Harry Potter-Fans! Quidditch Beer Pong!Hej alla!

Jag såg nyligen ett segment på ett college hemsida om vissa elever har en Harry Potter kostym fest där de gjort en "Quidditch öl Pong" spel. Nu, som sagt; Jag har också skapat ett Quidditch pong spel (det var faktiskt ungefär ett år sedan eller så). Hur som helst inte att toot mitt eget horn eller något men jag trodde min var lite mer... kreativa och hade mer av en Potter-känsla. Så här är det.

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY-Harry Potter trollstav

Hello fellow Harry Potter fans! Detta är en rolig och mycket lätt DIY som alla kan göra. Det bara tar ca 30 minuter och är en mycket underhållande.(Yngre barn ha en förälder övervaka du med Hot-lim pistol, för jag har bränts flera gånger. DET ÄR MYCK...

Att göra harry potter glasögon

Om du är en harry potter fan men inte vill spendera pengar på affären köpte kostym glasögon då du hittade rätt instructable.with några hus håll produkter kan du göra några återvunnet glas, en liknande design kan användas för att göra steampunk glasög...

En trollstav för Harry Potter - Magic

Strax före jul min dotter gick till en vänner födelsedagsfest och frågade om jag skulle göra en trollstav som vännen är en Harry Potter fan och skulle älska att ha en.Jag gick och gjorde en två bit trollstav från stranden och mahogny.Staven var gansk...

Harry Potter Hedvig Uggla Polymer lera halsband

Skulptera den bedårande Hedwig under flygning kan verka skrämmande, men jag gjorde detta projekt ska göras av både nybörjare och avancerade lera konsthantverkare. Det gör en väldigt söt present till Harry Potter fans eller bär den själv och imponera...

Harry Potter tema, modulära halsduk Rack

detta var en julklapp som jag gjort för en vän som stickat massor av halsdukar, och är dessutom ett Harry Potter fan.Steg 1:Verktyg jag använde:Partworks 3,5 CAD/CAM programvara *Shopbot 3 axel CNC router *SticksågBandsåg *Drill Press *Med sladd Dril...

Harry Potter bok Cake

/ * formatmallsdefinitioner * / bord. MsoNormalTable {mso-stil-namn: "Tabell Normal"; mso-tstyle-rowband-storlek: 0; mso-tstyle-colband-storlek: 0; mso-stil-noshow:yes; mso-stil-prioritet: 99; mso-stil-qformat:yes; mso-stil-förälder: ""...

Harry Potter flytande ljus

Alla Harry Potter fan minns ljusen som magiskt sväva över tabellerna i stora salen under måltider. Även om inte du är så bekant med filmer, kan du fortfarande uppskatta den mystiska kraft som dessa ljus skapar. Denna kusliga belysning funktion kan im...

Hur man gör Butterbeer från Harry Potter

Butterbeer är en bra dessert-drink för alla Harry Potter-fan! Jag räknade ut receptet när jag dricker den faktiska butterbeer från Universal flitig och räkna ut smakerna. Annat än att gjorde jag en del forskning. Jag skapade faktiskt detta recept sjä...

Harry Potter torr radera kungörelse DIY | CassKnowlton

Om du är ett stort Harry Potter fan du vet exakt vad det är! Detta är en av de enklaste DIY jag någonsin gjort, och jag tycker det är häftigt!Detta är i min senaste Harry Potter DIY video, så se till att kolla upp för att se mer lätt DIY!Steg 1: Skri...

Harry Potter Ravenclaw Robe Hoodie

Accio egna Harry Potter Robe Hoodie oavsett Hogwarts House sortering hatten har ansett du ska tillhöra. Här är för sådana som är avsedda att Ravenclaw med sina blå fodrad mörka skruden och distinkt crest.Detta projekt är en Xmas gåva till min systerd...

Harry Potter Mandrake Root

om du gillar trädgårdsskötsel och också gillar Harry Potter (eller har en familjemedlem eller vän som gör, i mitt fall), då skapa en dekorativ alruna rot kan vara en rolig och billig present som mottagaren är säker på att älska!Steg 1: Stycklista Obj...

Harry Potter Butterbeer

jag, liksom många andra människor, är ett stort harry potter fan. Och jag har alltid trott det skulle vara fantastiskt om butterbeer var verklig. Jo, är det! : D Här är hur det görs...Steg 1: ingredienser för din butterbeer, du behöver...Butterbeer-1...

Harry Potter Lightning Bolt Ring

Hey harry potter fans det är momo och idag ska jag visa dig hur man gör en harry potter glasögon ringSteg 1: leveranser 1-rätt smycken tråd2-runda näsa tång3-vanliga tång4-sax eller rantör fräsarSteg 2: Till Start Ta att göra näsa tänger och göra en...

Harry Potter "Flytta" Picture Frame

Jag har varit ett fan av Harry Potter sedan gymnasiet. Älskar böcker, älskar filmer, älskar parken! Jag älskar också Apple och alla mina enheter. Jag har hållit alla mina gamla mobila enheter genom åren i hopp om att jag kunde använda dem igen en dag...

Guidens monopol (Harry Potter monopol)

UPPDATERA NOVEMBER-2015Jag har lagt till filerna för alla att njuta!Pengar och styrelsen är bilder och det finns PDF-filer av kort och sådant. Du kan också hitta alla full upplösning objekt i min Dropbox dela här;https://www.Dropbox.com/sh/brrqi92ps8...

Hur man gör en Harry Potter trollstav (lätt)

så som några av er kanske vet, jag är ett stort Harry Potter fan. Jag hade nyligen gick till Universal Studios öarna äventyr och det var fantastiskt! Det är värt varenda cent du betalar! Fast det var fantastisk, stavar var mycket dyra (ca 40 spänn!)....

DIY: Harry Potter bokmärken (hus i Hogwarts)

Hej! Jag är ett stort Harry Potter fan så jag bestämde mig att filma en ny DIY för min Youtubekanal! Jag ville arbeta på Hogwarts' hus för länge och jag äntligen skapat bokmärken för min HP böcker :)Detta DIY är mycket enkelt att skapa! Hoppas du kom...

Enkla Harry Potter tecknad ritning

Så för detta projekt beslutat jag att skapa en enkel tecknad av huvudpersonen för Harry Potter fans. För att skapa denna bit du behöver photoshop eller du kunde dra det på ett papper men jag använde photoshopSteg 1: Rita ansiktet Det första steget är...

Harry Potter LEGO blixt driva

Detta gör stora gåvor för alla Harry Potter-fan. Flashminnet är passar perfekt inne i minifig kroppen och kommer i olika storlekar från 4GB upp till 128GB! Hitta en anständig storlek enhet och sätta en digital kopia av alla Harry Potter filmer, e-böc...