Hand-vev iPhone laddareJag hade alltid velat göra något som konverterade mekanisk till elektrisk kraft. Så när jag räddade en high-torque motor från trasiga mikrovågsugn, visste jag exakt vad jag skulle göra med den.

Detta Instructable detaljer att man gör en hand-vev iPhone laddare, en laddare som fungerar enbart på mekanisk energi du tillhandahåller. Bygget använder en helt original krets och en design som är elegant och lätt bärbar. Denna laddare är dessutom förmodligen billigare att bygga än det skulle vara att köpa en normal väggladdare. Om du någonsin varit frustrerade över löpande ute om batteriet på resande, har du kommit till rätt ställe! Med bara några få justeringar, kan denna laddare användas för att driva inte bara iPhones, men allt som drivs med el.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hand veva USB-laddare / LED strålkastare

ladda din mp3 playerand lysa upp din väg någonstans anytime!Denna DIY gadget gör ett mycket tillfredsställande projekt och är mycket användbart för långa bilresor, mp3-spelare med trötta batterier, vanligt prydlighet och imponera på dina vänner.Idén...

Hand-vev glass för vevar

jag gillar handvevade glass, inte den typ som körs elektriskt (eller ännu värre den typ som kommer från butiken). Jag läste massor av böcker om pionjärer när jag växte upp och jag älskade historierna om sitter på verandan i sommar och turtagning veva...

Billiga solar powered iPhone laddare

i detta Instructable, eleverna lära sig om grundläggande elektronik och förnybara energikällor genom att bygga en solar powered mobiltelefon laddare. Samtidigt som befintliga laddare kör från $70 - $90, kosta komponenter för detta projekt bara runt $...

Hand veva Paint Shaker

Blanda färg med en uppståndelse pinne eller en borr kvarstad är en besvikelse. Förresten, spendera en massa pengar på en paint shaker som jag nästan aldrig använder är också en besvikelse.Som jag planerar att ta itu med en hel del färg projekt inom e...

3D tryckt trådlösa iPhone laddare & Case

Besök www.project3dprint.com för att hämta STL-filer och beställa electronics kit för detta projekt! Sedan titta på instruktionsvideon om hur man montera ihop allt!Inget mer irriterande laddare kablar anslutna till din iPhone! Denna trådlösa iPhone l...

Hur man ladda en super kondensator med en hand veva dynamo

Hej alla!KOLLA IN VÅR SUPER KONDENSATOR FICKLAMPA KICKSTARTER KAMPANJ:http://www.Kickstarter.com/projects/172204344/The-Forever-rechargeable-Talking-Super-Capacitor-f?ref=LiveJag är en enorm super kondensator fan. Jag spelar alltid med dem, ta ut dem...

Hand veva TV Lift

TV-apparater är stor och allt, men när de inte används som jag föredrar att de inte skulle ses. De är stora visuella håligheter som inte exakt sammanför rummet. Det finns två alternativ för detta: täcker dem upp eller flytta dem bort. Också, jag anvä...

LED Iphone laddare

Detta är en iphone 4 / ipod laddare som är kopplad med en EL-tråd. När nätansluten, tänds EL wire upp med det för lätt att hitta särskilt i mörker.Steg 1: Material lista- IPhone laddare-EL Wire batteribox ( http://www.amazon.com/Blue-Neon-Glowing-Str...

Att göra och använda en hand veva svarv för användning med en plasma cutter

. Vi gör en massa saker av metall och en god cirkel var svårt för mig att göra fri hand. Använda ett verktyg som den visar vi dig här gör det lätt att skära cirklar och brickor av någon metall med en plasma cutter. Det skulle också kunna användas för...

IPhone laddare upptåg, arbete utan ström

detta tilltag är mycket enkel, inuti iphone laddare jag ansluta 2 st litiumbatteri 3 volt, batteriet ansluts direkt till USB-uttaget om makt. Annan elektronik är ifrån laddaren av säkerhetsskäl.Detta tilltag laddare kan du ge till någon vän att få de...

Re purposing en iPhone Unu till en extern iPhone laddare

nyligen min iPhone Unu fallet bröt efter, ja... släppa min telefon. Fallet inte längre höll ihop men det fungerade bra som en batteriladdare. Jag kände att det skulle vara synd att kasta ut så, så jag beslöt att re-syfte laddaren till en extern iPhon...

Min iphone laddare

teknik kille! presenterar min iphone laddareSteg 1: utforma det Det första skissen ut iphone laddare. Här har jag mesurements.iphone mätningar höjd 12 cm bredd 7 cm.laddaren mätningar höjd 14 cm och bredd 16 cmSteg 2: Få vad du behöver.1. design (se...

Hackat IPhone laddare

Först måste de 3 sakerna ovan1. en 10 volt apple iPad stickkontakt (du kan få detta på ditt lokala mål eller online)2. laddaren som följde med din iPhone/iPad3. en strömkabel som de som kommer med kamera batteriladdare eller playstationSteg 1:10 volt...

Hand veva desktop toyorch från skräp runt huset

förra veckan jag rensning genom min sons leksaker. Jag hittade en med en inriktad likströmsmotor.Såg mycket lovande ut. Jag designade en krets att göra en hand vev ficklampa. Så här går.Steg 1: Schematisk Den krets som jag fick används en kondensator...

Så byggde jag en Solar iPhone laddare för under $50.

För att se min personliga sida med dessa tutorials och nyheter, besök http://www.BrennanZelener.com** VARNING **Jag är inte ansvarig för eventuella skador som du kan orsaka att din iPhone eller någon enhet som du använder med denna laddare. Jag kan i...

Hand veva LED ficklampa hackad - nu också USB-laddare

Här i Ryssland sälja människor grejer på närtrafikens tåg. Så jag köpte en gång denna riktigt billiga hand handdriven ficklampa för 100 rubel (~ 3 US$). Den arbetat rättvis böter. Jag var tvungen att ta isär. Inuti finns var två 3 volt batterier i se...

Hand vevas dokument Shredder

denna hand handvevad papper shredder är riktigt tillfredsställande. Det är på en cool dubbel-drawerslide försvinner fäste. Det låter som laddar ett maskingevär när du dra ut. När någon börjar fragmentering kan du stoppa dem til skrot papperet är alla...

Gör det själv Hand vevas kaffe Kafferostningsföretagen.

Som en colombiansk jag älskar kaffe, men rostning det har alltid varit en plåga. Andra dagen medan jag tittade på video jag såg en antik Kafferostningsföretagen som används och jag visste att jag var tvungen att göra ett sånt att göra rostning lättar...

Vev ficklampa laddare

lära sig att göra en vev ficklampa till din egen personliga laddare!Steg 1: Ta isär din vev ficklampa Bort alla skruvar och separera två bitar av plast, som täcker ficklampan.Steg 2: Skaffa en laddare för din önskade telefonen Kapa sladden närmast ti...