Hand såg restaureringJag har nyligen köpt ett hand sågblad i en sparsamhet butik för nästan ingenting, helt enkelt eftersom ingen ville ha den. Det saknades ett handtag, rostig och i obrukbart skick. Med lite ansträngning kunde jag ta bort rost och gör ett nytt handtag för den ur en kasserad bit plywood.

Denna handledning visar hur lätt det är att reparera och återställa kasserade verktyg som i sin tur kommer att ge många års användning.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hand plan restaurering

Jag har varit förälskad av verktyg under lång tid - utseendet, känner, och design av något som är både vackra och praktiska är fascinerande för mig. När jag kom in i träbearbetning, hand flygplan stod ut så estetiskt tilltalande och ytterst utilitari...

Gamla Hand Drill restaurering

Denna restaureringsprojekt är en present till min far. Min far var den första person som visade mig hur man använder verktyg för handel, projekt som sträcker sig från grundläggande underhåll till ombyggnad. Han påminde alltid mig om när han växte upp...

Hand plan restaurering och Tune-Up

Alla har fått ett gammalt verktyg i deras garage eller verkstad någonstans, att kanske deras farfar gav dem, samtidigt som säger något i stil med: ""Inte skruva detta upp!", eller kanske bara" hålla det trevligt. Jag fick det i "N...

Antika banjo restaurering.

jag ber om ursäkt på framsidan för att inte dokumentera alla processer i detta projekt min normala detaljnivå men jag tror du får idén om hur jag gjorde saker från vad jag dokument.En vän från jobbet gav mig en 140 år gammal George Dobson banjo som h...

Antika brand hjälm restaurering

Återställa en vintage brand hjälm till sin ursprungliga glans. För detta, min första någonsin restaureringsprojekt, jag använde en pre-1947 Cairns & Bros Senator (aluminium) brand hjälm. Detta relativt lätt projekt använder verktyg och tekniker som k...

1960 Ford F-100 lastbil restaurering

jag nyligen avslutat det fullständigt återupprättandet av min 1960 f-100 lastbil. Det tog mig drygt tre år att slutföra (delvis eftersom jag ändå ska gå gymnasiet, så tid och medel är tight) och jag kunde inte vara lyckligare med resultatet. Jag lärd...

Kniv restaurering

Välkommen, och tack för att kolla denna kniv restaurering av röda räckte blad. Denna Mar-Din kniv tillhör en vän till familjen. Kniven ägdes ursprungligen av hans farfar och har stort affektionsvärde till hans familj. Som du kan berätta av bilder, va...

Restaurering: 1878 plattform Glider gungstol

antikviteter är cool, speciellt när de blir antikviteter under många år i familjens ägo. De är inte bara ägodelar något mer, varje gång du tittar på dem de bringa tillbaka otaliga minnen från den gamla goda tiden. Längs resan från tidigare för att pr...

Hur till restaurera tabeller/trämöbler

Hi i detta instructable jag kommer att gå igenom de processer och stegen för att återställa möbel som har sett bättre dagar. Jag kommer att visa dig hur jag restaurerat en uppsättning 3 teak enstaka / soffbord, men det är egentligen mer av en guide f...

Titta på det skina! Tabell restaurering

jag fick detta fast bord av trä från Craigslist för ett år sedan. På tiden hade det endast en repa i den. Nu efter ett år dess slitna ner och har många repor och bleknar men bara på toppen! Så detta instructable kommer bara vara på hur till restaurer...

Mini restaurering: 67 Austin Healey Sprite MKiV

denna mini resto var en överraskning födelsedag för min fars 60.Jag förväntade mig detta första försök till en bil restaurering att uttömma min kunskapsuppsättning och bidra till att utveckla mer.Ser tillbaka lite jag definitivt av mer än jag kunde t...

Wood skulptur restaurering

så en vän till mig är farfars far var en wood skulptör och kompositör. Han skapade denna vackra trä skulptur ca 1910. Det läste mycket dåligt. ("Kontroll" om du är ny med träbearbetning är sprickor i trä som bildas när fukt eller härdning av trä...

Drill Press restaurering (renovering tekniker)

Detta instructable är en allmän översikt och jämförelse av olika restaurering tekniker. Syftet med experiment är en drill press. Inte alla stegen är i detalj, men information kan hittas någon annanstans på webben exakta anvisningar om olika tekniker....

Mills Vest Pocket spelmaskin restaurering

vid rengöring ut Mina morföräldrars källaren efter bortgången av min farfar, jag hittade en intressant 1930-talet nickel spelmaskin som var i grov skick.(Fula ljusa orange) färgen var karvat loss och springan skulle inte driva tillräckligt långt för...

Hammare restaurering

Ödmjuka hammaren är en hörnsten i ett Snickeri kit. När din pålitliga verktyg hantera raster eller i behov av reparation du kunde bara gå till affären och köpa en ny eller kanske köpa en ersättare handtag. Men inte du, du är en tillverkare. Du fixa o...

Historiska trä Toothing plan restaurering

Jag har en uppsättning av arv trä plan men det var inte komplett förrän jag hittade detta toothing plan som passar min andra plan nästan perfekt online. Om du undrar vad en toothing planet är - det är i princip samma som en normal plan men järnet är...

Lastpall hantera hammare restaurering

jag älskar instructables! Jag tror en av de bästa delarna av denna webbplats är den inspiration som det ger mig att skapa och hitta på nya projekt. Detta är ett av dessa projekt... Så jag såg verktyg tävlingen och jag visste att jag ville göra något....

Restaurering av en gammal rikthyvel plan

plockade jag upp en gammal rikthyvel plan. Rikthyvel planet är ca 65 cm (ca 25,5 inches). Detta skulle vara ett trevligt tillskott till min träbearbetningsverktyg, men det behövs några arbete först.Jag ska visa dig vad jag gjorde för att återställa r...

Återställa ett vintage hand plan

på en senare resa till North Carolina min fru och jag hade slutat på en antikaffär där jag hittade några anständiga Stanley Bailey hand plan. För er som inte vet, är en hand planet ett woodworking verktyg som har funnits i några hundra år och används...