Handgjorda projektet NotebookSå, jag har letat efter ett bättre sätt att organisera mina projekt. Ett bra sätt är med en anteckningsbok av papper. Det finns många underbara system för detta, inklusive Kula Journal och Strikethru.

Men jag ville verkligen köpa en bärbar dator att använda för detta. Moleskines och fältet Anteckningar bärbara datorer är båda ganska dyra. Dessutom om jag gjord den bärbara datorn, jag kunde anpassa vissa aspekter av det för min smak.

Detta projekt byggde på ett projekt av Bob från den YouTube kanal jag gillar att göra saker. Om du gillar DIY kanaler, föreslår jag att du kolla sin kanal. Han visar särskilt hans processen för att göra pocket bärbara datorer i denna video, som kommer att vara ungefär så här.

Men, till skillnad från denna video, min anteckningsboken har några extra funktioner. Dessa inkluderar en innerficka av cardstock och en elastisk stängning som sveper runt kanten av den bärbara datorn att hålla det stänga, inte olikt en på en moleskine notebook.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Papper Mache Datsiuk

papper mache är en 3D handgjorda projektet, som är gjord av vatten flaska, cement inne i flaskan, papper, flytande lim och färg.Vad gjorde du?Jag gjorde en papper mache av min favorit hockeyspelare, Pavel Datsyuk. För att göra detta projekt använde j...

Handgjorda smycken-projektet-hampa armband mönster utan pärlor

denna vackra handgjorda smycken idé handlar om att göra en DIY hampa armband mönster utan pärlor, som har söta små hängen och alternerande färger.Finns det något sätt att göra ett hampa armband mönster utan pärlor som kommer bo populära? Ja finns det...

Handgjorda Notebook

Skapa en vacker handgjord anteckningsbok från grunden i ett stenkast :)Steg 1:Hur man gör en handgjord handsydd anteckningsbok från grunden!I denna tutorial kommer du att lära dig hur man gör en handgjord bok med bara ett fåtal material på bara några...

Handgjorda plexiglas projektet lådor från Scratch

Ända sedan jag klev in i en värld av elektronik 6 år sedan har jag alltid velat hus mina projekt i bra snygga lådor. Men problemet är tillgången på lådor. Storlekarna är mycket begränsade och de är av dålig kvalitet. God kvalitet som är mycket dyra....

Handgjorda smycken projektet vänskap armband mönster

förbereda materialet:No.72a persika sladd 1,6 meterNo.72a himlen blå sladd 1.6metersNo.72a guld gul sladd 1.6meters925 Sterling Silver Thai Silver mosaik fyra blad klöver pärla 1Övrigt:Sax, mäta band , lättareSteg 1: Skär två bitar av sladdar som är...

Tyg Notebook täcka

hemlagade tyg notebook täcker är perfekta presenter att anpassa för de speciella vänner i ditt liv. Viss locket används för denna tutorial jag gjort för en vän som älskar hightop converse skor och favoritfärger är svart och rosa. Jag tror skräddarsy...

VHS Spiral bunden Notebook

jag, som många människor, har ett stort antal gamla VHS-band liggandes. Några av filmerna jag nu har på DVD, önskar andra jag inte längre omsorg för att hålla och vad faller mellan jag kan digitalisera ska jag. Detta gör insamlingen av VHS-band om so...

Handgjord, ostbricka & ost kniv

Som inte älskar ost! Med ett så brett spektrum av smak, färg och konsistens ost är en av världens mest dekadenta livsmedel som alltid är en stapelvara på familjen händelser eller social få sammankomster. Du kan koppla ihop det med veggie, vin, öl, kö...

DIY Notebook Upgrade

I behov av en ny bärbar dator? Jag går igenom en hel anteckningsböcker och beslutat att förbättra min enkel spiral gränser med några egna Detaljer!Jag har lagt till nya täcker samt några godbitar på insidan... kalender och mappar:) jag använde mina e...

Min Space ballong: Projektet Stratohab framgång! High School Student Budget

Stratohab rymdraketer ballong! Bilder av rymden! 08/19/2012 från Kyle Ryan på Vimeo."Vi gör utrymme mer amerikanska. Vi gör utrymme mer demokratiskt. Vi gör utrymme mer tillgänglig, lättillgänglig och verkliga till den genomsnittliga amerikanska.&quo...

Hur man gör ett läderfodral bälte för en pocket Moleskine notebook - med pennskaft- eller andra liknande saker...

Byxor har bakfickor men jag gillar inte att ha saker i är, speciellt när jag är körning eller göra aktivitet grejer (som fastställande punktering..) :-(På samma gång bär jag oftast en liten anteckningsbok, papper slag, av olika skäl. En viktig funkti...

Hur man gör en Cool skinnjacka Notebook

Ändra en billig bärbar dator till ett mer lyxigt!Steg 1: Förbered mallenFörbereda den mall som är större än den faktiska storleken på den bärbara datorn.Steg 2: Klipp ut lädretKlipp ut lädret med en läder fräs. Vara försiktig med att skära fingrarna!...

Fabric Notebook Covers

Hemlagad tyg notebook täcker är perfekta presenter att anpassa för de speciella vänner i ditt liv. Varje av tyg notebook täcker Publicerad i dessa bilder var presenter till nära vänner till mig och var anpassad till deras intressen. Jag tror skräddar...

Handgjorda & Hand sydda textilier

Denna resa börjar med några plain vit bomullsjersey, lite färg, massor av tråd och en kärlek till synålar. Inte alltför spännande att börja med, men det säkerligen har möjligheter.Jag får ofta frustrerad när jag inte kan hitta tyget jag vill ha för e...

Handgjorda Station för Thomas Tank Engine trä tåg Set

någon förälder som har en liten en som gillar Thomas de Tank Engine vet hur dyrt lekset kan vara vara, lätt att nå $60-$80. Men om du har eller har tillgång till en grundläggande butik och gemensamma leveranser kan du bygga din egen på en eftermiddag...

Handgjord Journal/skiss bok

jag lärde mig hur man gör en tidning idag, och jag tänkte jag skulle dela med Instructables.Jag hittade en tutorial, online. Här är länken, om jag inte förklara det tillräckligt bra.http://www.Pinterest.com/PIN/146155950380359635/Ledsen för alla sudd...

Pocket Planner Notebook - dag/vecka/månad på 1 sida

Som någon som har använt de flesta kommersiellt tillgängliga dagböcker och planerare som dag löpare, Franklin Covey och Rolodex genom åren, var jag aldrig riktigt nöjd med layout och funktion av dessa verktyg. Eftersom jag har varit i grafik, Pre pre...

Handgjorda koppar smycken - DIY ringlar chevron halsband

denna DIY ringlar chevron halsband med koppartråd är en bra idé för handgjorda koppar smycken. Vi slår vad om att denna ursprungliga pjäs är bara den trendiga handledning som du har väntat på!Denna handgjorda koppar smycken idé är faktiskt inspirerad...

Handgjorda mode smycken-bicolor vävda hampa armband mönster för killar

låt oss för att presentera för er en idé om att göra en distinkt vävda hampa armband mönster för män med handgjorda mode smycken projektet.Halv hitch knop (eller dubbel halv hitch knop) kan göras att bilda olika attraktiva mönster som traditionella e...