Haunted allvarliga CupcakesBoo! Några Halloweens sedan jag gjorde en större cakesize version av detta. Det var ett spökhus med pumpkin patch och hemsökt kyrkogård. Så jag bestämde mig att återskapa min favorit del i en cupcake version. Här är hur jag gjorde det...

Se Steg
Relaterade Ämnen

Haunted Pumpkin Patch Cupcakes

göra smarriga Pumpkin Spice muffins:2 dl mjöl1 tsk bakpulver1 tsk bakpulver1 tsk grovt salt1 tsk malen kanel1 tsk malen ingefära1/4 tsk riven muskot1/4 tsk marken kryddpeppar1 kopp packade ljusbrunt socker1 dl strösocker1 kopp osaltat smör, smält och...

Harry Potter Butterbeer Cupcakes

i juli markerar det sista kapitlet av Harry Potter Sagan, och som en lång tid fan av böckerna och filmerna, jag ville lägga fram ett recept värdig Potter och cupcake fans. Efter att ha beslutat att "Berttie-Bott varje smaksatt Cupcake" skulle re...

Orange Dreamcicle Cupcakes

Orange Dreamcicles är en av de awesome behandlar som bara skriker sommar. Kombinationen av något syrlig apelsin och söt krämig vanilj bara kan inte slå, och att göra dem inuti färsk apelsin skalet gör dem extra speciell (och läckra).Get bakning folk!...

Vattenmelon Cupcakes

denna cupcake recept är perfekt för dem med allvarliga sötsaker. Vattenmelon frosting särskilt saknas inte i departementet socker. Beskrivs som smakar som vattenmelon Jolly ranchägare, smaken är intensiv och konsumtion av bara en cupcake kommer nästa...

Haunted Zombie hus Halloween DIY

Du behöver:-Pepparkakor på huset gjutform-Harts - jag använde Envirotex Lite (för mer information om Envirotex Lite, gå till www.eti-usa.com - de har en lista där att du hittar den även internationellt).-Pigment färgämnen för harts (du kan färglägga...

Vanilj Cupcakes

Stor vanilj Cupcake recept!Steg 1: Ingredienser/materialIngredienser:1 1/2 koppar alla ändamål mjöl1 1/2 tsk bakpulver1/4 tsk salt1 stick osaltat smör1 dl socker2 ägg1 äggula1 1/2 tsk vaniljextrakt2/3 kopp varm mjölkSteg 2: Blanda de torra ingrediens...

2 minuters enkel mikrovågsugn Cupcake

eftersom ibland vill bara en cupcake, inte 24. Och ibland vill man kunna äta 7 minuter från när du börjar tänka på det, inklusive prep arbete och tillagningstid. Denna enda portion mikrovågsugn choklad cupcake tar ca 5 minuter för att förbereda och 2...

200 kalorier choklad Cupcakes

Välkommen till min Instructable! Jag har love tittar på cupcake recept, men när jag tittar på kalori räkna för cupcakes med tornen i vacker glasyr på toppen, jag börjar känna lite skuld (särskilt när de kan vara från 300 till 600 kalorier!). Så det h...

3D fjäril Mini-Cupcakes

den gångna våren jag tog tre dussin mini-cupcakes till våren picknick. Vad illustrerar bättre "Våren" än fjärilar? Jag kom upp med idén att göra fjärilar tredimensionellt med hjälp av smält choklad och detta Instructable kommer detalj hur jag gi...

4 år Baker visar dig hur man gör Vegan Red Velvet Cupcakes!

Inhabitats pytteformat, 4 år gammal konditor lär du dig att göra vegansk red velvet cupcakes i tid för alla hjärtans dag!...

4 juli självständighetsdagen Cupcake Toppers

Självständighetsdagen är bakom hörnet så varför inte göra dessa söta lätt att göra cupcake slagklippare! Här är några 4: e juli Cupcake toppers idéer som kan vara just den sak du söker! Väderkvarnar, små konfetti, flaggor och annat kan också användas...

5 minuters brasiliansk stil Cupcake

Jag lärde nyligen att göra 5 minuters cupcakes, men efter en liten sökning här på Instructables, jag fick reda på att ett fåtal personer redan hade postat receptet.Så jag tänkte att skulle kunna jag lägga en brasiliansk touch.Detta instructable komme...

ANGRY BIRDS cupcake

det är en vanilj cupcake omfattas i sockerglasyr. arga fågeln är tillverkad av 1 ricekrispies behandla som var överdragna med choklad och sedan med fondant. Jag hoppas du gillar det! Av Tommy salazar...

Bedårande Zombie Cupcakes!

Jag vet Halloween traditionen tenderar att luta mot den läskiga och skrämmande, men jag kan inte hjälpa uppskattar den bedårande också! Detta instructable visar dig hur du gör din egen chibi zombie scen med cupcakes! Inte vara rädd för att fortsätta...

Alien Cupcakes

här är en snabb och enkelt recept på Alien Cupcakes. Jag gjorde dessa för min son häromdagen på hans begäranNjut avSteg 1: Vad du behöver... Receptet jag använde är följande.1 dl socker1/2 kopp smör2 ägg2 tsk vaniljsocker1 1/2 mjöl1 3/4 tsk bakpulver...

Alfabetet soppa Cupcakes

detta är tid på året som din köksbänkarna kan se ut lite som min och bokstavligen hopar sig med färska tomater från trädgården. När du har gjort pastasås, ketchup, BBQ-sås, burktomater och vad allt annat - kanske du vill prova något lite annorlunda.....

Android Gourmet vegansk choklad Cupcake

jag är tio år gammal och inredda denna cupcake allt av mig på bara en natt. Du kan också! Även om detta är en cupcake, är detta vegan vilket innebär att det är nyttigare för dig sedan affären cupcakes.Detta är en enkel fondant projekt. Det handlar om...

Angry Bird Cupcakes

dessa Angry Bird muffins gick ner en storm med både vuxna och barn lika. Jag gjorde 2D och 3D cupcakes och alla var ganska enkelt och lätt - bara lite tidskrävande! Du kan se en steg för steg guide här på min cupcake blogg...

Arga fåglar svart fågel Gourmet vegansk choklad Cupcake

jag är tio år gammal och inredda denna cupcake allt av mig på bara en natt. Du kan också! Även om detta är en cupcake, är detta vegan vilket innebär att det är nyttigare för dig sedan affären cupcakes.Detta är en enkel fondant projekt. Det handlar om...