Halo ODST pansar: Vapen - del 3 av 5 i ODST Armor byggaHalo 3 ODST pansar projekt.

Detta är Del3 av en 5 del serie om en full ODST rustning du kan bära.

Projektet är så stort att jag beslutat att dela upp det i fem (5) Instructables:
1. hjälm
2. torso
3. vapen
4. ben
5. vapen

För att förena alla instructables publicerat jag också enInnehållsförteckningen (TOC) instructable för Halo ODST Armor bygga.

Arm rustning består av två delar, den bit som täcker skuldra och överarm och lappa täcker underarmen (aka, gatlopp).

Jag kommer att avvika från WETA modell och kommer att använda arm-modeller från TV-spelet.

***
Kredit för 3D och Pepakura veckla upp går till Kirrou.
***

Se Steg
Relaterade Ämnen

Halo ODST Armor bygga: Innehållsförteckningen (TOC)

projektet krävs så många steg att jag var tvungen att bryta ner det i fem instructables. Vänligen följ länkarna nedan till den faktiska instructables jag skrev om hur man bygger olika armor delar ...1. hjälm (Läs detta instructable första ) *** kompl...

Halo ODST pansar: Hjälm - del 1 av 5 av ODST Armor bygga

Detta är Del1 av en 5 del serie om en full ODST rustning du kan bära.HejSå vill du verkligen göra detta? Detta är ett stort projekt. Bygga tid kommer att vara från flera månader till över ett år beroende på detaljnivå och hur beslutsamma du är. Längs...

Halo ODST pansar: Torso - del 2 av 5 av ODST Armor bygga

detta är del 2 av en 5 del serie om att bygga en Halo ODST Armor kostym du kan bära.Projektet är så stort att jag beslutat att dela upp det i fem (5) Instructables:1. hjälm 2. torso3. vapen4. ben5. vapenJag har också publicerat en Halo ODST Armor byg...

Hur man gör ett vapen del 2 stora bludgeoning vapen

super enkla instruktioner om hur man gör en förödande bludgeoning vapen varning Läs hur till göra en vapen del en ansvarsfriskrivning innan fortsatta.Steg 1: levererar behöver du en yxa och kniv du inte kanske ens behöver yxanSteg 2: att hitta vapen...

Knex vapen del 2

knex vapen del 2...

Knex vapen del 1

knex vapen del 1...

Hur man gör egna vapen del 1 tung impaling vapen

för allt detta instructable du behöver är en stor bit av trä några mindre bitar av en borr (eller stag) och bitar och en kniv. även är detta en varningDETTA ÄR INTE EN LEKSAK. LEK INTE MED RUNT MÄNNISKOR ELLER DJUR. JAG ÄR INTE ANSVARIG FÖR EVENTUELL...

Halo ODST Sharkface hjälm

detta är min ODST hjälm hade kort-lager, förstärkt med harts och formade med bondo. Första bilden är den färdiga produkten. Andra var vad jag arbetade bort av, och resten är: hjälmen efter att jag avslutat gör det av papper, hjälm när jag hade resine...

LEGO Space Marine & Halo ODST

min LEGO Space Marine och ODST....

Det gick inte vapen för min första plats svetsare bygga.

Epic Fail. efter att ha sett flera DIY svetsare, jag även om jag skulle göra mitt eget. Ursprungligen gjorde jag armarna av en lexan plast, tanken är att lexan skulle stå upp till elektrisk ström och inte leda elektricitet. Tyvärr för mig sist hade n...

Hur man gör en liv storlek Halo 3 Battle Rifle

detta är min handledning om hur man gör en naturlig storlek Halo 3 Battle Rifle ur kartong och tejp. Det är en av många liv storlek Halo vapen som jag har gjort. Alla de vapen/vapen som jag har gjort är gjorda med hjälp av samma process; Först skär u...

Turbo Kid Skeletron Cosplay Prop vapen och Mask - SKS rekvisita

Jag älskar absolut campy över de översta skräckfilmer. För er som inte har hört om indie film Turbo barn Låt mig vara först att säga det är en blod och tarmar, 80s återgång, Mad Max på BMX cyklar bra tid!Hur som helst jag såg en förhandsvisning för f...

LEGO Space Marine & ODST

En Warhammer 40,000 Space Marine, och en Halo ODST i LEGO!...

Hur man bygger en unik Minecraft hus del 2

i denna del kommer jag visa dig hur man bygger inre.Steg 1: Steg 1 Bygga ut 2 kvarter från 3: e blocket som på bilden (på båda sidor)Steg 2: Steg 2 Nu lämnar en 2 block gap plats 2 fler block. Sedan kan man utvidga det av 5 (på båda sidor).Steg 3: St...

Closet Arrangör - del I

Tänk dig det här... du städa upp din barn leksaker i vardagsrummet och du går för att införa dem i garderoben. Du går till deras rum, öppnar garderoben dörrar, slänga leksaker i, stänga dörrarna och hoppas de organisera sig medan du sover på natten....

DIY hagelgevär patroner (för Cosplay)

bestämde jag mig att vända detta mini-underavsnitt min Mjölner pansar i en instructable för alla som vill lägga till patroner i sina kostymer. Används hagelgevär skal bör vara ganska lätt att komma över om du bor nära en gård, eller lerduveskytte utb...

Batman kostym (The Dark Knight Version)

som den nya filmen kom och dess få närmare halloween har jag beslutat att börja göra en batman kostym, en från The Dark Knight! eftersom detta kommer att ta mig ett tag att göra har jag beslutat att publicera den oavslutade och lägga till det som jag...

Pepakura 101: Grunderna i cosplaying med Pepakura

Hej underhuggare!Jag älskar pepakura! Det är, enligt min mening en av de häftigaste sakerna att komma ut i 3D-modellering världen. Några av de skarpaste dräkter kommer från nackdelar nu för tiden görs med peps. Jag är övertygad om någon kan använda d...

Bygga en netto pistol

Jag kommer att visa dig hur man bygger en netto pistolen ur material som finns på alla stora lådan hem förbättring butik. Detta netto pistol är kan avfyra en 90 kvadrat fot net 15 till 25 fot med 80-100 psi med tryckluft. Nätet är återanvändbara, för...