Haunted House Flash ljuset / strålkastareatt fortsätta med min trend av att göra en instructable för en tävling som jag skickar till dig, hur man gör ett spökhus blixtljus.

Du får fråga vad är ett spökhus ficklampa? för mig det är bara en normal ficklampa som både passar in i din kostym och är praktisk till ljus upp rummen när någon har förlorat något eller att tillfälligt blinda en bråkig beskyddare :D (tro mig jag har haft att göra det mer än en gång).

Detta instructable är mindre av en guide och mer att ge idéer om hur man lägger en ljus till din kostym för inte bara säkerhet men för titt också. Jag kommer att visa dig hur jag gjorde 2 lampor som jag har gjort hittills

Se Steg
Relaterade Ämnen

Solid-State Halloween controller och hur man bygger en Haunted House

detta var ursprungligen en artikel i gör 03 där min awesome redaktör Paul Spinrad faktiskt gjorde en kopia av min controller och gjorde ett mycket bättre jobb som dokumenterar det än jag skulle. För styrkort, kolla om du behöver mer förklaring än "få...

Solar Driv Mp3 spelare-strålkastare Combo för cyklar

Det finns redan flera liknande produkter på marknaden som kombinerar en mp3-spelare och en strålkastare, nästan alla är gjorda i Kina, de är oftast bra men väldigt dyrt. En modell säljs för 95€ uros här.Å andra sidan, finns det många strålkastare, ha...

Snabb Tips #1 - snabb cykel strålkastare innehavare

Snabb Spets 1) A snabb och enkel cykel strålkastare innehavare.Använda hår band eller en O-ring som en snabb och enkel samt inexpesive sätt att lägga huvudet ljus till din cykel.Du kan montera inexpesive eller dyra mini flash lampor i antingen en Top...

9 - volts strålkastare

detta instructable visar dig hur du skapar en enkel och lätt att använda strålkastare. Jag har beslutat att köra strålkastaren på 9 volt, vilket ger ett starkt vitt ljus används i detta projekt. Detta projekt är en bra förrätt projekt för dem som bör...

Billiga LED strålkastare för skoter

Hej igen scooter fans!Efter min första instructable ($20 scooter surfbräda rack) fick jag många positiva kommentarer. Tack killar!Idag Im kommer att berätta hur du uppgraderar din scooter strålkastare för 8 dollar! Det ser ganska likt xenon och det ä...

Mitsubishi Galant 97 strålkastare retrofit

Vad behöver du:1. Mitsubishi Galant främre strålkastare (du kan använda din eller köpa en givare)2.lenses, jag använde från Passat B6 (3C universal) linser3. flexibla Led-rör länk4. hög temperatur silikon5. färg eller vinyl6. aluminiumplåt för reflek...

Kilo-Lumen cykel strålkastare

jag började cykla till jobbet i sommar och behövde en bra strålkastare och bakljus. Jag ville inte spendera mycket, men jag ville ha extrema synlighet. För omkring $150 jag slutade med en strålkastare sätter som ut någonstans runt 1200 lumen och en v...

Hand veva USB-laddare / LED strålkastare

ladda din mp3 playerand lysa upp din väg någonstans anytime!Denna DIY gadget gör ett mycket tillfredsställande projekt och är mycket användbart för långa bilresor, mp3-spelare med trötta batterier, vanligt prydlighet och imponera på dina vänner.Idén...

Förbättrat kylsystem för cree led h4 strålkastare

byte av beståndet kylfläktar med en extern fläkt att ge förbättrad kylning för längre ledde liv.Lysdioderna jag använt är newsun h4 strålkastare ersättning från Amazonhttp://www.Amazon.com/DP/B00HFK2RAE/ref=sr_ph?ie=UTF8&qid=1415547515&SR=1&ke...

PowerTube Vr. 1 för cykel strålkastare

Har nyligen köpt en av dessa cykel lampor använder XML-T6 lampan x 3.Kom med en 18650 8.4v 6400mAh batteriet och en påse med kardborre.Strålkastare har en spänning status funktion via en multi color LED men att vara ärlig inte är jag tillfredsställa...

High Power LED strålkastare. Oooo så ljus...

Belysningssystem i min kusins cykel var mycket svagt. Han bad mig att bygga en full LED strålkastare. Efter en hel del forskning som jag gjorde om lysdioder på nätet, kom jag äntligen fram till ett mästerverk "TRIDENT". TRIDENT är det namn som j...

Vår 2010 Haunted House med idéer från Instructables

vår familj Haunted House började omkring 15 år sedan med barnen vill ha ett parti istället för att gå trick eller godis så vi inrett gården och alla hade roligt skrämma trick eller treaters. Nästa år vi lägga mer kraft på dekorationer och nästa år oc...

Mini Haunted House - Zombie Apocalypse

i över 15 år min familj och jag har byggt en HAUNTED HOUSE för grannskapet trick eller treaters, här är en länk till senast år resulterar i år min insanity svämmade över och jag beslöt att göra en miniatyr HAUNTED HOUSE diorama för ingången och inte...

Vintage strålkastare och bakljus för Pinewoood Derby bil

jag fick en liten transporteras bort med min sons Pinewood Derby bil i år. Vi beslutade att köpa en annan bil som han kunde bygga själv men jag bestämde mig till slut den första bilen. Jag baserat designen på hot rod från träsnideri belyst särskilda...

DIY Full LED 600 + lumen LED strålkastare.

Belysningssystem i min kusins cykel var mycket svagt. Han bad mig att bygga en full LED strålkastare. Efter en hel del forskning som jag gjorde om lysdioder på nätet, kom jag äntligen fram till ett mästerverk "TRIDENT". TRIDENT är det namn som j...

Billiga LED ficklampa till strålkastare konvertering

Detta är en snabb instructable på Hur konvertera en billig LED-ficklampa i en strålkastare. Ficklampan som används är en du kan ofta hitta i kassan gången i järnhandeln eller säljs i lösvikt blisterförpackningar för billiga. De är ganska billigt (båd...

LED strålkastare - Roomlight

Detta är en 12 volts 102 LED strålkastare projekt med hjälp av mycket enkla komponenter och relativt enkel konstruktion. Den använder vanliga ultra ljus stråhatt lysdioder som är billiga. Som vi inte använder någon high power LED är mängden värme som...

LED RGB strålkastare jul hacka

Förra vintern hade jag en ful plast snögubbe ut på framsidan med den ljusaste fluorescerande lampan i det jag kunde hitta - var det ljusa men tråkigt. Efter göra några häftiga effekter med årets Jack-o-lyktor med hjälp av RGB lysdioder, jag såg att s...

Uppladdningsbara LED strålkastare

första Instructable :)Jag är en grottis. Jag älskar att springa runt underground. Jag gillar också att mixtra med LED är (främst inspirerade av Dan's instructable Ultimate Night Vision strålkastareDetta är tredje strålkastaren jag har skapat, och den...