HAND makt GENERTOR

jag gör denna HAND POWERED GENERATOR med skrot objekt

DELAR
1. 24 VOLT DC-MOTOR
2. LED-LJUS FRÅN DÖDA FACKLA
3. MOTOR FRÅN EN GAMMAL LEKSAKSBIL
4. LEDNINGAR
5. GENERATOR handtag

Relaterade Ämnen

Hand tvättmaskin

Detta är en billig, green och lätt-till-använda hand tvättmaskin.Som använder det bara hand makt kan det användas utanför och inuti. Tycker bara roligt du kan har gör din tvätt för hand på din nästa överlevnad resa! Tvättmaskinen fungerar också som e...

Texturerad färg på betongblock

Ett hem projektet pågår för oss är att omvandla våra oanvända källaren till en trädgårdsarbete workshop. Samtidigt, vi detta utrymme som ett familjerum och tillverkade sten höll med en svart latex lim för att täcka stiftelsen betongblock skorsten. At...

Familjen Version av TINY House levande

Jag slår vad du har sett bilderna och guider hur man gör egna små hus av en liten trailer. Små hus är bra för levnadskostnader och att hålla saker enkelt. Många små hus är mellan 200 till 400 kvadratfot. De flesta små hus finns också för en person el...

Nintendo spel Boy™ DMG Bi-vert Chip Installation

Inga snitt spår! Jag guidar dig genom de steg som krävs i rent de lödning FFC kontaktstift lämnar DMG helskinnade.Stift 15 och 16 på FFC-kontakten är data rader från Processorn till LCD, som vi kommer att proxy genom bi-vert chip.Varning: ta bort all...

Ultimate ogräs Removal Tool

jag var trött på kryper genom gräsmattan på mina händer och knän med en handhållen ogräsrensning verktyg eftersom jag inte gillar med hjälp av kemikalier på gräsmattan med husdjur, barn och djur också att vara på den. Jag såg ett liknande verktyg på...

DIY Factory

Jag har byggt 2 off-grid, digital, öppen källkod fabriker från 20' transportbehållare, och jag vill hjälpa andra att bygga sin egen.Shop-In-A-Box #001 fungerar i Bungoma, Kenya; #002 liv på Amerikanska Steel i Oakland, CA. #002 resor: det har varit a...

Photograpy Light Stand - billigt, lätt och behändig

en bra bit av studioutrustning att hålla belysning enheter eller reflektorer och flytta dem lätt.Steg 1: Att sätta allt ihop. Super billiga fotografering ljus stå. Om du har några objekt i du garage kan du inte spendera några pengar för detta stativ....

Persimon utsäde knappar

persimon utsäde knapparGenom Boyd Miles sprang jag över ett omnämnande av persimon frön används som knappar. Tja, jag har en persimmon tree eller två nära huset och jag använder en massa knappar så jag tyckte det lät som ett bra experiment. Sen falle...

Handgjorda Airsoft gevär

en enkel luftgevär som gjordes från en bit av bromsledningen, en blåspistol, Diverse luft-tank typ anslutning delar och några (okänd typ av) trä som vi hade liggandes.Grunderna:Vad måste du bygga en pistol av något slag, oavsett om det är detta en el...

Hand In Hand Skeleton Clock

En hand i hand clock är en klocka där minutvisaren är monterad på toppen av timvisaren (och andra på minut). Detta ger en klocka som ser udda och unik, men fortfarande mycket läsvärd och klocka som.Denna klocka är ett skelett utgåva av en hand i hand...

Hand i hand klocka

Jag nyligen flyttade (och från mina föräldrar hem) och bland den stora mängden saker saknas, är en klocka. Nu gillar jag udda saker, så en köpt normal klocka helt enkelt inte kommer att göra. Det finns redan massor av DIY ledde klockor där ute, men j...

DIY Aerogarden reflektor makt - ljusna Booster

hur jag gjorde min egen DIY Aerogarden reflektor makt - ljusna Booster, och hur kan du också!Vi fick en Aerogarden 7 http://www.aerogarden.com/ för jul. Vi är mycket glada att prova trädgårdsarbete inomhus, och vi hoppas att detta blir en hoppa på hä...

Möjlighet till användning din icke-dominanta hand

orsaken till skriver detta "vänners kompatibla är mycket viktigt. Jag har svårt skadade min högra hand (dominerande) och det är i en full arm gjuten. Jag är i skolan, så jag har att skriva mycket, alltså lära sig att göra saker med min högra hand. De...

Svart sekt tantrisk Buddhism: Hur man gör den heliga hand symbolen

denna sekt av buddhismen grundades av Master Lin Yun från Taiwan och han gick bort förra året. Svart sekt tantriska buddhismen har en grund i den tibetanska buddhismen. Han var vår högsta ledare och hans student Crystal tog över när han passerade, he...

En annan dator makt leverans mod

oanvända dator nätaggregat är ganska mycket alla var i labs. De är tyvärr inte mycket användbart eftersom deras ledningar är utformade för fäste på datorkomponenter. Jag är ett stort fan av banan kontakter i labbet och detta Instructable visar hur ja...

He-Man makt svärd replik

He-Man cartoon "MOTU" var min favorit som barn. He-Mans svärd, (Power Sword, eller Sword of Power) spelat en stor roll i den tecknade serien, utan att det, det skulle finnas någon He-Man.Om du någonsin i hemlighet velat höja makt svärd, och uppr...

Modulära Robotic Hand & Arm (med Extended Range of Motion) (3D tryckt)

Hej alla! Detta är min prototyp hand och arm protes som jag har designat i flera månader nu. Det är fortfarande lite av ett pågående arbete, och [[eftersom jag slutar upp med college klasser för terminen]] jag ännu inte har haft tid att utveckla alla...

Bygga en enkel makt strömavbrott Monitor

Hej, och Välkommen till min Instructable för att bygga en billig, enkel, något användbart makt strömavbrott bildskärm! Om du är här, det är förmodligen därför, som jag, du bor i ett område att erfarenheter enstaka strömavbrott. Grattis? I alla fall,...

Hur man gör en magnetisk hening Guide (för slipning mejslar & Hand flygplan) | DIY Woodworking verktyg #5

"När [träets] korn tårar ut, jag vill slita mitt hår ut."- GmoonÄven om problemet inte pà ¥ Trichotillomani, händer det definitivt eftersom du inte vässa din Hand-plan korrekt.Ett enkelt sätt att hålla en Hand-plan, eller en mejsel på plats meda...