hur det fungerar.Varför nytt uppfinn...

Hacking Sony ECM-AW3 Bluetooth mikrofon. Lägg till din egen mikrofoningång socket. Den nya ECM-AW4 har input så de kanske har läst min hacka.

Detta är en liten hacka jag publicerade i min blogg för en tid sedanhttp://www.comeseemy.photos/Blog/Hacking-The-Sony-...DEN TRÅKIGA DELEN OM HUR JAG FICK TILL HACKA MIKROFONENJag har en uppsättning av Sony ecm-aw3 mikrofoner. De är bra för de är vär...

DIY hacka: Gör din egen "Pom Pom Maker"!

"Pom Pom Makers" kan köpas i många butiker och online, men de varierar också i pris någonstans från $2.00 - $10.00, kanske ännu mer. Denna tutorial ska show dig hur man gör (Ja, DIY!) din egen "Pom Pom Maker" med enkel, runt-huset obje...

Starta din egen sommarläger!

Detta instructable är berättelsen om skapandet av ett sommarläger som kallas Camp Kalejdoskop, i Cambridge, MA. Jag skapade detta 2006 och sprang fram till 2008. Det är ett program som fokuserar på att ge barn möjlighet att välja vad de gjorde under...

Bygga din egen elektrisk motorcykel

ÖversiktDet färdiga projektet är en 1981 Kawasaki KZ440, omvandlas till elektriska. Den drivs av fyra Optima gul topp förseglade (AGM) bly-syra batterier, som driver en Briggs & Stratton Etek elmotor. Hastigheten på motorn styrs av en Alltrax varumär...

Bygga din egen Wifi-radion

Internet är värd massor av online radiostreams, de flesta med ett visst tema, allt från gamla tiden klassiker till tibetansk riverdancing. Jag måste erkänna att jag älskar att lyssna på dem medan jag bygger grejer, så jag kan välja vilken musik jag g...

Hur ska din egen superhjälte

Spider Man? LAMEWolverine? LAMEDuck Avenger? PERFEKTA!Att göra upp din egen superhjälte för Halloween kan vara den perfekta kostym, och kan skräddarsy efter dina egna intressen! Det ger också alla ett bra samtalsämne på frågan "Vem är du?"Steg 1...

Blås din egen luft-horn

de flesta sport-fans är bekanta med extremt hög luft-hornen drivs av en burk med tryckluft.Detta Instructable berättar hur du gör din egen luft-horn från gemensamma hus-håll scraps.Med lite övning, tar varje air-horn under fem minuter för att göra, s...

Hur man bygger din egen iPad fodral.

jag vet att vi har alla sett och dreglade över den nya iPads och några av oss har skalade ut stora pengar till få en.Om du är lik mig vill du skydda din investering och att det ser trevligt. Om det kan passa din personlighet och du gör det själv, är...

Bygga din egen gateway brandvägg

lär dig att bygga din egen gateway brandvägg med FreeBSD® och gamla PC delar. Brandväggen kommer att bestå av PF brandväggen, Snort-ID: N, olika IPS applikationer, Squid proxy och några intuitivt webbgränssnitt för revision. Kostnaden för detta proje...

Gjutning objekt i Sugru (gör din egen stearin och metall LEGO minifigurer!)

Varför kasta i Sugru?Denna guide visar dig hur man gör en billig och enkel form av en silikon förening kallas Sugru. Från denna värmetålig mögel kan man skapa en tenn gjutning, för smycken och sådant. Även om en professionell gjutning kommer att leve...

Gör din egen Cigar Box gitarr / Mp3 spelaren förstärkare

jag har velat skapa en Cigar Box gitarr och förstärkare för ganska länge och det verkar som den Instructable ljud hacka och batteridriven contestst var bara extra incitament jag behövde för att ge det ett försök.Detta Instructable visar hur man skapa...

Gör din egen löddrig handtvätt och spara pengar!

I detta projekt ska jag visa dig hur du gör din egen löddrig hand-tvätt med vanlig tvål flytande.Detta är vad du behöver;1) skumma hand tvätta flaska (jag använder en Palmolive skum hand tvättflaska)2) Normal hand wash liquid (någon fungerar)3) vatte...

Hur du gör din egen APP!

Hej alla!Idag kommer jag att dela hur att göra din egen APP på en dator och iphone.Detta sparar tid på morgonen genom att inte behöva gå till en slumpmässig webbplats och gör det hela så mycket lättare!Låter komma igång!Steg 1: Vad man ska göra Hej a...

Göra din egen miniatyr Electric Hub Motor

i-wheel electric drive motorer utgör en effektiv metod för att tillhandahålla propulsion fordon som annars inte var utformade för att ha drivande hjul.Det vill säga är de bra för EV hacking och omställning. De är kompakta och modulära, kräver inget s...

Bygga din egen "Spy Satellite"

Jag har alltid trott det skulle vara snyggt att ha din egen "Spion" satellit. Det faktum att vi har vår egen Spy satelliter reser runt jorden bara förvånar mig. Så varför inte ha din egen? Följande instructable visar hur att göra just det, bygga...

Hacka din boet termostaten att köra en gasspis eller spis

Om du, liksom jag, värma ditt hem uteslutande med en gasspis eller en fristående gas spis, och du vill kontrollera ditt system med en termostat för boet, så är det Instructable för dig!Enda anledningen till att boet termostaten inte fungerar på dessa...

Gör din egen Laser skär Standoffs för elektroniska projekt

någonsin behöver vissa standoffs bråttom? Eller kanske behöver du en hel del standoffs och inte vill spela en massa för de dyra nylon standoffs från mail-oder leverantörer.Detta är en riktigt enkel instructable bara gnista din fantasi om vad som är m...