Helping Hands från Notebook Cooler Paddetta är min första instructable. Och detta instructable kommer att visa dig hur man bygger min version av hjälpande händer verktyg för lödning.

Det finns en hel del Helping Hands instructables där ute. Men för min version bara använda notebook cooler pad att jag inte är van vid längre. Det är ganska lätt att bygga och det finns en lysdiod att lysa upp vad du försöker att löda.

OK, kan komma igång!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Notebook Cooling Pad med justerbar temperatur Setpoint

Detta projekt handlar om hacking en notebook värmeskyddet och lägga till en enkel temperaturgivare som styr fläkten. En OLED-display är används för att Visa temperaturen i den bärbara datorn (utanför), tillsammans med en tryckknapp till tillåta juste...

Göra en Altoids Tin bärbara Helping Hands (med Fume Extractor)

Hej det här är min första Instructable så jag hoppas du kommer att gilla det.För några dagar sedan har jag beslutat att skapa denna coola Altoid Tin bärbara Helping Hands. Jag lödning mycket så jag behöver hjälpande händer men för det mesta jag gör b...

Helping Hands

För dem som kan använda en extra hand runt huset!Jag frågar mina elever att tänka på någon liten sak i deras liv som kunde använda lite extra stöd runt huset. Det kan vara små, från en tandkräm hållare till en coat rack eller en extra knytnäve stöta...

DIY Helping Hands (används främst vid lödning)

jag har nyligen fått in utöva min maker muskel och jag insåg att jag behövde några hjälpande händer att hjälpa mig löda. Jag är en high school student med inget jobb, så jag inte hade resurser att köpa några hjälpande händer och jag trodde att det va...

Förbättring av göra din "helping hands" 100 x mer användbara för lödning / limning små delar

detta är ett svar på "gör din"helping hands"100 x mer användbar för lödning / limning små delar". Jag tog förbättringarna som leevonk gjorde och gjorde några av mina egna inklusive att lägga till värme Krymp till slutet av alla skruvar...

Infällbar Helping Hands (min Mini lödning Helper!)

De flesta av oss "elektronik folk" vet att 2 händer är oftast inte tillräckligt medan du arbetar med elektronik, det inte är förvånande när du röra upp eftersom du har att hålla ett kretskort, komponenter, lödkolv, lödtenn, avbitare och en miljo...

Helping Hands lödning verktyg

Jag satte ihop den här enheten eftersom jag var trött på att köpa hjälpande händer och basen skulle vara för lätt. Jag skulle hamna flytta händerna runt samtidigt som man försöker att löda. Därför jag köpte 10lbs av stålplåt från ebay och tryckt fall...

Helping Hands för lödning

detta instructable kommer att visa dig hur man bygger min version av hjälpande händer verktyg.Nu måste jag erkänna att jag inte tänkte på detta själv exakt. Det finns en hel del Helping Hands ibles ute. Vad jag gjorde var att jag tog tre ibles, och t...

Belysta Helping Hands

Hi det.Jag använder hjälpande händer regelbundet. För det mesta arbetar jag på natten och jag hatar när jag inte kan se vad är jag lödning. Så jag har beslutat att göra en lätt led ljus som kan läggas till regelbundet hjälpande händer.Steg 1: Delar &...

Sugru magnetiska Helping Hands

För våra September bygga natt med Sugru på Phoenix asyl (Boulder, CO), har jag beslutat att bygga ett par magnetiska Helping Hands. Jag också remixa ett Instructable av BeeAmaker och deras magnetiska Base Helping Hands. Jag har förenklat BeeAmaker pr...

Provisoriska Helping Hands

vid lödning, en av de svåraste sakerna att göra är att hålla dina komponenter på plats. De flesta människor lösa detta genom att helt enkelt köpa en kommersiell par "helping hands" att hålla sina delar medan de arbetar. Men om du inte löda mycke...

DIY uppsättning Helping Hands

jag har lidit under en lång tid när jag gör lödning eftersom uppenbarligen du behöver båda händerna för att göra jobbet. Främst din dominerande hand bör lödkolv och andra fångar lödtenn. Så ifall du ska löda ett par sladdar vore det plåga utan någon...

Enkla Helping Hands

Helping hands är utformade för att hålla kablar och komponenter på plats medan du löda, kan du köpa bra hjälpande händer från affärerna ganska billigt men när jag gjorde dessa jag var mitt i ett projekt och ville inte sluta för att gå till butikerna,...

Laptop Cooler Pad

detta är en mycket enkel att göra laptop kylning pad tillverkad i ett enda stycke av akryl. Detta görs också att ställa in din bärbara dator i en bekväm ställning för att skriva.Material:-3 ft x 2 ft x1/4 "bit av akryl eller en tillräckligt stor enda...

Laptop cooler pad från gammal datordelar

behöver du:-Någon form av pad/base (jag använde en gammal hårddisk hylla - detta är särskilt användbart eftersom det har kylning ventiler men detta kan vara litet för många bärbara datorer - en strippad ner desktop access hatch kunde fungera bra, för...

Magnetiska Helping Hands för lödning

Vill du ha en annan hand som hjälper dig samtidigt lödning? Jag göra också!Ett par månader sedan jag byggde en hjälpande händer verktyg för att hjälpa mig medan lödning, men... Jag tröttnade på det, så jag byggde en annan!Steg 1: När kom denna idé fr...

El-cheapo (mycket) grundläggande active laptop cooler pad

jag fick nyligen en begagnad dell inspiron 5100 laptop. nu för er som inte vet - detta är den bärbara datorn som värmer upp som det inte finns någon morgondag på grund av vissa design fel (jag tror jag läste någonstans finns det en grupptalan mot del...

DIY Helping Hands (billigaste och snabbaste)

någonsin varit arbetar på något och behöver ett extra par händer. Då du ofta väljer att använda en av hjälpande hand verktyg, du vet de. Flexibla armar med crookedly klipp på slutet. Nu crocadile var på min bänk häromdagen och behövde ett par att gör...

Helping Hands för billiga

oss tekniker som arbetar på bänken ibland vi behöver en hjälpande hand.Vi måste löda detta och som eller annan sak samtidigt eller det bara brukar fungera.Denna hjälpande händer verktyg är för alla fattiga hobby techs som mig.Steg 1: Sök På Goodwill...