Hario kaffekvarn - uppgradering Experiment 001Hario hand-kvarnen fungerar bra, det är riktigt billigt, men det är inte utan ett ganska irriterande problem: hur man upprepade gånger får samma grind storlek.

Först ska vi Visa en död enkel väg för upprepade noggrannhet, då vi ska prova ett experiment för att ytterligare förbättra den kvarnen precision.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hot Rod Fabricating-fjädring och infattningar

detta är mitt projektbil, det är en Nash Metropolitan, men det kommer inte att bo lager, jag tänker använda en Ford Focus motor i den. Men vänta! du säger, Ford Focus är en framhjulsdriven och Nash är en RWD. Ja det är men fokus motorn är en direkt ä...

Instant havremjöl kakor: ett Experiment

Jag är ingen kock, och jag är verkligen ingen baker. Dock har jag gjort ett mål att försöka göra anständig (Ja, åtminstone halvvägs anständigt) cookies ända sedan min första batch någonsin, vilket oundvikligen vände kol-svart på grund av min fruktans...

LED uppgradering för hög wattal kyrkan hängande lampor

Kyrkor och hus för tillbedjan kan presentera ett antal intressanta problem som du försöker att göra dem energieffektiva. Ett problem vi står inför i grönare min historiska kyrka, Grace biskopliga i Medford, MA, var att hitta en bra kvalitet energi ef...

Hemgjord moderna DIY kaffekanna uppgradering

Jag använder min Hario svanhals vattenkokare för att göra Häll över kaffe. Jag gillar allt om det utom dess plast handtag, så jag bestämde mig att skapa nya handtag från en skrot bit valnöt med min borrmaskin. Rista med en borr är verkligen lätt att...

Hario Skerton ändring

Efter ca 6 månader av tung användning började jag få riktigt inkonsekvent slipar med min Skerton. Jag kunde se att grader klädd från att röra varandra, så jag bestämde mig för jag hade inget att förlora genom att försöka ändra Skerton. Det finns fler...

TV-antenn uppgradering

Vi bor i ett område där över luften TV-signaler är marginella. Vi är ca 45 miles från närmaste tornet. Vissa tider på året, vi kan inte ta emot någon över air kanaler eller de är väldigt oregelbunden. Jag ville uppgradera antenn och förstärkare att s...

Giant Fresnel lins Deathray: Ett Experiment i optik

så du inte har tillgång till din egen järnväg pistol eller militär rymdfart laser... men aldrig rädsla, vi använder den 1000 watt/m2 gratis solljus i din bakgård! Men hur?.... 13 kvadratfot förstoringsglas!På allvar. En solid glaslins som storlek sku...

Joule tjuv ficklampa uppgradera

Tja, här går vi... "Offret", en mycket liten AAA ficklampa.Jag vill tacka "unknownuser 2007" och "1up" för detaljer och information om detta projekt, ger mig den fyndighet att prova detta...Steg 1: "Offret" att uppg...

Kontinuerlig Top-Down DLP experiment

Under veckorna efter Carbon3D's tillkännagivande, flera andra projekt gjorts påståenden om hög hastighet (> 100mm/hr) stereolithography system, några av dem med hjälp av top-down DLP. Med tanke på omfattningen av vissa av dessa påståenden (upp till 5...

Lätt edge konstaterande +/-0,001 '' (25um) på Othermill

kant är en av de viktigaste stegen i alla komplexa fräsning projekt. Edge konstaterande kan du mycket exakt hitta positionen för din arbetsstycket när den monteras på scenen. Detta är absolut nödvändigt om du behöver exakt mill funktioner mellan åter...

Antik klocka uppgradering

Några långa veckor sedan köpte jag på en loppmarknad, en Ansonia gjutjärn mantel klockan fallet; Det hade inga tarmar, glas eller bezel men, hade stil under massor av torkade gnidning sammansatta och smuts.Eftersom denna klocka inte hade någon av de...

Perfekt Espresso med Aerobie Aeropress och Hario Skerton

Nästan kan perfekt Espresso och många andra varianter av kaffe uppnås med mycket billigt sätt. Brygger från dyra maskiner kan replikeras med min process och endast offra några konsekvens eller uppskumning förmåga.Här är vad du behöver;En Aeropress oc...

Dollar store Halloween uppgradering

Trött på att betala en förmögenhet för Halloween inredning jag bestämde mig att komma med en $3.00 show stopper från Dollar store delar. Här är instruktionerna Happy Halloween. VARA SÄKER!Steg 1: Vad du behöverHär är allt du behöver. Varje bit är en...

3 häftigt torris experiment & trick

här är bara några av mina tricks och experiment att göra med torris,de är riktigt kul så jag föreslår att du gör demDu kan prova det här hemma men var försiktig eftersom torris är 75 graderNedan noll och du kunde få en is bränna verkligen lätt...

Candle experiment och utforskningar

Fick vax?Ljus är inte bara hittade på så många platser, men de kan förstå på så många saker. Från staterna av frågan till värmeledningsförmåga till förbränning för ljus verkar ibland det hela forskarvärlden kan hittas i en liten låga.Här är några lju...

Candle experiment del 1

Tre ljus experiment. Se video för mer detaljer.Om du inte kan se videon, Följ [denna länk]1. brandfarliga rökLys upp ljus och vänta tills vaxet smält. Dump ljus och flytta lågan att röka - ljus reignites.2. låga i trattProva att blåsa på ljus genom e...

Cub Scout Erosion Experiment

Min äldsta son (8-år gammal när jag skrev detta Instructable) är i Cub Scouts.Som en del av ett av kraven vi försökte uppfylla, utförs våra varg/Björn Den (kombinerade möte) elektiv 15, vatten- och markvård, för att tjäna en pil. (Detta är alla en de...

Electric Car Conversion 101 video 001

Electric Car Conversion 101 del 001 - de mest fantastiska hem videor är här första video i en ny serie som visar hur du konverterar en Dodge Neon till 300V AC elektriska bil.Denna video hoppar rakt in de hårda grejer först - bygga Adapterplatta för a...

En snabb BATTERIHÅLLAREN--för elektriska experiment

detta är ett snabbt sätt att hålla trådarna till uttagen av en AAA eller AA batteri för elektriska experiment. Två modifierade klädnypor monteras en 3/4" tjock trä spacer. Klädnypa fjädrarna behålla trycket på batteripolerna.Två hål i varje av klädny...