Han Solo kartong Blaster med magnetiska Display ombordDetta är min kartong ta på Han Solo Blaster DL-44 från Star Wars Episode IV.

Till uppvisning Blaster riktig jag bygga en magnetisk ram / Visa styrelse, häxa kan du fästa och lossa skulpturen utan någon form av synliga delar (när pistolen är i styrelsen).

Hela DL-44 är bara tillverkad av kartong, papper (för fat och räckvidd) och limma. För att Visa styrelsen använt jag kartong, Textbrytning papper, lim, tre magneter, sladd och sprayfärg.

Jag försöker använda så lite som möjligt verktyg på mina modeller. Detta håller investeringen, om du försöker bygga den själv, på en rimlig nivå.

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY Han Solo i Carbonite med mig

Hey Ho!Herzlich Willkommen zu meiner ersten "Do It Yourself"-Anleitung auf instructables.Mir ist durchaus bewusst, dass es sich um eine englische Seite Darumen.Dennoch... ICH schreibe jetzt munter drauf los. Vielleicht erstelle ich noch eine eng...

Han Solo Blaster

i denna tutorial jag ska lära dig hur man gör en ganska bra Han Solo blaster replik med en barnleksak till att börja med.Material som behövs:Han Solo leksak blasterDrillBorr (1/16 tum)"Hole såg" drill bit (ca 1/2 tum)Måla (svart/silver/brun)Måla...

Hur man gör Han Solo DL-44 Blaster

Hej Cosplayers, jag skyler stalldräng och i dagens lärlingsutbildning jag kommer att lära dig hur man gör Han Solo DL-44 Heavy blaster från Star Wars-sagan. Med hjälp av PVC-rör, en off hyllan termoplast, och en $3 airsoft pistol.Steg 1: Titta på den...

Att göra en kartong ghetto blaster med fancy blinkande lysdioder

gjorde jag en kartong ghetto blaster för en 80-talet tema maskeraddräkter parti. Jag tänkte jag skulle dela hur jag gjorde det här.Vad jag använt/vad du behöver:KartongOlika färgerMaskeringstejp20 lysdioder40 trådar ca 10 inches lång (beroende på sto...

Kartong katapult från gamla Display ombord!

Någonsin undrar vad man ska med de gamla vetenskap rättvis Visa styrelser? Varför inte göra något sånt skjuter? Vad högstadiet barn älskar inte att!Varning!Detta är inte tillräckligt kraftfull för att skada någon, men om den gör det, DON "T KLANDRA m...

Han Solo DL-44 Blaster

Så Halloween är här och du probablydon't har någon bra rekvisita, så här är min DL-44 BlasterSteg 1: Saker du behöverEn DremmelPrimerGloss svart sprayfärgMetalliskt Silver sprayfärgmaskeringstejpEn Johannes han solo blasterSteg 2: Borra hålen. ta en...

LCD-Display ombord med en Linkit och Bluetooth

HejI detta instructable lär du dig gränssnitt LCD med Linkit en och hur man styr samma med BluetoothSteg 1: Komponenter som krävs Linkit en styrelseArduino UNO16 * 2 LCD LCD sköldBluetooth-antenn (hittade tillsammans med en Linkit)SmartPhonesladdarSt...

Han Solo fryst i Carbonite kostym

En vän till mig nämnde att hon skulle göra en slav Leia kostym för Halloween. Har alltid älskat Halloween och byggnaden av snygga kostymer, när en annan vän nämnde jag borde gå som Han Solo, avfärdade jag det först som nog inte unik. Tills jag tänkte...

En kartong televisor (med arduino och lysdioder)

Nyligen såg jag en dokumentär om historien om TV-apparaten. Och till min förvåning de visade att det fanns en mekanisk television för de välkända CRT TV-apparater.Dessa mekaniska TV-apparater eller televisors var ganska smart och enkel.En CRT är helt...

En annan enkel Han Solo frysta i Carbonite kostym

jag älskade bserinese's och 1_Steve_Jobs's simple Han Solo i Carbonite kostymer, så när jag kom över en konstig live-action Glukometer costume(?) som jag kunde använda som en lätt bas för mitt eget Carbonite kammare, jag fick jobba...Denna dräkt är e...

Hemgjord Han Solo STAR WARS kostym

Han Solo kostym jag gjorde till Halloween 2013.-Shirt-Vest-Byxor-Stövlar-Blaster-Läder hölsterSkjorta, väst och byxor köptes på en sparsamhet butik. Tröjan hade jag att skräddarsy och sy igen för att få det att passa som det ska. Västen är en svart,...

Star Wars Han Solo bälteshölster pistol

här är ett enkelt och billigt sätt att göra en awesome Han Solo pistol hölster. Min fästman och jag kommer att vara Leia och Han för Halloween och hans dräkt skulle inte vara komplett utan signatur Han Solo pistol hölster. Jag är ett stort Star Wars...

Han Solo i Carbonite kostym

som barn som alltid älskat Halloween, jag hade turen att växa upp med en Maker far som min varje kreativ tanke till viljes. Inte bara har han alltid varit bra på elektronik (han arbetade på Bell Labs), men han är också skicklig på Snickeri, mekanik o...

Science Fair Display ombord

detta är min OSFDBPC (en Science Fair displayen styrelsen Per barn) projekt. Detta är Go Green eftersom det bidrar till att rädda planeten en bit kartong i taget. Dessutom sparar du green (American vernacular för pengar) när du har till köpa en när d...

Enkla Han Solo frysta i Carbonite kostym

detta Instructable är om min enkla Han Solo frysta i Carbonite kostym. Allt du behöver är en kartong storlek av kroppen. Klipp ett hål där ditt ansikte är. Få en gammal klänning skjorta och byxor, skär dem i halv, saker dem med tidningen, sedan limma...

Han Solo Gun Belt

Comi-Con för min region snabbt närmar sig det är dags att arbeta på kostymer. Hela familjen är att skapa sina egna. I år skall jag gå som Han Solo med en kostym från olika källor. En av de berömda och viktiga delar av en sådan kostym är gunbelt och D...

Han Solo ridande på en Tauntaun kostym.

Detta projekt var en Halloween dräkt som tog på ett eget liv! Det började med Han Solo outfit från den första filmen och sedan insikten att han skulle behöva mer på knep eller behandla utomhus, tillsammans med utmaning/begäran av att ha en Tauntaun o...

Choklad Han Solo i Carbonite Cookies

detta instructable visar dig hur man gör choklad Han Solo i Carbonite Cookies. Jag grunda ute hur till göra dessa på discovery.com och var tvungen att dela detta med Instructable gemenskapen.Steg 1: Vad du behöver Han Solo i Carbonite ice cube fack e...

Möta målning Display ombord

Som många av er vet, är jag en ansikte målare. Nyckeln till att ha en framgångsrik ansikte måla jobb är naturligtvis att ha en trevlig iögonfallande display styrelse som erbjuder ansiktsmålning mönster för kunderna att välja från. Jag gillar att tänk...