Hård driva skrivbordsklockankonvertera en gammal hårddisk från en decktop PC in i en sval sett Skrivbordsklocka.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Återvunnet hård driva skrivbordsklockan

detta är en idé som jag kom upp med medan ta isär gamla hårddiskar för skojs skull. Det förvandlas till en vanlig sak och nu har jag processen ner till en vetenskap. Här är hur jag gör den. Jag säljer dem också på http://www.etsy.com/shop/Yooderstuff...

Göra ett intelligent skrivbordsklockan, skriven i JavaScript, drivs med Intel Edison

Varför min klockor måste vara mer intelligent...Jag ställa alltid in påminnelser för min kalender möten men när denna lilla "XYZ möte börjar i 15 minuter" desktop anmälan dyker upp i hörnet på min datorskärm jag trycker på Snooze eller Stäng kna...

Marmor skrivbordsklockan

"Detta instructable skapades enlighet projektet kravet på Makecourse vid University of South Florida (www.makecourse.com)"Målet med detta projekt var att göra en nyhet skrivbordsklockan som skulle reagera på indata från användaren. En RTC modul...

Gummiband drivs, 3D tryckt Race båt

Zippercraft är en 3D tryckta, gummiband drivs båt. Det vann öppen klassen Vallgrav båt paddel slaget på Maker Faire Bay Area, 2015. Den har en mycket enkel design; Du kan göra en, också!Här kan du se hur den presterar; Det sköt ner 12' kursen i ca 2...

Kretskort skrivbordsklockan

kretskort skrivbordsklockan: gamla kretskort - kvarts klocka rörlighet - AA batteri - enkel och snabb. Metall händerna är böjda för att avmarkera komponenterna. Tydlig självhäftande stötfångare används för att markera timmar....

Dr som inspirerade skrivbordsklockan

jag har gjort en hel del klocka relaterade instructables nyligen och jag tycker att när jag jobbar på en klocka jag får en idé för en annan (i denna takt jag har ett hem fullt av klockor). Så upplysta senaste tanken jag hade var att göra en back skri...

Sidan drivs klockan

i detta instructable, jag kommer att visa dig hur man bygger en Hand drivs klocka.Du behöver1. en digital klockdisplay (förprogrammerad)2. en 2 redskap power vev3. tejpSteg 1: Koppla klockdisplay Ta din digital klocka och tejpa fast den till toppen a...

Automatiskt stänga ner och driva upp din dator

jag har för närvarande en server som jag använder som en fil server/server/print server/skype webbserver. Servern är "huvudlösa" vilket innebär att den inte har ett tangentbord, bildskärm eller musen är ansluten till den. Jag har den ansluten ti...

Awesome Hard Drive Tower

jag nyligen backas upp alla mina bilder till DVD. Att ha en hel del fotografier tog detta upp ca 25 diskar. Jag började genast tänka på ett alternativt sätt att arkivera mina grejer. Jag har redan en extern hårddisk som jag använder för "säkerhetskop...

Säkerhetskopiera och återställa en eMMC drive (för tabletter eller Netbooks)

Många billiga tabletter och netbooks använder eMMC lagring som deras inre enhet. Dessa kommer vanligtvis i 32 eller 64GB intern lagring storlekar.När jag fick min härliga HP Stream 11 x360 har en 32 GB eMMC driva, kunde inte jag helt enkelt säkerhets...

Bädda in din Google Drive skapelser på webbplatsen Weebly

jag har visat detta till en hel del lärare, och tänkte jag skulle skriva en kort instructable för alla som är intresserade av att bädda in en Google Drive objekt i en Weebly webbplats. Klicka på bilderna för att se dem i full storlek!Det finns några...

DIY bil som drivs med Smartphone

Jag gjorde denna bilen med återvinningsmaterial som kapsyler, glass pinnar etc. Intressanta med denna bil är dess drivs av Smartphone. Inget behov av ett batteri. Bara plugin din Smartphone med OTG-stöd och du är bra att gå :)Steg 1: Material och ver...

Driva din bil med FISSION REAKTORN!

Dess nu år 2015 och mänskligheten börjar göra betydande framsteg i produktionen och tillämpningen av alternativa bränslen. I den berömda trilogin, tillbaka till framtiden, var vi awestruck av tanken på framtidens teknik... Jo, är det här!I den minnes...

1 watt led driver

Hej! vännerVälkommen till min en annan 1 watt led driver projektet. Det är enkelt och lätt att bygga. Jag hittade bara en 1 watt led driver kopplingsschemat på internet och jag bygga det eftersom det är bra för mig.Så låt oss komma igång.Steg 1: Kopp...

12V-180kV: en ackumulatorn driv Marx Generator (och introduktion till elektronik)

Om du läser detta Instructable, en sak är förmodligen sant: du är intresserad av hög spänning! Om så, har du kommit till rätt ställe; Marx generatorer kan tillfredsställa din törst efter gnistor, lugg, och spänningen. Jag gjorde denna Marx Generator...

En flaska anpassade USB Flash Drive

Vad kan en göra med en flaska och USB-enhet och tid :) Låt oss se.Steg 1: Låt oss dela upp det.Jag gillar formen på denna Bulk USB Flash Drive, men jag tänkte att det är alldeles för tråkigt och lite liten för mig, jag trodde jag skulle göra något me...

Air drivs PVC vatten dumpventil

För ett kommande Maker Faire projekt, jag behövde en billig, air drivs ventil att snabbt dumpa en kolumn med vatten. Efter att titta på vad som fanns tillgängligt kommersiellt, inte kunde billigt portion erhållas.Så efter lite funderande och en proto...

Kroppen värme drivs ficklampa

Människor är en levande energikälla. Vi producerar kroppsvärme, vi vandrar och blodet flödar genom hela vår kropp. Alla dessa energikällor från vår kropp kan användas för att generera elektricitet. Så varför har vi inte dragit fördel av dessa källor,...

Dubbla Stator Smart Drive vindkraftverk (självstudie)

detta är en handledning för min bas skarp driva vindkraftverk. Detta är ett komplext projekt och jag hade redan byggt det innan jag började denna tutorial så det brukar gå i allt men jag ska försöka.Steg 1: Material och verktyg. Material:50mmX75mmX60...