Hängande Pot Rackjag har velat ha en hängande pot rack länge och såg en hos en ett år sedan eller så att jag verkligen gillade. Den var gjord av stål hängande från vissa kedjor, så jag gjorde en inventering av verktyg och material, och fann att jag hade de flesta av vad jag behövde till hands.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Bygga en pot rack och uppdatera ditt kök för under $100

vi älskar utseendet på en hängande kruka hållare i köket, men eftersom vi har ett kök kök stil som är begränsad på utrymme och inte har en ö eller ett öppet område ovanför diskbänken eller spis, vi kom upp med en annan idé. Vi brukade ha en bar att j...

DIY köket Pot Rack

jag gillar att laga mat, och när jag lagar mat, jag hatar behöva gräva igenom skåp på jakt efter vad matlagning genomföra jag är i behov av. Jag gillar att kunna nå ut och ta tag i allt jag behöver när jag behöver.Jag har alltid velat ha en av dessa...

Kök hylla Pot Rack

Jag hade en extra hylla sitta från en grundläggande tråd hylla kök rack, så jag bestämde mig att förvandla till en hängande pot rack.Steg 1: Fäst till tak Jag använde öga krokar gängade i taket med hjälp av en studfinder. Ansluta två öga krokar är en...

Lätt Pot Rack

efter en evighet med en garderob med en stor röra i kastruller & stekpannor, bestämde jag mig för det var dags att lösa det problemet en gång för alla.Att vara, i traditionen av min favorit kinetic skulptör, Jean Tinguely, en bricoleur, var planen at...

Pot Rack med ränder inlaga

Jag gör en hel del av matlagning, men det verkar alltid att jag har alldeles för mycket köksredskap än tillgängligt utrymme. Jag hatade att behöva skjuta tre krukor ur vägen att ta tag i den som jag ville från kök garderoben, och halvvägs genom matla...

Lätt hängande Pan Rack

stapling kastruller, särskilt sådana med non-stick beläggning, kan lätt skada dem. Jag ont om utrymme i mitt köksskåp, så jag bestämde mig för att använda en hängande panorera rack för att lagra en del av mina kastruller och stekpannor. Kommersiellt...

Från pall till Pot Rack

detta är min första Instructable, så var försiktig. Det är detta: på jobbet en fin morgon, jag tog en titt vid gips pall, som hade några mäktiga fina stockar till den. Tänkte jag, väl golly, jag kunde göra något med det! Voila, hade en kväll senare,...

Fritt hängande glas Rack

i en ständigt växande strävan att transmogrify, modifiera, anpassa eller hacka allt i min vardag, jag bestämde mig för att min lilla lägenhet krävs en bar inbyggd i en bokhylla.Jag valde att tillverka rack från början eftersom de skulle vara1) vara b...

Under Counter Pot Rack

Jag saknade utrymme i mitt köksskåp för köksredskap, men hade utrymme under en oanvänd frukostbar för denna pot rack. Jag använde en dusch gardinstång spänning och 2 gardin stången hakparenteser. Dusch-gardinstång inte var ganska robust nog på egen h...

Väggen Pot Rack - nästan gratis!

jag har precis flyttat in i ett helt nytt hus i ett pittoreskt indelning för ett år sedan. Gott om projekt fortfarande kom att tänka på, trots hur nya huset var. Staket för bakgården, konvertera garaget till en verkstad, inbyggda bokhyllor och lagrin...

Göra en trä Pot Rack

Idag ska jag visa dig hur jag gjorde en trä potten och Pan Rack.För några år sedan, jag gjorde en dessa och det har fungerat bra, men jag målade den Hunter Green. Jag trodde det skulle vara bra att göra en annan en, lite mer rustika utseende. Plus at...

Hängande torka Rack

Detta är ett sätt att skapa en hängande stil torkning station för skärm utskrifter på papper med hjälp av en flera objekt från är allmänna järnaffär. Stationen fungerar också som en overhead rack papper rullar eller tyg som används som rulle ner baks...

Vinklad, Overhead, väggmonterad Pot Rack för $20 och 2 timmar

Vad gör denna metod unik från andra ' Ibles i denna fråga är möjligheten att maximera utrymmet genom hängning kastruller och stekpannor i en vinkel som gör det möjligt för överlappning utan ett rörigt utseende av köksredskap trycka mot sig själv. Det...

DIY cykel hjul kastruller och stekpannor Rack

om du har ett litet vardagsrum och en ännu mindre kök, passa in allt i ditt kök skåp är en utmaning. A hängande pot rack sparar utrymme och håller dig från att behöva organiserar, men de kan kosta $100 eller mer. Lyckligtvis kan du bygga en själv för...

Modern industriell hängande stål Pan Rack

Efter påbörjar ett personligt mål att lära sig laga bättre, började jag slut på utrymme i mitt kök med alla nya köksredskap och kastruller. Jag tänkte att jag kunde hänga min kokkärl för att få mycket utrymme snabbt, så jag beslöt att bygga en modern...

Hängande tidningsställ

hänga denna tidningsställ på väggen som en enkel men elegant väggdekoration. Det är bra eftersom det inte tar upp någon golvyta och håller din tidskrifter direktutleveransområdet under din slut bord.Steg 1: material Det finns ingen byggnad med denna...

Modifierade tie rack

jag försöker alltid att se min bästa. Åtminstone försöker jag alltid att se min bästa på fredagar. Formella fredagar.Klädkoden där jag arbetar är lite lägre än casual: få människor bära skor och tröjor är ofta frivilliga efter en eftermiddag med surf...

Pall trä hylla/Coat Rack

Brädorna från pallar kan användas i en mängd projekt men de sidan och center balkar (även kallad "stringers") som inklämt mellan övre och undre brädorna är lite svårare att använda. När jag bestämde mig att bygga en hylla/coat rack jag tittade p...

Rullande sadel Rack Cart

jag hålla min tack i mitt hus, och bär det till ladan när jag rider hästarna. Min rygg är inte bra, så transporterar sadlar inte är lätt. Jag ville ha en sadel vagn, men som vanligt ville jag betala vad de kostar för tidig, och trodde jag kunde göra...