Hand veva Paint ShakerBlanda färg med en uppståndelse pinne eller en borr kvarstad är en besvikelse. Förresten, spendera en massa pengar på en paint shaker som jag nästan aldrig använder är också en besvikelse.

Som jag planerar att ta itu med en hel del färg projekt inom en snar framtid, jag bestämde mig för det var dags att vända feberheta drömmen av en galning (som mig) till verklighet.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hand-vev glass för vevar

jag gillar handvevade glass, inte den typ som körs elektriskt (eller ännu värre den typ som kommer från butiken). Jag läste massor av böcker om pionjärer när jag växte upp och jag älskade historierna om sitter på verandan i sommar och turtagning veva...

Hand-vev iPhone laddare

Jag hade alltid velat göra något som konverterade mekanisk till elektrisk kraft. Så när jag räddade en high-torque motor från trasiga mikrovågsugn, visste jag exakt vad jag skulle göra med den.Detta Instructable detaljer att man gör en hand-vev iPhon...

Hand veva USB-laddare / LED strålkastare

ladda din mp3 playerand lysa upp din väg någonstans anytime!Denna DIY gadget gör ett mycket tillfredsställande projekt och är mycket användbart för långa bilresor, mp3-spelare med trötta batterier, vanligt prydlighet och imponera på dina vänner.Idén...

Hur man ladda en super kondensator med en hand veva dynamo

Hej alla!KOLLA IN VÅR SUPER KONDENSATOR FICKLAMPA KICKSTARTER KAMPANJ:http://www.Kickstarter.com/projects/172204344/The-Forever-rechargeable-Talking-Super-Capacitor-f?ref=LiveJag är en enorm super kondensator fan. Jag spelar alltid med dem, ta ut dem...

Hand veva TV Lift

TV-apparater är stor och allt, men när de inte används som jag föredrar att de inte skulle ses. De är stora visuella håligheter som inte exakt sammanför rummet. Det finns två alternativ för detta: täcker dem upp eller flytta dem bort. Också, jag anvä...

Att göra och använda en hand veva svarv för användning med en plasma cutter

. Vi gör en massa saker av metall och en god cirkel var svårt för mig att göra fri hand. Använda ett verktyg som den visar vi dig här gör det lätt att skära cirklar och brickor av någon metall med en plasma cutter. Det skulle också kunna användas för...

Hand veva desktop toyorch från skräp runt huset

förra veckan jag rensning genom min sons leksaker. Jag hittade en med en inriktad likströmsmotor.Såg mycket lovande ut. Jag designade en krets att göra en hand vev ficklampa. Så här går.Steg 1: Schematisk Den krets som jag fick används en kondensator...

Gör det själv Hand vevas kaffe Kafferostningsföretagen.

Som en colombiansk jag älskar kaffe, men rostning det har alltid varit en plåga. Andra dagen medan jag tittade på video jag såg en antik Kafferostningsföretagen som används och jag visste att jag var tvungen att göra ett sånt att göra rostning lättar...

Hand veva LED ficklampa hackad - nu också USB-laddare

Här i Ryssland sälja människor grejer på närtrafikens tåg. Så jag köpte en gång denna riktigt billiga hand handdriven ficklampa för 100 rubel (~ 3 US$). Den arbetat rättvis böter. Jag var tvungen att ta isär. Inuti finns var två 3 volt batterier i se...

Hand-vev fläkt för att hålla sval på sommaren

en fläkt från en hand drivs ficklampa och en R/C helikopter. Denna fläkt ger en behaglig bris till användaren i utbyte mot vissa ljus veva.Steg 1: Ficklampan jag skruvade skruvarna på utsidan och som under locket (nämns nedan)Jag tog då bort alla kre...

Mini Paint Shaker

skaka måla för hand är inte roligt längre. När jag var yngre var det ganska svalt att smacka flaskan upprepade gånger mot hälen på min handflata, som min far gjorde, i sin modell building dagar. Efter en dag smällde handen domnar, kom jag med denna l...

Hand vevas dokument Shredder

denna hand handvevad papper shredder är riktigt tillfredsställande. Det är på en cool dubbel-drawerslide försvinner fäste. Det låter som laddar ett maskingevär när du dra ut. När någon börjar fragmentering kan du stoppa dem til skrot papperet är alla...

Hand-vev animerade Jack o'Lantern w / 3D utskrivbara Gears & Lithopanes!

Ah, jack o'lanterns, Halloweens mest kända symbol. Traditionell design är cool och allt, men det har egentligen inte ändrats mycket sedan 1600-talet, vilket är exakt varför jag har skapat: Jack o'Lantern 2000! Till skillnad från din grundläggande en-...

Hand vevas ficklampa Mod plus Joule tjuv

jag har ett par av handvevad ficklampor liggandes och jag var aldrig nöjd med sin prestation.När jag fick dem färska ut lådan fungerade de bra. Men när batterierna tog slut var alltför ansträngande att ladda batterierna manuellt. Och efter ett par år...

Hand vev telefonladdare

Detta instructable visar hur att ladda en mobiltelefon med en vev powered blixtljus. Allt du behöver är en telefon billaddare, en vev blixt ljus och några verktyg. I princip alla din kommer att göra är öppen upp blixtljuset och löda de positiva och n...

Knex 8-shot hand veva gatling pistol

jag ville göra något automatiskt, så här är det. ca 2-3 skott per sekund, eller mindre, beroende på hur snabbt du vev... Jag kan lägga ut det, men bara om enogh folk frågar, eftersom im slags lata. OCKSÅ DETTA DOESNT COUNT SOM ETT PROJEKT MED BLOCK T...

LEGO hand vev ficklampa

detta är super lätt att göra och wokar supprisingly bra!dess ganska coolSteg 1: klappar Här är de saker du behöver:1. Lego Mindstorms motor2.a få lego delar3. kort lego kabel4. en LEDSteg 2: Attatch kabeln Sätta ena änden på kontakter, och den andra...

Hand-vev Propellor båt

för min gymnasieskola fysik klass, jag och fyra andra personer hade att bygga en båt kan som drivs av två personer med paddlar och sedan tävla mot varandra i sjön Natoma. Varje år som detta har skett, bygga människor alltid båtar som använder paddlar...

Figurspel paint shaker billigt och enkelt

med några enkla steg och en head massager, får vi en ganska anständig shaker.1 - skär botten av behållaren att komma åt knappen power2 - skär remsor av tejp3 - Anslut Massageapparaten och pack.och vi har det nu.FN: s saludete...