Hand tools Cigar box guitarDetta är en Instructable om några gitarr typ saker jag har byggt upp medan man reser i vår husbil. Jag använde handverktyg jag hittat längs vägen och sparsamhet butik grejer. Jag var tvungen att köpa ett par saker från ebay och amazon.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Cigar Box Guitar Marking Tool

Detta Instructable handlar inte om att göra en Cigar Box gitarr, men bara ett verktyg eller en Jigg för att markera hur mycket att klippa bort när du gör utrymme för ditt CBG hals material.5-17-16 uppdaterad THE JIG - gå till steg 12-14 se förbättrad...

Cigar Box Guitar Amp projekt

som en del av min pågående utmaning att ge mina barn saker att göra, jag gav min yngsta en cigar box amp Lödfritt kablaget till jul. Detta skulle bli hans första instructable. Ack, hade han andra projekt att göra...Verktyg-borra-borrkronor-4" hål såg...

Grundläggande Cigar Box Guitar Amp med stativ stå

detta är den 2: a stativ gitarrförstärkare jag har gjort. Jag kommer att använda en grundläggande amp - men med en twist; med gamla och nya delar.Steg 1: Stativ stå Hitta en stativ stativ, du kan använda ett spelsystem stativ kamera stativ, högtalars...

Black Beauty Cigar Box Guitar

This is the second guitar I have made. Det började med en riktigt fin låda från Rocky Patel cigarrer. Det är en anniversary edition box med en metallplatta på framsidan som verkligen klätt upp det övergripande utseendet. Jag beställde också bandet tr...

Gratis Cigar Box Guitar Stand

med minimal verktyg och ca 1/2 timme av din tid, du kan bygga denna universal, eco friendly, korrugerad cigarr box Gitarrställ som passar alla storlekar cigarrlåda. Slutligen, ett stativ som faktiskt passar din CBG så att du kan visa den stolt. Lett...

Ladybug Special Cigar Box Guitar

This guitar was fun to make! Jag beslutat att stanna med sex strängversion eftersom det är en som jag vet redan hur man spelar. Jag la min groda logo på ryggen och också decopodged en mängd cigarr band på baksidan. Jag experimenterade också med ljud...

Frog Thumper Cigar Box Guitar

This is the 1st six string CBG I made. Det ser ganska bra men funktionaliteten är lite att önska. Jag använder inte någon overlay trä för halsen därför strängarna är för långt från halsen för att spela upp den ordentligt. Jag kan användas som en lap...

Rock Ace - 4 strings cigar box guitar

Hi !Jag vill presentera min söta gitarr jag gjorde som min longterm examen arbete på gymnasiet.Jag träffade först cigarrlåda gitarrer på youtube och jag föll bara i kärlek med det design och ljud. Trots jag inte kunde hitta någon cigarr lådor i mitt...

DIY gitarr: Metal Omar cigarett Box Guitar

så ett par år sedan, vi bestämde sig för att lära sig hur man gör egen cigar box gitarr och andel som bearbetar via en tutorial-serien visas här: Vi bestämde att nästa sak att skapa skulle vara en metall kropp cigar box gitarr och så i denna serie, v...

Cigar Box gitarr med dolda Whiskey mini Bar

cigarrlåda gitarrer (CBG) har blivit mycket populärt de senaste åren. Min teori är att det beror på två saker: den ekonomiska nedgången och uppkomsten av hipster kulturen. CBGS är mycket billiga att bygga. Och de är roliga att spela medan du smuttar...

Cigar Box Uke

Denna cigar box gitarr är super kul och lätt att göra!Här är de artiklar som du kommer att behöva göra det:Cigar box/valfri lådagitarr strängarGuitar tunerdörr gångjärnliten ögla skruvarWoodcirkulär borrträlimSteg 1: Plocka ut din box För detta proje...

Järnaffär bandförsedda Cigar Box gitarr

En cigar box gitarr tutorial var första projektet video av detta slag jag någonsin filmats. Det var 4 år sedan. Jag har alltid velat bygga en bandad version från grunden upp, och för denna video jag fick äntligen runt den. Jag hoppas du njuter! Det m...

Awesome Cigar Box hackbräde

växer upp i Appalacherna jag har sett min beskärda del av backwoods instrument men ingen är mer imponerande för mig än den cigarrlåda gitarrer. Kvar i arv är det som lockade mig att spela hackbräde, det var billigt och lätt att knäppa strängarna runt...

Bygga en elektrisk, Cigar Box Ukulele

i detta Instructable, kommer jag att dokumentera mitt första försök att bygga en Cigar Box Ukulele. Det är ett pågående arbete, så jag kommer att uppdatera detta Instructable längs vägen. Synpunkter uppskattas. Min Cigar Box Uke kommer faktiskt att b...

Nybörjare Cigar Box gitarr

detta är mer av en uninstructable än en instructable, men förhoppningsvis mina misstag kommer att gynna andra nybörjare beslutsfattare.Jag är del av en liten grupp av nybörjare beslutsfattare i Atlanta, GA kallas AHWIG. Vårt senaste möte, vi beslutat...

Cigar Box förstärkare Case Mod

i detta Instructable, jag kommer att dokumentera bygga av min första batteridrivna, Cigar Box Amp att gå med Cigar Box Tenor Ukulele från en tidigare bygga. Detta kommer verkligen bli mer av en case mod, som jag kommer att vara rensning en gammal Fen...

Hur man gör ett elektriska Cigar Box gitarr för $25

Totala bygga (inte inklusive lim torr tid) tog ca 3 timmar för denna gitarr. Jag gjorde mitt bästa att använda den mest billiga delar möjligheten. De enda verktyg jag använder att hugga halsen är en kniv, hand såg och en vass yxa. Grön trä är det enk...

Cigar box gitarr i en timme, farbror Crow vägen!

Hey all you instructables fanatics!Idag ska vi ha en steg för steg-cigar box gitarr byggnad klass!Den totala tiden att bygga är ungefär en timme, inte inklusive inledning video eller video 8, där vi bara spelar gitarr.Bygga en tre sträng, slidegitarr...

Cigar Box gitarr - Hur tar man bort halsen material...

Tja, här det är... #3. Jag har försökt att få tid att arbeta med detta. Jag blev tillfrågad om att göra en Instructable på detta någon gång sedan. Men nu har samlat mina bilder och steg.Först... Det finns många sätt att göra en Cigar Box gitarr. Men...