Heart Shaped Mini ost hamburgare med pommes fritesjag hade gått till sängs och försökte tänka på vissa instructables jag kunde göra för ett par av tävlingen. Jag undrade om någon hade gjort några ätliga mini ost hamburgare. Jag fick upp gick online och sökte instructables se. Nope! Jag var så upphetsad! Jag gick tillbaka till sängen och försökte lista ut hur jag skulle vilja göra dem. En sesame seed bulle vore ett måste! Jag ville att de är mycket små som 1 1/2 inches över. Okej! Sallad, körsbärstomat 's, baby dill, grön lök, och låt oss se.... Ah mini fries och hjärtformade bullar! Jag var bra för att somna så jag slumrade in instructables dreamland.

Nästa dag jag var försökande till besluta vad bröd recept att prova och ville inte spendera en dag experimenterar i köket med bröd så jag tittade på nätet och kunde bara hitta ett recept som var små nog att prova och skulle inte du vet det, gjorde han mini bacon burgare med BBQ-sås! Jag var lite besviken men beslutade att prova hans bröd recept precis. Jag gillade hans lilla video eftersom han hade en sådan söt accent och en bra presentation! Men hans recept var i mått så jag fortfarande behövs att experimentera men åtminstone receptet var liten nog ifall jag var tvungen att åter göra bullar.

Detta recept kommer att klippa din gäst! Allvarligt, de visade sig så häftigt! Min gubbe njöt även dem! Jag ville nästan en fest! Jag slår vad dessa små barn skulle fungera perfekt i en Cuisinart 5-i-1 Griddler!

Här är länken och om du vill ha mått kan du få receptet här: http://www.youtube.com/watch?v=JxCBGlPgr5o

Låt oss göra några mini ost hamburgare och pommes frites!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Stötta falska Diner mat hamburgare, Chips, pommes frites, korv för musikalen Grease

Jag blev ombedd att vara rekvisita manager för våra amatör ungdomsgrupp. Showen var Grease The Musical (skolor version)En av de saker jag var tvungen att träna var maten. Det fanns en hel del mat på set och några faktiskt ätit av rösterna. Pink Ladie...

Paleo hamburgare och pommes frites

Detta är min favorit öppen ansikte paleo burger och söt potatis frites. Jag använder portobello svamp som hamburgare bullar och jag la kanel i min batat frites. Det är mycket glädjande för burgare och pommes cravings. Kolla in denna video för detalje...

KALL olja pommes frites & potatischips

varma, krispiga hemmagjorda pommes frites och potatischips göra friska comeback med oortodoxa metoden för kall stekning.Här är 4 utmärkta skäl varför du bör sluta allt du gör och prova detta... just nu!1. förberedelser kunde inte få någon enklare ell...

DIY pommes frites kopp innehavaren

Om du är en av de många människor i USA som går igenom köra igenom snabbmatsrestauranger, kan då detta vara användbart för dig. Det är extremt svårt att hålla en låda med pommes frites och doppa dem i din ketchup allt under körning. Denna franska fry...

Söta Burger Cupcakes och pommes frites!

"I början av 1800-talet fanns det två olika användningsområden för namnet cup tårta eller cupcake.Under tidigare århundraden, innan muffin burkar var allmänt tillgänglig, Kakor bakades ofta i enskilda keramik muggar, ramekins eller formar och tog sit...

Mini ägg hamburgare och mini äggkoppar

-Jag försökte denna mini hamburgare och mini äggkoppar för min unge och vände de sig bra. Jag gjorde koppar och burger med tortilla. Min unge avslutat alla koppar och ville ha mer. IAM säker även dina barn gillar detta.Ingredienser för äggkoppar och...

Min Super hamburgare

detta är mitt första försök på en instructable så var försiktig med kritiken. Jag är ju en ömtålig planta.Jag vill göra en instructable i så många kategorier som jag kan så jag tänkte jag skulle börja i toppen med mat > bbq och grillning genom att de...

