Handstand Man kostymi detta Instructable, jag kommer att visa dig hur man gör på av de mest realistiska söker handstand man kostymer som jag någonsin sett för mycket billigt!

Du behöver inte göra det exakt som jag gör, men se till att du gör det på rätt sätt eller annat effekten kommer inte att fungera!

EDIT: Om du gillade detta Instructable, rösta! :)

Saker du behöver:

En falsk huvud
Två falska händer, vänster och höger
Sortiment av kläder att skära
Rena svarta leggings
Extra skor

Tillval:

Skin tone sprayfärg

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hand made Iron Man kostym

jag ville ha en Iron man kostym för en födelsedagsfest men problemet var kostnaden! Om jag ville köpa en på ebay eller någon annanstans var det ganska dyrt.Jag köpte bara masken för 10€.Sedan köpte jag en unibody lycra röd kostym och vissa tyg färger...

Hur man gör en riktig iron man kostym replika

Så du gillar iron man, och du vill att dräkten, men om du ser online för en riktig replik hittar du att det genomsnittliga priset är $2000 en bit som är dyr för de flesta och inte många är villiga att spendera så mycket på en kostym. Dessutom något b...

IRON MAN kostym

ett år sedan bestämde jag mig för att jag ville göra den ultimata Halloween-kostym, så jag beslöt att göra en IRON MAN kostym. Jag hade ingen aning hur inblandade fabricera dräkten skulle vara. Det var en utmaning, men en hel del kul. Om du funderar...

Mega Man kostym

detta år jag ville bygga kostymer för min familj från grunden. Eftersom jag är en Retro Gamer, ville jag göra en cool dräkt för min tre år gamla. Den ursprungliga Mega Man från NES var vad jag hade beslutat om. Vad som följer är de steg som jag tog f...

Senap Man kostym

Detta kommer att visa dig hur man gör en senap Man kostym från Duck Tape. Ja är han en hjälte, bara kolla in:Lulu.comSteg 1: Skaffa en massa gul anka Tape, och några silverDu måste först gå till affären och få ca 1 stor rulle silver Duck Tape, och oh...

Sexiga Sax Man kostym

vem säger sexig Halloween kostymer är bara för tjejer?RINGER alla män: denna Halloween, förkroppsligar allt som är sexig i världen med denna sexiga Sax Man kostym.SPELA DET GEORGE MICHAEL SONGEN!!!Förra Halloween min pojkvän utklädd till sexig Sax Ma...

Enkelt och billigt lägga till repulsor ljus till childs iron man kostym

Vi köpte denna iron man kostym för våra 6 år gammal son, som kom med en mycket trevlig "muskel" bundna kropp kostym, en heltäckande ansiktsskydd hjälm med en inandningsmotstånd som öppnar och stänger som filmer och ett par handskar. Bodysuit har...

Mark 1 Iron man kostym!

Detta är min Mark 1 Iron man kostym. Dess helt skönheten är inte det? DFörra året för Halloween utklädd jag till Tony Stark, med bågreaktorn fastspänd runt mitt bröst. Det var en sista minuten beslut som jag ville bygga något "techie". Bågreakto...

Pac Man kostym

dessa är de flesta av åtgärderna för att göra denna kostym, jag fick inte bilder på ryggsäck riggen inuti. men är ett enkelt koncept tycker jag hoppas du gillar det!Steg 1: Pac Man kostymförst vi klipp ut 2 sidor av 4 x 8 kartong, och klipp en remsa...

LEGO Man kostym för barn

jag såg en annan lego man kostym instructable ( och jag var bara TVUNGEN att göra det för mina barn. Jag hittade en fantastisk sida med massor av DC hjältar: http://www.flickr.com/photos/levork/4966756896/in/set-72157603262151483/lightbox/ men mina b...

Proto Man kostym

år efter att ha talat det med mina söner som vi beslutat att fortsätta med Mega Man temat kostym. Min yngsta ville bära kostym Mega Man, och min äldsta ville hjälpa mig att bygga en Proto Man kostym.Jag trodde det skulle vara ganska lätt eftersom de...

Skapandet av en Lego Man kostym - Purim 2012

några dagar att göra det & ett par inlines rutter/parter att njuta av det...Se hur jag gjorde en Lego Man kostym.Tack för din webbplats och människor som publicerade deras sätt att göra det....

Pirat LEGO Man kostym

Awesome pirat LEGO Man kostym! Barn och vuxna älskade det!!...

Gör en Lego Man kostym (Lego film Benny)

I denna super i djup instructable kommer jag visa dig hur jag gjorde min riktigt cool Lego Man kostym. Detta tecken är Benny Lego spacemanen från Lego filmen. "Jag kunde uh, jag kunde uh, jag kunde bygga ett rymdskepp!" Efter att ha sett filmen...

Smal Man kostym på pålar

detta är en enkel smal Man kostym som jag har gjort, jag gjorde en förra året men det var en marionett, denna gång jag ville vara den faktiska Slenderman.Detta Instructable är för pålar och mask, jag är ganska säker på att du kan få en jacka, slips o...

Geico gjord av pengar Man kostym

jag har gjort ett par hembakade Halloween kostymer i förflutnan, men trodde inte jag skulle i år eftersom jag flyttat till en ny lägenhet i sommaren (jag gillar att börja på Halloween tidigt) och inte riktigt har en bra kostym idé ändå. Jag hade sett...

LEGO Man kostym!

Leka med LEGOS är förbi dags för många och jag bestämde mig att göra min egen naturlig storlek mini statyett kostym för Halloween. När jag planerat denna kostym, gjorde jag två för mig själv och en kompis så jag började arbeta på denna kostym tre mån...

LEGO Man kostym - minifigurer - Lego trollkarl och Lego Sir

jag och min kompis gjorde dessa Lego mannen kostymer. Vi plockade våra favorit lego tecken. Jag var en Lego trollkarl och han var en Lego Sir. De tre huvudsakliga material är affischen styrelse, kartong och frigolit. Vi skär först ut kroppen ur korte...

Ben Richards - kör Man kostym

Hej alla,Jag har haft denna fascination för 80-tal filmer under en lång tid kanske eftersom jag är ett 80-tal barn. Den kör Man har varit en av mina favoritfilmer eftersom viss utsträckning vi typ av lever i en värld som styrs av TV och flödet av inf...