●HAMMERED koppar blad EARRINGS●Jag gjorde detta par örhängen med en skrot av koppar.

De tar ungefär en timme att göra, men de är ganska lätt.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur ansöker en grön patina på koppar med Brita kemikalier

Denna video visar hur man tillämpa en grön patina till koppar blad med Brita brun svart och Petur grön patina.Denna video är av kreativa metall Design - www.creativemetalmd.com...

Lätt $10 koppar Raspberry Pi fallet

Jag ville göra en trevlig fallet för min Raspberry Pi som alla kan enkelt bygga med vanliga handverktyg och lätt att hitta, Billigt material. Den totala kostnaden för material var ca $10.De enda verktyg som behövs är ett par tenn snips kan skära 20 g...

15 minuters papper-hantverk solur

detta är en 15-minuters papper solur i två bemärkelser: det tar 15 minuter att göra och har etiketten till de närmaste 15-minuterna. Den är gjord av papper, men jag utformade Gnomonen ha en tredimensionell bas för större stabilitet, avsmalnande till...

En annan blygsamma kök Make-Over

Vad brytt oss om köket när vi flyttade i 3 månader sedan var:1. sätt KYLEN sköt från väggen2. sätt DISKHON stack i, döda inte bara flöde men erbjuder ingen backsplash3. grå färg system *4. faux linoleum trä golv5. avsaknad av lagring6. * bänk och bac...

Passiv kyla för bärbar dator-del 2 (HDD)

Hej alla,Chatta med din vän med en laptop Toasty Handflatta vila under the brännhet somrar i Indien är inte sättet att spendera en trevlig helg, är det?Min odjuret hade inte en, utan två av 7200 RPM hårddiskar i RAID 0.Blixtrande snabb och precis som...

Bygga en cykel tank

här är en cykel tank enkelt! Använda kvalitet trä för grundläggande form. Helt enkelt klämma koppar plåt på plats och använda fästelement av ditt val. Gick för buck Rodgers ser så jag behövde flera mässing fästelement med runda huvud. Mer fästen dest...

Hög spänning nätaggregat för Nixies, CFL, Neon-glöd-lampor etc. för min steampunk objekt

Hej allaDetta instructable är också en sammanfattning av min egen experiances i uppbyggandet av funky lätta objekt med den elektroniska från en förfogande kamera, som kunskapen om andra projekt och konstruktiva idéer från internet.Så det var mitt mål...

Toy Story 2 the cleaner's tool chest

En av mina favoritscener i Toy Story 2 är Woodys reningsprocessen, i som avbildas en awesome toolchest, med oändliga lådor och dolda fack, jag älskar sättet att Woody är reparerad och rengöras. Detta instructable (min allra första en faktiskt) visar...

DIY flexibla PCB

några månader sedan, jag testade idén om flexibla PCB. och resultaten var bra.Jag lagt upp några bilder på instructables men avvisade orsak det är inte tillräckligt dokumentation.Jag är koreanska så redigera dokumentation på engelska är hårda. och så...

BraceLED 2.0

jag arbetat hårt för att göra den första BraceLED en cool projekt och en bra Instructable... Jag verkligen gjorde! .. .och ännu, några dagar efter publicering, fick jag obekväm. Rastlös. Även om jag hade massor av andra saker att göra, kunde inte jag...

Hur att reparera en HP DV9000 - serien bärbara datorer

jag fick en HP DV9260US laptop som en studentexamen som närvarande. Det fungerade bra tills 13 månader efter att jag fått det, en månad efter garantin sprang ut. För att få den reparerad kommersiellt skulle kosta på order av $800, om kostnaden för en...

Steampunked XO OLPC laptop

jag ville ha en förändring för min gröna och vita plast XO OLPC. Jag koppar blad i toppen och botten, trä kornat kanterna, och lagt till trä detaljer....

Akryl blommor av SMD lysdioder

vi fick en massa gratis SMD lysdioder och jag ville testa hur det såg ut inbäddade i akryl.Använder laserskärare, gjorde jag hål i akryl som passar lysdioderna.Lysdioder har kuddar på ändarna och något längre (3,5 mm) än akryl är tjock (3,2 mm).Efter...

Tiki fackla Tree

göra en Tiki fackla Tree av kopparrör. När det väder, har du en grön, naturliga ser pjäsen d'art.Vi byggde detta på en kväll. Det kan ta två timmar för trädet. Plus ytterligare två timmar att göra och prep facklorna. Att göra och lödning bladen tog ä...

Hur man gör en 12 lämnar mekaniska Irirs

material:1 - cykel kedja... ja en cykel kedja, you'll seee vad är för.1 - koppar plåt1 - 15mm mdf-skiva (20 x 20 cm gör)1 - 3mm mdf-skiva (20 x 20 cm gör) (inte på bilderna)1 CD tube fallOch även några verktyg som:Bicicle kedja verktygDrill4 mm drill...

Ställa in Solid runda nitar

Detta instructable kommer att tjäna 3 syften:1. Visa hur jag in runda nitar dekorativt fästa plåt2. Visa hur man gör en av de verktyg som krävs för att ställa in runda nitar3. Visa hur du använder dessa verktyg och kompetens för att göra en cool häng...

Metall får väl snart kort

nyligen min bästa vän fick diagnosen allvarlig sjukdom och så jag själv och min vän Mark beslutade att bygga en metall krya på dig kort snart.Steg 1: Vad du behöver Innan du börjar vara medveten om detta tog över 24 timmar av arbete med ännu mer då s...

Handgjorda minsta SLR kamera

Tja, detta är min stora prestation. Bygga upp världens minsta arbetande modellen SLR filmkamera. Denna kamera, byggd med 90% koppar och har slutare, sökare, Flip mirror, filmakassetten, bläckpatronshållare; Film avancerad lever, fokuserbara objektiv...

Nätverksansluten strålning detektor: Känna kosmisk strålning på fingertopparna

* Uppdatera (12/23) *: Just gått in i den "skyddade" konkurrens - skydda dig mot strålning och rösta på mig :) TackObs: Detta är min allra första Instructable! Jag kommer att vara mycket lyhörda för feedback på hur man kan förbättra projektbeskr...