Häxor Potion flaskorjag har samlat Tom sirap, vinäger, worchestershire, Marinad och olivolja flaskor, tillsammans med de burkar som ljus komma in, under det senaste året. De gjorde en stor samling av potion flaskor som gör en trevlig Halloween Visa när grupperade på en bricka.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Häxor Potions

hur man gör häxor potions för Halloween.Jag försökte använda objekt som fanns runt huset för att hålla kostnaden till ett minimum.Du behöver:En mängd olika formade burkar och flaskor (vissa med lock)Några korkar av flaskorna (om de inte har fått lock...

Steampunk Potion flaskor

jag är ganska ny på hela con scenen (GMX 2010 var min första!), och jag blev förvånad av den stora mängden fantasifulla kostymer och rekvisita bärs av deltagarna. Det tog mig lång tid att besluta att arbeta på min egen steampunk outfit, men jag bestä...

Häxa potion flaskor!

Lätt hur häxan potion flaskor!Du behöver:-Glas flaskor.-Karamellfärg.-Vit akrylfärg.-Pensel.-Valfria glitter.-Valfria vampyr blod. (du kan få dem på Wal-Mart under semestern.)Steg 1: vatten! Först off få dina flaskor fulla av vatten, försök att inte...

Häxor potion levererar! Halloween Rocks!

Vi gjorde dessa för våra inhemska häxa. De är ett bra komplement hennes potion att göra leveranser! Och hon behöver verkligen något att hålla henne sysselsatt efter döden av hennes systrar en krossades av en husbil och andra drunknade i en hink med v...

Potion flaskor

dessa är några av potion flaskorna jag använda för att dekorera för Halloween. Jag gjorde dem från glasbehållare pryds av polymerlera, färg, planglas kulor, korkar, stämplar, äggskal, garn, pärlor, papper och stearin.Många av de ursprungliga plast el...

Harry Potter Potion in

jag gillar Harry Potter, och potions från den. Så gjorde jag en potion kit med kemi, från berömda slem experiment.Steg 1: Ingredienser och objekt Behöver du:1/4 kopp vatten1/4 kopp klart lim1/2 kopp vatten1/2 tsk boraxKaramellfärg2 potion flaskor med...

Pappersetiketter i åldern

jag tycker om att göra potion flaskor, särskilt sådana som ser väldigt gammal och nödställda. En gammal snygg flaska kräver dock en liknande äldre etikett. Om du vill skapa effekten av en äldre etikett, jag använde en enkel grafikprogram (i detta fal...

Hur man gör glas flöten (olika färger)

Dessa ganska små saker har flyter runt Pintests huvudsidan för ett par månader och jag ville ta ett par för en krans, hör och häpna, $5-$10 för en?! Pssshh... Låt oss göra detta.Svårighetsgrad: lättResultatet nivå: Spikade!Dags att färga glas: snabbD...

"Inte så skrämmande" Halloween Display

Vicki volontärer vid en sparsamhet lagra och får bra idéer för nya projekt. Hon ville göra en "inte så skrämmande" halloween display och detta är vad hon kom med! Titta på videon för att se hur det hela kom tillsammans.För full tutorials besök m...

Flaska Glitter halsband

#FerociousDoughnutsMors dag var runt hörnet, jag bestämde mig att göra dessa vackra glitter halsband. De är verkligen lätt och snabb att göra. Och du kan i princip köpa de flesta av ditt material i en butik (jag gick till Michaels). Så, låt oss börja...

Harry Potter tema Party spel

Vad är den perfekta födelsedagskalas för en snart-till-vara 11-åring? En Harry Potter tema födelsedagsfest naturligtvis!Ugglor med deras Hogwarts brev skickades till de inbjudna barn, välkomna i trollkarlsvärlden och ger dem anvisningar till plattfor...

Spooky "Voodoo" apotekare pulver & Potion stava flaskor för Halloween

Min Voodoo-inspirerade Halloween altare/display skulle inte vara komplett utan några världsfrämmande pulver & potion spell flaskor! Dessa mystiska rekvisita är äldre titta sekelgamla, dekorerad med vintage symboler och charm som bara "kan" t...

Öga för Newt (Potion ingrediens flaska)

jag försökte att tänka på något helt annat att göra för våra barn i år. Några av mina favorit Halloween dekorationer är min grytor och potion ingrediens flaskor. Jag trodde detta skulle vara en söt idé för ett småbarn dräkt.Jag gjorde en enkel klockf...

Virka Mana och hälsa Potion Bottle

min väns födelsedag kom upp så jag ville göra honom något som en gåva. Jag vet att han är en World of Warcraft fan så jag bestämde mig att virka något ikoniska från spelet. Jag har aldrig spelat WOW själv så jag hade svårt att hitta något att göra. M...

Älska Potions

kärlek Potions (AKA käglor Vodka) är en stor gåva för din drömtjej deppa dag... Jag menar alla hjärtans dag. Det tog ungefär tre dagar för att brygga dessa kreationer så se till att du börja tidigt nog. Jag fick grundrecept från mixthatdrink.com/skit...

Harry Potter Potions

selfmade potionsSteg 1: Steg 1: olika typer av flaskor & burkar Jag köpte flaskor och burkar i en lokal secondhand butik. Se till att du får olika former och storlekar.Steg 2: Steg 2: innehåll Jag sätta vatten i några flaskor/burkar och till glitter,...

Rengöring min drink flaskor - det manliga sättet.

Jag hatar Merken tala, där alla språk blir förorenat med gruppen tror och prata.Som om jag befinner mig medvetet säga lera vakt, i stället för fender, säger jag nu läsk flaska, i stället för pop flaska osv...Hur som helst, jag är den person som enda...

Dibella's Potion förförelse (Elder Scrolls)

Så du trodde jag var klar att Elder Scrolls drycker? Åh himlen ingen! Min dorkliness vet inga gränser. Du kommer nu vittnar machinationsna av min konstiga lilla hjärna i alla det är märkliga!Även denna dryck inte kommer i en fin flaska som min Lava W...

Hur man gör en elritsa fälla av Soda flaskor

i detta Instructable, jag ska visa dig hur man gör en elritsa fälla av soda flaskor. Denna metod för att fånga småfisk är den på de billiga bestående av saker du hittar bara om runt huset. Nästa steg kommer att belysa dessa!Steg 1: material Material...