Hand sydda läderklädsel NotebookHär är en cool anteckningsbok täcka med en integrerad pennhållare och kortplats för visitkort... eller vad du vill att kasta in där.

Detta lock kom genom en vän till mig som äger en Försäkringskassan och han ville få några fina läder skal för anteckningsböckerna hans agenter att använda som är framför kunder. Vi skissade fram idén, gjorde ett par prototyper sedan bosatte sig på denna design.

Den sista som jag gjorde jag tog en massa bilder och tänkte jag skulle sätta detta tillsammans. Hoppas du gillar det och tycker det är bra.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Magic sketchbook läderklädsel

Några år en gå jag gjorde denna bok läderklädsel för min skissbok. Det inspirerades av magiska böcker du ser i filmer och fairy tails och jag ville att det ska visas som något med en lång historia. Jag använde saker jag haft liggande redan så jag kan...

DIY: Läder Accent vik över Pouch - Hand sydda metod

Vik över påsar är lätta, bekväma och snygga ute tillbehör.Här gjorde jag det med svart tunt läder och butterfly accent tyg. Det är så lätt att göra.Hoppas du kommer att gilla detta trendiga fodralet :)Steg 1: Material som behövsTunn läder / Faux läde...

USB-läderklädsel (vetenskap edition)

idag vi kommer att göra en spermie USB-höljet, men du kan oss och skapa egna mönster för detta jag kommer att visa dig hur man får dit då det är till dig. Anledningen till att jag gjorde detta var på grund av de massiva mängder av usb som jag har på...

Hur man gör en Hand sydd Grytlappar

Genom denna tutorial kommer jag förklara hur man skapar "Handsydd" grytlappar. Att göra Grytlappar av sy för hand och inte med en symaskin är känd som "Hand sydda." Detta är ofta förväxlas som "Hand Made," vilket betyder gjor...

Hand sydda påsen

Om du är som mig, har du en gigantisk låda med skrot tyget sitter i garderoben. Om inte du gillar mig, har du något att göra med den. Förstått? Låt oss börja.Steg 1: Material, snälla! För denna sömnad strävan behöver du:#1 en skrot av tyg, storlek be...

Handgjorda & Hand sydda textilier

Denna resa börjar med några plain vit bomullsjersey, lite färg, massor av tråd och en kärlek till synålar. Inte alltför spännande att börja med, men det säkerligen har möjligheter.Jag får ofta frustrerad när jag inte kan hitta tyget jag vill ha för e...

LÄDERKLÄDSEL JOURNAL

denna tidning läderklädsel kan göras för alla storlekar och former, har du bara justera måtten för att passa storleken.Det kommer att ta ungefär tre eller fyra timmar att göra men det är väntetider som inte ingår i denna process så det kan ta längre...

Hand sydda datorväskan

Yay! Handsydda laptop fall!För dem som bor i Australien, är det för min fri regering laptop som jag fick i år. = DProblemet med laptop så att gavs redan var att det finns 149 eller så att andra människor i skolan med exakt samma en. T.T.Och således h...

Murare burk kaffekopp läderklädsel

Jag älskar bara dessa läder täcker som förvandla någon gammal murare burk i en kaffekopp. Det är den perfekta DIY gåvan för killar, tjejer, eller någon på din lista.Nu kan du köpa dessa online, men CACHELAGRING av $$$! Dyra! Nu kan du göra din egen....

Hand sydda Nalle

Denna lilla Nalle gör en bra present eller dekoration, och det är också ett roligt, men utmanande sy projekt.Steg 1: Material och verktygDe saker du behöver för detta projekt är:Tyg (luddig och mjuk om möjligt)Bomull fyllningPärlor (valfritt)Svart pl...

Hand sydda apa från strumpor

En annan variant på den klassiska Sock Monkey.Steg 1: Video TutorialYouTube-VideoSteg 2: Lär av mina misstagEftersom detta är första gången i en lång medan eftersom jag har sytt något jag gjort några fel.Jag glömde kardinal regeln som är att sy med r...

Hand sydda Lego Pixie hatt eller halsband

Hur många gånger har du gick förbi Lego mittgången i denlokala butiken och tittade på temat Lego City?Jag vet att jag alltid gör det. Jag har alltid drömt om att vara en av minifigurer i uppsättningen och jag har också drömt om bär de redskap som de...

Hand sydd Mini bok

(detta är min första "vänners kompatibla, så behaga bli slag!)Här är en bok som jag först gjorde i maj 2006. Jag trodde jag skulle fånga det alla på digitalkameran, ifall andra kanske gillar det. Så, här är det!Material:-Spelkort (jag använde mini on...

Hand sydda Pixel skjortor

Dessa tröjor är ett otroligt roligt sätt att fira din favorit retro spel! Pixel utseendet ger det en kant och alla kommer att fråga var du fick det från!Vad du behöver:-en vanlig t-shirt-avfall canvas-broderi floss-storlek 20 broderi nålar-låg vikt s...

Hand sydd Mini Pin kudde

i detta Instructable kommer jag visa dig hur man gör ett enkelt men användbart pin kudde.Du behöverTygGängaNålVaddKapsylLimSteg 1: tyg Här vi måste minska om en 1 tum diameter cirkel. Sedan sy 1/4 tum från kanten av tyget som visas i bilden.Steg 2: S...

Steampunk anpassad ristade läder Notebook

Hand snidade Steampunk påfyllningsbara Notebook läderklädsel passar en 7.5 "x 9" anteckningsbok.Du kommer att behöva skära en bit 16" lång x 10.5" högt för kroppen av journalen. Fästelementet är 3" lång x 2"wide och triangel...

Hand broderade Crazy Quilt kuddar

använder alla tyger upcycled från klädsel urval böcker, jag hand sydde dessa crazy quilt kuddar. Arbetar först på en bit av muslin jag drog linjer som mönstret och arbetade möbeltyg som papper lappteknik, lämnar tunt på styrka och stabilitet när du ä...

Läder notebook

Hej :)Jag har alltid velat ha en läder anteckningsbok, men varje gång jag hittade en de var heller inte den som jag ville, eller de var dyrt. Så jag bestämde mig att göra en själv.Och jag känner mig ganska nöjd om den färdiga produkten.Jag har arbeta...

Fleece-lined blazer, earmuffs, and hand warmer

Projektet var mycket roligt. Jag använde en khakifärgad bomull för yttertyg och rosa polyester fleece i tie-dye tryck för foder. Det är otroligt mjuk och varm och dressat nog att bära till festivaler och Julevenemang. Jag kasta bara på en mörk par je...