Handgjorda 1: a födelsedag Popup musikaliska kortÄven om jag köpte massa saker från butiker för min 1 år gamla baby. Jag vill göra nåt på min egen för mitt barn. Så jag bestämde mig att göra ett födelsedagskort. Mitt mål är att se söta leende på läpparna när ser mitt kort. Jag vann till sist.

Det är också min första popup-kort. Kom låt oss se hur jag gör det.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Popup-rutan kort

Jag väntade i månader för att berätta för min mamma vad jag hade köpt henne för hennes födelsedag - nu är en hel del tid att tänka på hur du ska berätta för personen och vad bättre sätt för att låta någon vet du tar dem för att se LADY GAGA än att gö...

Handgjorda "Du är min kopp av te" kort

det bästa sättet att visa någon du älskar dem på alla hjärtans dagär att ta lite tid att göra dem ett unikt kort, handgjorda med kärlek förstås!Enkla saker är ibland bästa :)Detta kort skapades genom att bara använda papper TALLRIKSUNDERLÄGG, Lisäs-s...

Popup-ordet kort

Detta instructable är en del av juni Instructables bygga natten med siluett på Taipei Hackerspace.Svårt att välja ett kort för dina vänner? Vad sägs om gör ett popup-kort själv. Med Silhouette, det är super lätt att göra en, och det är superkul! Här...

Lätta upp popup-Halloween kort!

Det är nästan Halloween, och det är dags att skicka en spooky hälsning till alla dina häxa, vampyr, ghost, troll och ghoul vänner! Detta instructable kommer att visa dig steg för steg hur man gör en awesome popup-3D Halloween-kort. Du kan göra detta...

Popup-Valentine kort

bestämde jag mig för jag skulle göra ett kort till personen jag gillar och jag ville vara speciell, se om vi hade varit vänner i 11 år. Min vän berättade för mig att jag bör göra en pop up-kort.Steg 1: verktyg Vad du behöver:PapperKortFärga pennorTej...

Hur man gör en födelsedag Pop Up kort (Kirigami 3D) glad födelsedag hälsningar!

Dela på FACEBOOK: http://on.fb.me/15TrVYfTWEET: http://bit.ly/15Ts5P6REDDIT: http://bit.ly/16qHt5LTUMBLR: http://bit.ly/10K8fhzHämta det gratis mönstret här (kolla vid beskrivning): http://www.youtube.com/watch?v=4ZUKz0umW6kMer om kirigami:Kirigami (...

Göra en vacker popup-blomma kort

detta enastående blomma kort helt gjord av papper är perfekt för mors dag, födelsedagar, tackkort, får väl snart kort, baby duschar, bröllop, stort sett allt! Och dess verkligen lätt att göra och bara tar några leveranser! Plus, kan du anpassa färger...

Hur man gör en födelsedag pop up kort

kan du alltid gå ut och köpa ett födelsedagskort för någon från mataffären, men har du någonsin försökt att göra ett hem gjorde en? Och när jag säger ett hem gjorde en, jag menar inte en bit konstruktion papper vikas på mitten med en snabb bild klott...

Hur man gör en popup-julgran kort

här är hur man gör en stor julgran dyka upp. Avsedda för barn 5 år och uppåt. De ska kunna följa instruktionerna utan vägledning. Vissa föräldrars tillsyn kan dock krävas när du klipper. Jag har avsiktligt används enkla teckningar snarare än fotograf...

Hacka det musikaliska gratulationskort! (Hörlurar edition)

Efter att lyssna på en musikalisk födelsedag kort som spelade ca 85 000 gånger i rad, jag bestämde mig för att jag behövde skapa en musikalisk kort som bara skulle spela när hörlurar var i. Detta enkla projekt kostar nästan ingenting och kan byggas a...

En musikalisk Stash för pengarna

denna lilla enhet hepls du vet när människor försöker pilfer dina pengar.Steg 1: Få en musikalisk kort. Få ett födelsedagskort som spelar musik. Ta bort de elektroniska noisemaker från det.Steg 2: koppla Bifoga det till inne i en altoids tin så att d...

Fantastiska popup-Tardis!!!

Hej alla! Jag ska visa dig hur jag gör en fantastisk popup-Tardis från populära sci-fi show, Dr Who. Detta var en rolig bygga och min första Instructable.Jag har dragit upp alla mallar och delar du i powerpoint lol (det tog ett tag att få rätt). Bara...

Förvandla ett presentkort till en handgjord present

Problemet med presentkort är att de är mycket tråkigt att öppna. Oavsett hur välkomna pengar är, är det svårt att bli upphetsad av en bit plast. Detta super lätt popup-kort löser problemet: plastkort glider rätt in i ett fack i popup-gåvan. Ditt pres...

Pop Up krets kort

Vi hittade ett projekt som detta på make.com och lagt till en switch till kretsen att göra det till vår egen. Vi har haft så mycket kul att göra detta med alla åldrar på vår community center här i Boston och skulle starkt rekommendera att göra dem. D...

Musical hälsningar kort låda

Min första Instructable tar den musikaliska elektroniken från min sons Toy Story födelsedagskort och lägga den i en låda för honom att hålla lyssnar på. Han älskade i storleksordningen lekte så mycket men kortet blev förstört så jag ville bevara det...

Den musikaliska fotboll

detta projekt är att bygga en musikalisk fotboll. Anledningen till mitt projekt är att jag blev inspirerad av en liten unge med austim som älskar sport och musik. Så vad bättre sätt att ha kul då har en boll som du kan spela med och skapa musik med....

Musikaliska gratulationskort

en liten processor med sex stift är programmerad med en melodi som skall spelas via en piezo speaker. En cell lithium-knappen ger kraft och en blad switch stängs när kortet är öppnat, vrida musiken på.Steg 1: Kopplingsschemat Kretsen är mycket enkel...

10 original 3D julkort

platt packad i kuvert, men en verklig 3D prydnad en gång packas upp. Varje år jag designar en handgjorda och om möjligt 3 D-kort för personligt bruk. Här är några av favoriterna mottagare i en instructable.Steg 1: Pop upp star Platt pentagon popup-so...

Snabbt och enkelt födelsedagskort.

Det är alltid trevligt att gåva en handgjorda gratulationskort än gifting ett färdigt kort. Visst det tar lite tid men det lönar sig när kompisen uppskattar din insats :) Kolla in för att göra ett kort för dina nära och kära!Steg 1: Saker du behöver....