Han Solo chokladpå the tycker Geek spindelväv de föreslår för att göra choklad med Star Wars Han Solo i carbonite islådan. Tja är här en extra yummy choklad recept.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Choklad Han Solo i Carbonite Cookies

detta instructable visar dig hur man gör choklad Han Solo i Carbonite Cookies. Jag grunda ute hur till göra dessa på discovery.com och var tvungen att dela detta med Instructable gemenskapen.Steg 1: Vad du behöver Han Solo i Carbonite ice cube fack e...

Han Solo ridande på en Tauntaun kostym.

Detta projekt var en Halloween dräkt som tog på ett eget liv! Det började med Han Solo outfit från den första filmen och sedan insikten att han skulle behöva mer på knep eller behandla utomhus, tillsammans med utmaning/begäran av att ha en Tauntaun o...

Hipster Han Solo & prinsessan Leia

"Empire? Alltför mainstream."Han Solo: Bära en benvit långärmad collared skjorta, svart väst, tjocka svarta inramade glasögon, forma håret och bära en valfri mössa. + Rebel alliansen logotyp coffee cup som vi bara använt ett tomt papper kopp och...

Han Solo i Carbonightlight

Vad du behöverHan Solo i Carbonite gjutform Cement/betong MixVarmt lim (ca 3 pinnar)Silver sprayfärgSvart akrylfärgRöda Super Bright lysdioder (jag använde 27 röd 5mm lysdioder)Motstånd (60 ohm för en 12V tillförsel, 6 lysdioder i serien)AC/DC Power...

En annan enkel Han Solo frysta i Carbonite kostym

jag älskade bserinese's och 1_Steve_Jobs's simple Han Solo i Carbonite kostymer, så när jag kom över en konstig live-action Glukometer costume(?) som jag kunde använda som en lätt bas för mitt eget Carbonite kammare, jag fick jobba...Denna dräkt är e...

Han Solo Blaster

i denna tutorial jag ska lära dig hur man gör en ganska bra Han Solo blaster replik med en barnleksak till att börja med.Material som behövs:Han Solo leksak blasterDrillBorr (1/16 tum)"Hole såg" drill bit (ca 1/2 tum)Måla (svart/silver/brun)Måla...

Hur man gör Han Solo DL-44 Blaster

Hej Cosplayers, jag skyler stalldräng och i dagens lärlingsutbildning jag kommer att lära dig hur man gör Han Solo DL-44 Heavy blaster från Star Wars-sagan. Med hjälp av PVC-rör, en off hyllan termoplast, och en $3 airsoft pistol.Steg 1: Titta på den...

Han Solo kostym

jag har varit en lång tid Star Wars fan och en dag insåg att jag inte behövde bara cosplay som kvinnliga karaktärer. Varför inte göra en manlig karaktär? Så jag bestämde mig att skapa en kvinnlig version av Han Solo.Steg 1: Han Solo skjorta Enligt mi...

Hemgjord Han Solo STAR WARS kostym

Han Solo kostym jag gjorde till Halloween 2013.-Shirt-Vest-Byxor-Stövlar-Blaster-Läder hölsterSkjorta, väst och byxor köptes på en sparsamhet butik. Tröjan hade jag att skräddarsy och sy igen för att få det att passa som det ska. Västen är en svart,...

Star Wars Han Solo och prinsessan Leia älskar!

Är det något mer nördiga och romantisk än Star Wars kärlek?Jag tror inte det.Steg 1: Vad du behöver... att göra en. Behöver du:trä.måla.Silhouette cutter maskin (eller en hobbykniv och tålamod)kontakt och överföring papperJag använde min siluett för...

Han Solo i Carbonite hänge från koppar eller Silver Metal Clay

Metal clay (kallas ibland ädelmetall lera) kan enkelt manipuleras hemma vilket gör den perfekt för unika och roliga smycken som Han Solo i Carbonite hänge i detta Instructable. I grund och botten kavla du ut leran, bildar det som du vill, torka den,...

Star Wars Han Solo bälteshölster pistol

här är ett enkelt och billigt sätt att göra en awesome Han Solo pistol hölster. Min fästman och jag kommer att vara Leia och Han för Halloween och hans dräkt skulle inte vara komplett utan signatur Han Solo pistol hölster. Jag är ett stort Star Wars...

Han Solo i Carbonite kostym

som barn som alltid älskat Halloween, jag hade turen att växa upp med en Maker far som min varje kreativ tanke till viljes. Inte bara har han alltid varit bra på elektronik (han arbetade på Bell Labs), men han är också skicklig på Snickeri, mekanik o...

Han Solo kartong Blaster med magnetiska Display ombord

Detta är min kartong ta på Han Solo Blaster DL-44 från Star Wars Episode IV.Till uppvisning Blaster riktig jag bygga en magnetisk ram / Visa styrelse, häxa kan du fästa och lossa skulpturen utan någon form av synliga delar (när pistolen är i styrelse...

Han Solo DL-44 Blaster

Så Halloween är här och du probablydon't har någon bra rekvisita, så här är min DL-44 BlasterSteg 1: Saker du behöverEn DremmelPrimerGloss svart sprayfärgMetalliskt Silver sprayfärgmaskeringstejpEn Johannes han solo blasterSteg 2: Borra hålen. ta en...

Han Solo fryst i Carbonite kostym

En vän till mig nämnde att hon skulle göra en slav Leia kostym för Halloween. Har alltid älskat Halloween och byggnaden av snygga kostymer, när en annan vän nämnde jag borde gå som Han Solo, avfärdade jag det först som nog inte unik. Tills jag tänkte...

Han Solo "Sv-Queso'd i Carbonite" Queso maträtt

detta är en steg för steg-instruktioner om hur du skapar din egen Han Solo inneslutet i karbonit. Jag bestämde mig att göra mig till en queso maträtt för en kommande Halloween-fest, men processen är densamma för precis vad som helst du kan komma med....

Star Wars Han Solo stövlar

göra ett par Han Solo stövlar! Låt inte dem lura dig, de gjordes med en hel del enkla knep och nonsens...Steg 1: Skapa mönstret Supplies Needed:Verktyg:PinsSaxPennaLinjalenSpåra hjulStöveln (för att kopiera)Material:Tunt tygPapperJag kom över detta i...

Enkla Han Solo frysta i Carbonite kostym

detta Instructable är om min enkla Han Solo frysta i Carbonite kostym. Allt du behöver är en kartong storlek av kroppen. Klipp ett hål där ditt ansikte är. Få en gammal klänning skjorta och byxor, skär dem i halv, saker dem med tidningen, sedan limma...