Hantera att görasen igen dålig wookie: (ok så kanske jag kan inte lära dig hur man gör en tomahawk som den jag gjorde idag men jag kan visa dig hur man gör handtaget

Se Steg
Relaterade Ämnen

6 bröllop planering förslag att hålla dig glad

Anteckningar av saker som gick väl (som kan hjälpa). Du kan se vad vi gjorde och stjäla något som flyter din båt.Några saker om vår situation:-Vi planerar ett bröllop tusentals mil från antingen familj, så att hitta sätt att hålla våra familjer ingår...

En guide för att ta upp Muay Thai (Thaiboxning)

ta upp Muay Thai kan vara en skrämmande upplevelse!Om du någonsin har övervägt det, är chansen du har fått något nervös vid tanken på din första lektion.Muay Thai är ju en brutal ser sport: två killar (eller flickor) i en ring, pummeling fan av varan...

Grundläggande sida hanteras sköld

Har du någonsin haft behovet att göra något mer intressant än din genomsnittliga run-of-the-mill sköld? Då är det en bra sak du här! Med detta instructable alltför kan du utforma, göra och använda din egen sida vakt sköld.([Varning] detta stycke pans...

Att göra en SMD Reflow ugn

Jag har varit en elektronik hobby under många år och har alltid fast med genomgående hål komponenter när du gör ett projekt. Men som tiden går, är inte bara mer komponenter blir endast tillgänglig i SMD (surface mount enhet) men också mer intressant...

Hur för att vara gluten och soja gratis hur glad och frisk

Gluten och soja allergi och intolerans blir allt vanligare med tiden. Ingredienser som består av dessa två produkter visas i ett enormt utbud av de livsmedel som amerikanerna har kommit att älska. Många av dessa livsmedel startande till framträda i a...

UbU: lätt stativ box för att ta 3D bilder

Hej till er alla. Detta är min första instructable någonsin. Jag ska försöka göra det klart men var försiktig med mig om jag gör några misstag. Jag är rumänska och engelska är inte mitt modersmål.Detta instructable är, som titeln, för en monter för 3...

Göra en DIY sensor för att förstora och Visa mätningen på din Android-telefon via Bluetooth

behöver du en sensor för att mäta något som kroppstemperatur, utanför temperatur, UV-strålning, ljusintensitet, solar irradians, magnetfält, tryck, etc. etc.? Med dagens teknik blir det mycket lätt att göra en sensor och Visa den på din mobiltelefon...

Boll av död: eller hur jag lärde mig att stoppa oroande och Love Apple Pro högtalare

jag har alltid sagt att sedan förfoga över den "beige-box", Apple har alltid lett i området industriell design. Integrationen av form och funktion kan inte vidröras av någon annan tillverkare i alla branscher (Porsche kommer nära). Det är synd a...

Hur att göra din Andoird UI se mer Awesome

INTRODUKTIONHej, idag jag kommer att visa dig att hur kan du anpassa din android-telefon/tablett att se mer awesome och om du har gamla och fula android version (dvs 4.0 ice cream sandwich, 4.1, 4.2 Jellybean, 4.4 Kitkat) och vill få det att se uppda...

Att tro på Gud och att ha en relation med Gud

detta är en instructable om man vill tro på Gud, men är osäker på var man ska börja. Detta är också en instructable för alla som vill vara säker att de har valt rätt tro sökväg. Det är ett systematiskt sätt att se på tron processen och förutsätter at...

Lasergravyr QR & NFC WiFi Access Card

Snabb, namnge värsta med att ha gäster över till ditt hus. Nope, är det inte människor röra dina saker eller att sätta sina äckliga fötter på det grymhet-fri, handsydda, Himalayan yak-läder ottomanskt. Det är att behöva berätta varenda en av dem det...

En tråd labyrint med en elektronik Twist

här är en enkel och riktigt kul elektronik projekt du kan göra hemma. Du behöver inte göra ett tryckt kretskort vilket gör allt mycket enklare!Jag är säker på att du har spelat "tråd labyrint spelet"... (kallas även "Sammy the Snake" a...

All-Terrain Electric Scooter

i början av läsåret 2011/2012, min skola robotics teamet beslutat att slutligen avveckla vissa gamla FRC robotar som hade samlat damm i sex eller sju år. Vi hade ingen användning för alla delar vi klädde av robotar, så jag lättad generöst laget av vi...

Inledning

detta instructable är perfekt för någon med en rakkniv MX650 eller MX500 letar efter det optimala sättet att ändra sin motorcykel. Sedan 1/1/16, California har nu ändrat sina lagar för elfordon möjliggör en "E-bike" med en hastighet på mindre än...

Gitarr plocka julgransprydnader

det som har hänt eller kommer att hända, någon vars spelade gitarr för en lång tid. Den fruktade Xmas gåva av gitarr plockar från någon som bara inte förstår. De är alltför stora, små, tjocka eller tunna för dina inställningar, och nu du är fast med...

Flytande pennhållare | Minimilistic

Detta är en enkel och mycket grundläggande hacka, men en mycket nyttig och effektfulla. Jag har ett skrivbord som jag använder dagligen och jag gillar inte belamra det. Jag brukade använda trä skyltdockor något liknande denna för att hålla mitt par p...

Hur man fixar en nätadapter

så att så mycket som jag gillar Asus, jag är just nu otroligt irriterad på den nätadapter som följde med min nuvarande eeepc. Den främre plattan för kortet har alltid varit lite sladdrigt och igår när jag drog kortet ut från väggen, frontplåten beslu...

En halv skäppa av grön paprika - fyllda!

Vad gör man med en halv skäppa av härlig stor grön paprika som du bara inte kan motstå att köpa?Du kan inte hantera att laga mat och äta dem alla innan de förstöra.Du saker dem och frysa dem!Detta är den bästa tiden på året att bevara, spara, artikel...

Bygga ett gjuteri och sand-cast aluminium.

Hej instructableers DIYers och Internet människor överallt! Välkommen till min debut instructable!!!(Whooo, vi älskar dig Fenrir! Du klippa! Ge mig dina strumpor för min creepily besatt samling av saker om dig!).Tack, tack! Men egentligen, jag måste...