HappyBirthdays officiella Sniper eller Mods till DGMs kavajHello fellow K'nex älskare. Jag har starkt modded Darth Gecko Mans kavaj prickskyttegevär.
Skador: Kan bryta igenom en vävnad från 30 ft.
Vikt: Alot
Noggrannhet: 9/10

Funktioner: Dnsd99's bipod för Mepain's sniper
Dutchwarloads kniv (används som en bajonett)
4 sätt att sätta på beståndet
Och en längre fat

Skott: Slangbella magnum dart.
Bild 1: Pistol
Bild 2: Pistol vinkel
Bild 3: bajonett
Bild 4: GEVÄRSSTÖD kollapsade.
Bild 5: GEVÄRSSTÖD öppna.
Pic 6:1st sätt av beståndet
Bild 7: 2: a sätt att sätta på lager
Bild 8: 3 sätt att sätta på lager.
Bild 9: 4 sätt att sätta på lager.
Bild 10: Målet upp fat

Här är den ursprungliga DGM sniper

Relaterade Ämnen

Killerks farliga Sniper Rod Mod

förutsatt att alla vet KillerK och hans berömda K'nex pistol, jag har en mod till hans sniper rod. Det är en mycket farlig dart och ser hur han sköt sin sniper stav 200 + fötter, denna dart kan gå om detta intervall.Steg 1: material What you need are...

Hur man gör en koppling Mod till din Nerf Nite Finder

Hej alla! Det här är på att göra en koppling mod till din Nerf Nitefinder så att du kan byta ut fat! Jag kommer antagligen att lägga upp en video på hur man gör en speedloader snart. Länkar till mina andra Nerf Nitefinder mods:http://www.youtube.com/...

Mods till knex gevär

jag lagt några mods till denna pistol. Om du gjort knex geväret, ja kom och se vad du kan göra för att förbättra den! Glöm inte att kommentera.Steg 1: Mod 1. den nya utlösaren. 1. göra trigger.2. add till grå kontakten.Steg 2: Mod 2. första strängen...

Mods till Home Depot verktyg ange SKU # 649170

Bara några mods till den redan utmärkta Home Depot verktyg ange SKU # 649170.Snabb synopsis:Ta ut extra knivblad från rutan och säkra dem inuti knivTape ner flikarna i kniv box och täck hålet med papper och band.Tumskruvarna olika storlek i rutan.Und...

Ljussabel FX Super Gadget - hur man gör eller mod ljussabel med min uppfinning POCKET BLASTER

följer min Youtubekanal: http://www.youtube.com/user/educatetowin?feature=mheeHemsida: http://www.educatetube.comVärd: SipskiHur man gör eller mod den coolaste ljussabel någonsin. En av mina största uppfinningen. Det är fars dag epos. Star Wars-fans...

Hur att spegla Ipad eller Iphone till Windows PC via USB?

I denna video, har jag förklarat hur man spegla eller replikera din ipad eller iphone till Windows PC via USB...

DIY MP3 till kassett eller Instrument till kassettadapter

Lite medan jag blev mycket upphetsad när en instructable kom upp som var en s.k. kassettbandspelare mp3, men jag blev ganska besviken när jag fick reda på att det bara fast en mp3-spelare till andra kassett. Jag gjorde några titta och upptäckte att i...

Mods till Sharir1701 A.R.M pistol

blaSteg 1: Intro Hej och Välkommen till min allra första instructable jag tvivlar på att du bryr dig dessa är några mods till Sharir1701's A.R.M gun inklusive en foregrip och en utökad fatSteg 2: ReservdelslistaAnslutningar: 2 röd 2 Orange stavar: 1...

Mods till 118118's bult åtgärd gevär

Här är mods till 118118's bolt åtgärd gevär.Steg 1: Här är den omfattning mod.Steg 2: Här är fat mod. Allt du behöver göra är ad stavar och kopplingar på toppen och botten att ge mer stabilitet och bättre sikta....

Mods till Viccie.B.1993'S Cannon

Tja, som ni alla vet vår gode vän Johannas postat en kanon. Jag hittade några mods till den. Hoppas det är lätt nog att följa!Och ja, jag fick tillstånd för detta....

Mods till noneedto l69al

kommer ni att bygga denna pistol förstSteg 1: mods till pistolen gamla bulten hade att mycket trobule fungerar det så jag gjorde om detJag kommer att visa dig hur man gör detSteg 2: granatkastare jag till en granatkastare här tihe länka till denSteg...

Ansluta en Ipod eller Iphone till min 2003 Prius

Detta är min första Instructable, och beskriver hur jag anslutit min Ipod till min 2003 Prius. Den information och de alternativ som jag hittade bör hjälpa andra lägga till MP3-ljud i någon bil. Jag kommer presentera flera lösningar, tillsammans med...

Sniper mods till Viccie.B1993's Sipriani gevär

här är några sniper bilagor för Sipriani gevär. Omfattningen egentligen fungerar 100% och jag la en starkare lager och en bipod (med 6 ben). Vänligen betygsätta och kommentera och njuta. OCH TACK TILL KLASS. B1993 FÖR PISTOLEN! 5 STJÄRNOR!!!Fördelar:...

DGMS kavaj sniper i pistol form

min första INSTRUCTABLE =)PROFFSENsanna triggerAnvänd endast en liten mängd av bitarkraftfullsköna (kinda)NACKDELAR1/6 i exaktkredit för dgm för mecanisim vakt utlösaren och nästan allt annat men formuläret pistolha roligt att bygga!kurs kurs kurs ku...

Hydro kanon Sniper Rifle Mod

denna mod gör att vattenkraft kanonen för att har omkopplingsbar fat. Det finns paintball, airsoft och varierande nerf Piplängd att välja mellan.Steg 1: Köpa (om du inte redan äger) A Nerf Super Soaker Hydro kanoner Köpa den.Steg 2: PVC Köpa några PV...

HappyBirthdays officiella Sidearm - HBOS-

Läs! Denna pistol är baserade bort av TDSS. Jag rekommenderar starkt denna pistol. Jag älskar det. Det är Epic. Det är Brutal. Det är HBOS-1. Vänligen ge kredit till TheDunkis och äpplen!!!. Mag och trigger är Thedunkis's, och hans TDSS grundades av...

Knex Sniper Rifle (mod's Wanted)

detta är ett mycket grundläggande prickskyttegevär. Den levereras med pullback ram och god effekt. skjuter ca 20 fot vilket kan låta litet men de flesta andra hävdar att få hundratals fötter. Jag är helt enkelt att vara ärlig.Det är en bra nybörjare...

Mods till '' knex rubberband repeater som använder gears''

Paperninja gjorde en otrolig knex rbg. Jag beslutade att mod det och lägga upp det för er att se, eller kanske göra. Du kan göra det ursprungliga vapnet här. Här är bildspelet!Också, inga kommentarer som snälla, Detta påminner mig om skorpion! eller,...

Enkel switch mod till gemensamma tryckknapp laserpekare

nyligen min rumskompis och jag lekte med laserpekare för sina optik klass experiment och fnittrar och vi upptäcker att hålla knappen på en konventionell laserpekare är en mycket långtråkig arbete. Så vi började att bara tejpa knappen tätt till göra d...