Hela huset Fan täckaen av min höst sysslor är att isolera hela huset fläkten i vårt hus. Tidigare byggde jag en låda på vinden ur skum styrelser, men använder det är jobbigt eftersom jag måste tömma ut en garderob att komma till vinden dörren och sedan krypa igenom djupt blåst i isolering för att komma till rutan.

I vårt hus kommer fläkten i genom ett hall tak. Det skulle spara en massa problem om jag kunde lägga en isolering täcker på fläkten från korridoren och undvika resan till vinden. En snabb sökning på internet visar några fina snygga produkter, såsom http://www.batticdoor.com/WholeHouseFanCover.htm. De som jag hittade kostar minst $40 efter S + H och består av en tunn böjlig isolering filt. Jag ville spendera mindre pengar och har mer isolering.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hela huset Fan

mitt i sommaren, andra våningen i vårt hem blir olidligt varmt och fuktigt. På grund av formen på vårt hem tak (mansardtak) inte kan det vara lämpligt isolerad. Jag har redan installerat en luftkonditionering enhet som är över storlek för kvadratmete...

MPAX: Massively Parallel sugkapacitet system aka en DIY hela huset fan

Hus för varmt på sommaren? Inte tillräckligt breeze på natten när du öppnar windows? Den hela huset fläkt är för dig.Steg 1: Vad du behöverNågra 12V PC fläktar (jag använde 20).En 12V SMPS med tillräcklig kapacitet för nuvarande.En extra loft lucka.E...

Hela huset fläkt blåser bort våra A/C bill.

I vissa klimat är en hela huset fläkt (WHF) ett effektivt sätt att kompensera de höga kostnaderna för luftkonditionering. Teorin fungerar särskilt väl i områden med mycket varma dagar och trevlig svala nätter som Central Valley i Kalifornien där vi r...

Byggt i hela huset musikkontroll

jag använde en gammal iphone tillsammans med apple tv till ström till min hela huset musiksystemSteg 1: Ta bort en bild frkm ramen och bygga din egen hållare för den enhet du väljer att använda.Steg 2: Notch byggt ram för att rymma laddningssladden o...

Hela huset regnvatten cistern vattensystem

vi bor i landsbygden, alltför långt från county vatten linjer, och tabellerna vatten är förorenat på grund av gamla oljekällor. Vi byggde vårt hus i 1997, med denna aktuella vatten system. först, vattnet var pvc leds in i huset, men efter första vint...

Hur man fixar en hela huset luftfuktare

fixa din egen hela huset luftfuktare och spara pengar....

Inreda hela huset gratis!

par dagar sedan jag kom över med avsnittet pallar på instructables. Jag blev blåst bort. innan jag visste att denna sida fanns, när jag bodde någonstans annars... Jag faktiskt hade gjort massa träpall mönster, inte ta många bilder under processen :(i...

Kyla ditt hus - hela Housefan & Attic Fan Combo

jag aldrig hem. Jag har många tänker göra, hobbies, arbete, familj, ett litet företag som vi kör. Vi vet alla det som livet. Jag har det äldsta/c systemet i universum. Det kostar för mycket att köra och det dosent kyla huset. Jag kan lämna den på hel...

Ytterligare isolering Attic lagring soultion

I April hade jag en energibesiktning gjort till mitt nya hem. En av de stora resultaten var mitt hus inte hade tillräcklig isolering på vinden. Det finns en hel del värmeutbyte från våning 2 på vinden genom luckor i väggarna, ljus och elektriska sock...

Bo Cool utan A/C.

nyligen jag lyssnat till en podcast från luftkonditionering expert, som jag inte ens visste fanns. Det fick min hjärna kommer om hur bo cool utan att använda en luftkonditionering.Jag har försökt några av hans tips, plus några av mina egna idéer och...

Mardrömmen för jul Winter Wonderland

Hej! Idag tänker jag prova och visa dig hur man gör min version av en mardröm innan jul Winter Wonderland hus! Dess din grundläggande pepparkakshus med några roliga ändras till den. Bara det finns en hake... är hela ätbara! Observera att ens tänkt fi...

Telefon åtkomst genom ut huset använder Gateway Modem

jag tröttnade på att ha min telefon precis bredvid min Gateway/kabelmodem. Det gjorde det mycket besvärligt särskilt efter att få en skrivare/scanner/fax/kopiator som behövs tillgång till en telefonlinje. Jag ville lägga min gateway på vinden efterso...

Skala huset postlåda

Kom ihåg när du var liten känslan när du fick mail? Även om digitala messaging har till stor del ersatt post, hitta de pesky räkningarna på något sätt alltid mig. Göra upplevelsen av att få mail mer spännande. Och vad är bättre än en brevlåda som är...

RUMBLE HUSET!

Hur att lägga till självständigt drivna högtalare till en hem Audio System på den billiga bör har lagts till titeln men jag tänkte att det inte skulle passa på den lilla miniatyren. Jag hittade liknande uppställningar över hela internet men såg inte...

Hur att kyla ditt hem naturligt utan luftkonditionering

luftkonditioneringsapparater är några av de största makt konsumerar apparater de flesta hus har. De har motorer som använder 1500 watt eller mer och körs i 8 timmar eller mer på sommaren.Bara stänga av luftkonditioneringen kan spara stora pengar på e...

101 + Hacks life använder ätpinnar

Tänk ätpinnar kan bara östländerna? TROR IGEN :)Här är 101 + fantastiska (och ovanliga) saker du kan med pinnar i köket, matsal, butik/garage, "man cave," office, hemma bibliotek, trädgård och badrum. Också, för spädbarn, hjärnans utveckling och...

Betong bänkskiva med inbyggd handfat och fiberoptik

Vi remodeling våra badrum och jag ville ha ett unikt alternativ för bänk och diskbänk. Slutligen bestämde jag mig att göra en konkret bänkskiva efter att ha sett andra instructables i ämnet. Jag var tvungen att göra det mitt eget med diskbänk och läg...

Whiskey förkolnade trä

åldrande whisky i en tunna kan ta tid. En lång tid. Med hjälp av bitar av förkolnat trä inuti din glasflaskor kan göra denna åldringsprocess exponentiellt snabbare. Så lite som ett par veckor kan du uppnå några fantastiska resultat i både färg och sm...

Hur man odlar en kombucha scoby (mor)

Jag har druckit kombucha för ungefär ett år nu och har fått lite besatt. Jag hittade några artiklar om The Kitchn om bryggning din egen kombucha och växer en scoby (hänvisas ibland till som "modern" eller en "kombucha-svamp") och beslu...