Inte så snabbt, snabb mat stil, hemgjorda pommes frites

Oooh mina barn älskar pommes frites! Jag också. Jag äntligen behärskar konsten att franska fry att göra i mitt eget kök.Steg 1: RedoVad du behöver:En påse med potatis (jag gjorde pommes frites för 5 personer så jag använde förmodligen ungefär hälften...

Hur man gör pommes frites högsta

"Pommes frites Supreme" är en läcker maträtt vanligen serveras på Taco Bell restauranger. Detta instructable kommer att visa dig hur du återskapa det hemma - där du kan anpassa de ingredienser som gör det både monumentally godare och en liten bi...

Hur man gör pommes frites Crispy, och fluffigt, panerad eller inte

panerad pommes frites är så gott! Om du inte gillar Paprika använder en annan krydda som paprika och persilja. Jag gjorde vanlig pommes frites och panerad frites och båda visade sig mycket krispiga med fluffiga centra. Matlagning krispiga pommes frit...

Grön banan pommes frites

bor i New Orleans kan vara mycket intressant när det gäller mat val.På grund av senaste tidens kraftiga vindar från orkanen Issac blåstes många bananträd innan deras frukt hade en chans att fullt mogna. En snabb biltur runt kvarteret producerat flera...

Läckra vitlök pommes frites!

Dessa vitlök pommes frites är min favorit potatis mellanmål! De är lätta att göra och ingredienserna som inte kommer att ta dig ur vägen!Steg 1: ingredienser! De flesta av ingredienserna och enkelt i ditt hem. Om du inte har dem, är de lätt att hitta...

Perfekt restaurang kvalitet pommes frites

I detta avsnitt av i köket med Matt, kommer att jag visa dig hur man gör fantastiska restaurang kvalitet pommes frites. De smakar fantastiskt och verkligen konkurrera med de som du hittar på en restaurang eller snabbmat plats. De liknar frites som du...

Kryddat hemgjorda pommes frites

alla älskar pommes frites. När gjorde perfekt, är de krispiga på utsidan, mjuk & varmt på insidan. Vad jag inte gillar är alla de "skräp" lagt till dessa läckra fries från snabbmatsställen att den frysta typ du köper i butiken. Jag ska visa...

Purple Heart Shaped Box

Idag ska jag visa dig hur jag gjorde min fru en Purple Heart Shaped Box för alla hjärtans dag.Steg 1: Välj ditt trä.Min första steget var att gå till min lokala brädgården och plocka upp en stor bit av 28 "x 9 1/2" x 7/4 lila hjärta för lite und...

Pommes frites recept

lätt snabb pommes frites gjorda från grunden! Detta är de bästa fries har du någonsin.Säsong dem till din smak - salt & peppar? Curry? Cayenne och chilipulver. Färsk vitlök. Riven parmesan. Kryddig senap. Oavsett hur du lura ut dessa marker, garanter...

Ost Ravioli med färsk tomatsås kronärtskocka

ost ravioli med färsk tomatsås kronärtskocka? Ja snälla! Denna sås är så mumsigt och det går med allt. Verkligen något, jag har använt det som en tapenade med crostini's och som en pastasås. Plus att det tar ca 20 minuter för att piska upp, varför ja...

Apple pommes frites

Material som krävs för2 Apple helst ha bra utseende1 kniv6 tand plockar1 scrapper eller spetsen på kniven kommer att göra.1 frukt potatisskalareMål: - att göra en McDonalds stil pommes frites med stativSteg 1: starta Skär botten av äpple så att det k...

Förvandla din pommes frites tillbaka till en potatis

Pommes frites är bra, men då och då inte du önskar att du hade en skarp, ren potatis istället för blöt, fet pommes frites? Du kanske tror att de kemiska transformationer i djupa stekning potatis att bilda pommes frites är oåterkalleliga, men det visa...