Hacking Guide till The Wii presentkortmål är att dela ut Wii gåvokort i väntan på Nintendos release av denna märkliga konsol. Korten är lite tjockare än ditt vanliga kreditkort och hus några ganska tjusig elektronik. Att trycka på knappen på utsidan av kortet aktiverar en olycksbådande blå Wii glöd som varar ungefär tio sekunder. Jag ska dyka fallet på denna lilla sak och kolla in interna. Efter att vi lägger lite av funktionalitet till lysdioderna.

Samla ihop några verktyg...

#0 stjärnskruvmejsel
Liten platt skruvmejslar
Lödkolv & löda
Pincett eller tång nål näsa
Kniv

och låter komma igång!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Liftarens Guide till The Galaxy vägg prydnad

jag använde 3/4" plywood för att göra tecken, skär jag ut en stencil av marvin paranoid android,och sprejade på trä för att få formen på honom.När det gäller de val och petunior, jag bara ganska freehanded eftersom de inte svåra former.använda en blä...

The Ultimate Guide till K'nex Ball maskinelement

här är det - en gigantisk guide till massor av olika element för din boll maskiner. Detta tekniskt sett är inte en instructable per se, det är ett tillägg till hur till göra en BALL maskin.Steg 1: Vägen Detta är det enklaste elementet. Det är i själv...

The Ultimate Guide till den Zombie-ish, Skeletal, Ghoulish, Ghostly och bara odöda i allmänna Papercrafts

jag märker att det fanns inte alls tillräckligt papercraft Instructables på denna webbplats, så, jag bestämde mig att göra min egen. Jag kunde inte lista ut vad för slags papercrafts att sätta i mitt projekt än jag trodde, "som inte gillar zombies?&q...

En nybörjares guide till Arduino

Efter några år av experimentera med Arduino, beslutade jag att det är dags att dela den kunskapen har jag fått. Så jag här går, en guide till Arduino, med nakna grunderna för nybörjare och lite mer avancerade förklaringar för personer som är något me...

A-Z Modding Guide till Nerf natt-Finder

här är en mod guide till om allt du kan mod på en nerf nightfinderMATERIALNight finderskruvmejselEpoxi (eller varmt lim)PVC-rör 1/8hacka sågDrilltångelastiskt bandBuzz bee enda skott våreno-ringarrörmokare tejpdartsmörjmedel (vaseline)skumpermanenta...

Guide till Nerf

jag vet, jag vet, alla mod NERF vapen att göra dem mer kraftfull och skjuta längre. Dock om du var i ett NERF krig, inte skulle du förmodligen kunna använda dem. Jag skrev detta som en guide till NERF krig sedan bara guider redan ute finns för mods....

Clueless guy's guide till att köpa blommor

här är din idiotsäker guide till att välja den perfekta buketten att imponera på din miss. Det tar inte en massa pengar eller någon slags blommor-kunskap att slå hennes strumpor av! Ett par lätt-till-minas pekare är allt du behöver för resten av ditt...

En vetenskapsman Guide till Citizen Science

Den underbara rouzejp var vänlig nog att översätta denna guide till franska. Läs den här!Le merveilleux rouzejp en eu la gentillesse de traduire ce guide sv français. Lisez-le ici!Citizen science är i ropet just nu, som det ska vara!Dock kan det vara...

Den samverkande Guide till spela leda gitarr

detta är en guide till att spela gitarr. Eftersom jag är en aktiv medlem, och Danny's instructable är oavslutad (och i något förlägger verkligen innacurate, t.ex.. hans flikar var upp och ner), beslöt jag att göra en av mina egna till höger hans miss...

Guide till K'nex vapnen

detta är den ultimata guiden till K'nex kanoner. I mikeasaurus's ord:"Det finns mycket grundläggande K'NEX kanoner, och några mycket avancerade sådana; men jag ser inte någon dokumentation som förklarar hur de fungerar. Du pro pistol-byggare är på en...

En avancerad Guide till Airsoft (för mellanliggande Airsofters)

Hej! I detta Instructable jag ska försöka dela några erfarenheter och taktik jag har hittade medan airsofting och expandera på många nybörjare guider tillgängliga på denna webbplats. För en nybörjare guide, rekommenderar jag En enkel Guide till Airso...

Wowwee's Elvis Alive till The Elivinator Project

Hej alla, jag skulle vilja presentera dig för ett projekt som jag har börjat sedan första året. Det hände när jag såg den WowWee Elvis Alive byst. Jag har arbetat på en animerad huvud på och av tills jag sett detta. Detta var precis vad jag letade, e...

En Super vaga Guide till brygga öl

En Super vaga Guide till brygga ölInga detaljer men om du letar efter en allmän uppfattning om vad som händer i hem brygga öl sedan denna video är för dig...

En Pissheads Guid till varenda droppe

Steg 1: Saker du behöver 1 box vin1 par sax1 pissheadNär du tror du har slut på vin från ditt vin box tänka igen, snabb och enkel guide till få varenda droppeSteg 2: När vinet inte längre filtrerar från kranen slita öppna upp i rutan och ta bort påse...

Alltid aktuell Guide till Ubuntu

Hej killar! Detta är det alltid uppdaterat Guide till Ubuntu. Det kommer att uppdateras med varje ny version av Ubuntu. Den nuvarande utgåvan är Ubuntu 13.04 Raring Ringtail. Nästa utgåva, 13.10 uppkäftig Salamander, beror den 17 oktober eller så. Om...

Grundläggande Guide till Flux kärnhus bågsvetsning

Hej och Välkommen till SLO Makerspace guide till Flux kärnhus bågsvetsning! Detta Instructable syftar till att lära dig att använda Lincoln Weld Pak HD flux Metallpulverfylld båge svetsare. Denna maskin är är en av de mest grundläggande svetsare till...

En enkel Guide till att tjäna pengar på Runescape

detta är en enkel guide till att tjäna pengar snabbt på runescape. http://www.Runescape.com/Steg 1: Tjäna pengar för Noobs (nybörjare) Tjäna pengar med kycklingarTjäna pengar med höns gå till en hönsfarm (det finns en i Lumbridge om du följer den nor...

Guide till bästa april dårar tricks

detta här är en guide till alla de bästa april dårar tricksHär är den förstaLämna dem hängandeSnabb och enkel klassiska pojkstreck. Bara vänta tills ditt offer är i duschen, sedan smita in och ta tag i sina kläder och alla handdukar. (Du kanske vill...

En Guide till Raspberry Pi Arduino kommunikation i inbyggda system

Det här är en guide till olika metoder för kommunikation mellan Raspberry Pi och Arduino. Denna guide är skapad av allt jag lärt mig från inrättandet av en kapacitet skog. Inlägget av projektet kan ses, en video av projektet kan ses här, och dokument...