Hello Kitty klocka - present till April #3Hej mitt namn är Jeff och jag en Maker. Jag har en 6-åriga brorsdotter som älskar Hello Kitty, så jag beslöt att göra en en av ett slag present till henne. Min Hello Kitty klocka design mosar konsten att Vedeldning med den nya tekniken för 3D-utskrifter. Jag älskar att utforska användningen av sådan ny teknik med min traditionella träbearbetning projekt.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Uttrycket Hello Kitty

Hej alla, jag vill dela hur man ritar med Galaxy Anmärkning 8, Android 4.2. Jag använder sketchbook pro programvara Rita.Nu först, kan du skissa en hello kitty kontur som bildenSteg 1: Fet Hello Kitty linje Knacka på nytt lager och sedan sätta en klo...

Hello Kitty Cupcakes

ingredienser:1 låda med vita mix1 kopp mjöl1 dl socker4 äggvitor1 tsk salt1 kopp gräddfil1 1/3 koppar vatten2 msk oljaBlanda torra ingredienser. Tillsätt resten av ingredienserna och blanda tills väl blandat. Häll i cupcake burkar och grädda på 325 i...

Hello Kitty Frankenstein (cupcake topper)!

Detta instructable visar dig hur man gör en Hello Kitty Frankenstein cupcake topper! Hoppas du njuta av att göra dessa så mycket som jag gjorde! :)Steg 1: Vad du behöver FondantFärg/livsmedelsfärgämne (grön, orange, svart och gul).SaxKartongLimmet st...

Hello kitty vävnad cover

jag är absolutly i kärlek med hello kitty (vissa säger jag är sinnessjuk)! Jag gjorde faktiskt detta projekt för en vän som uppskattade det verkligen. Här är den instructable om hur du gör din egen!Material:Filt (vit, rosa, svart, gul)symaskin eller...

Reparera trasiga Hello Kitty hörlurar

Vi har nog alla hade detta hända oss någon gång. Du köper ett anständigt par hörlurar, men efter några månader, de bryter. Felmoder av dessa enheter är normalt (åtminstone min erfarenhet) kablar ansluter till talaren inne i hörlurarna, eller kablar a...

Hello Kitty! Dess alla hjärtans dag!

Hello Kitty,Dess alla hjärtans dag!Vet du vad det betyder?Just det!Det är dags att lysa upp ditt liv med lite eTextile kärlek!Meow!Förra året var STABBY Valentine - en inga sew och alla glöd eTextile älskar anmärkning.2011 var det Gnistra LED TuTu pa...

Hello Kitty barn kostym

min dotter ville vara Hello Kitty i år för Halloween.Jag tittade på nätet se vad var tillgänglig för Hello Kitty dräkter och blev chockad att se kostnaderna för till synes enkla Hello Kitty dräkter upp till $ 30 (helt nya).Som hon är fortfarande ung,...

Hello Kitty pärla Charm

Denna pärlstav charm använder en pärla vävning teknik som kallas Brick Stitch. Det är en lätt stygn att bemästra, även om det kan ta lite tid att få huvudet i början. Kvarstå! Du kommer att kunna göra det, jag vet det :DDu behöver:Storlek 11 Miyuki D...

Hello Kitty älskar Green Lantern

jag är ett fan av både Kitty och GL, men aldrig tillsammans, på något sätt denna bild dök upp i mitt huvud. Det måste ha en verklig ljus i fören - så detta är mitt första försök med ledningar - var förvarnad, det är en ganska klumpig uppsättning, men...

Hello Kitty Mini Album

Hej, ville bara dela en idé jag hade om att göra min egen dubbelsidig 12 x 12 tum skrot-bokning papper med hjälp av tapet. I detta fall, använde jag en rulle av Hello Kitty tapet jag hittade till försäljning på en lokal sparsamhet butik. Sedan, gjord...

Hello Kitty manikyr

Mig och Hello Kitty på vägen tillbaka, men jag fortfarande inte vet vad den lilla tecknad katten gör som drar mig till henne. Sitta där, ser söt, göra moneyzzz? Låter som en bra spelning till mig.Denna spik handledning är en hyllning till Hello Kitty...

Polymer Clay Hello Kitty våffla

denna söta hello kitty våffla är en Kawaii post och tillverkad av handgjorda leraSteg 1: material LeraÖgonskugga eller pastellerMod podge eller limFärgTyg färgKnivHello kitty mall (jag fick min Internet)Superlim (gel superlim fungerar bäst)Skumtejp e...

Hur man gör fondant Hello Kitty topper - handledning av Annushka

Hur man gör fondant Hello Kitty topper för en kaka.Steg för steg handledning med mycket exakta exlanations.Även om du är nybörjare, du kommer att njuta av vår handledning :)Lycka till och välkommen att ställa några frågor: annushka.sugar...

Hello kitty mjuk handväska för ipad

eftersom det är känt att alla att det är viktigt att ha ett mål att skydda ipad från anti-slip grepp, smuts, repor, faller och gupp i daglig användning. Men numera finns det så många ipad fodral tillgängliga, de alla med olika design, tillverkade av...

Hello Kitty kostym

I år gjorde jag en Hello Kitty-kostym för min 4 - åring. Jag gjorde klänningen, med en applicerade hello kitty ansikte, och gjorde Hello Kitty huvudet av filt och vadd....

Hello Kitty Box

Hello Kitty form och en enkel trälåda köptes separat, målade och limmade ihop för att ge denna vackra, söta Hello Kitty låda! I mina ögon, mycket trevligare än de kommersiella ute!...

DIY Hello Kitty parasoll

Vi använde vår röda papper parasoll för att skapa denna!Steg 1: Förbered materialet och titta på videon nedanMaterial:PennaFärg (röd, gul och vit)Svart markeringMålartejp--Bortsett från Hello Kitty, kan du definitivt skapa din egen karaktär. Bo kreat...

PC Hello Kitty!

Buenas! Les presento mi primer INSTRUCTABLE! :)Hace un par de años se mig ocurrió revivir una vieja pc y con un monton de partes qué tenia prácticamente tiradas. Y se mig ocurrió la idé de modificarla y adaptarla para una nena, personalizandola con l...

Hello kitty kudde

detta är min instructable om hur man gör en hello kitty fyrkantig kudde. Det var lång och svår att göra men helt värt det!Du kan också hitta denna tutorial på många webbplatser där jag har postat dem! Jag hoppas ni alla njuter!MaterialRester av tyg (...