Hemautomation apparat med IR-fjärrkontrollVi kan använda okonventionella fjärrkontroll teknik för att styra hushållsmaskiner lätt utan den fasta vägg switch styrelser. Här använder jag fjärrkontrollen teknik (IR remote teknik) och Bluetooth-teknik med olika trådlösa kommunikationssystem. Vi diskutera om några realtid inbäddade system baserade projekt som vi kan utforma och genomföra fjärrkontroll krets för hushållsmaskiner.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Kontrollera dina hem apparater med TV-fjärrkontrollen!

Titta på projektets utgång video här.Jag har upptäckt att vissa människor är väldigt lata stå upp gå till styrelse och tryck på knappen för att slå på ljuset eller fläkt eller andra apparat men Hey!, nu finns det en enklare lösning. Nu kan du aktiver...

Kontrollera alla ljus eller elektrisk apparat med du Tablet PC eller smartphone (wifi)

Kontrollera alla ljus eller elektrisk apparat med du Tablet PC eller smartphone (wifi) med hjälp av arduino, blynk och en wemos / ESP8266 styrelsenI den här guiden kommer vi att göra något jag kallar en wifi kontrollerad ac switch. (Men den fungerar...

Aktivera lampor och andra apparater med Touch och smällar (under 2$!)

Hej, alla! I detta Instructable visar jag hur du kan styra enheter som lampor och fläktar, med hjälp av smällar och touch! Dessa är bara andra sätt att aktivera hushållsapparater, istället för att använda konventionella växlar. Detta projekt är prakt...

Låsa dörren med en fjärrkontroll?

Kan du låsa en dörr med en fjärrkontroll? Tja, kan nu du göra det bara fem steg!Steg 1: delar Du behöver:1 x Arduino (någon smak)1 x Servo1 x skärbräda1 x IR-mottagare (min är VISHAY TSOP2238. Du kan använda en från en gammal dvd-spelare, tv...)Hoppa...

Dryck apparat med webbgränssnitt

The dryck apparaten doserar en blandning av alla fyra vätskor.Dryck apparaten kontrolleras via webbgränssnitt.Registeransvarige är sammansatt av en Raspberry Pi, ett relä och en anpassad relay controller.Bilden av modifierade Raspberry Pi programvara...

Arduino - kontroll lysdioder med en fjärrkontroll

Hi guys,Jag delar med dig ett projekt jag gjort nyligen. I'ts om hur du kan kontrollera vissa lysdioder med en fjärrkontroll och din Arduino. Men du kan tillämpa detta på alla elektroniska enheter såsom motorer, ljus t.ex.Du kan besöka min hemsida fö...

Hur man kontrollerar lysdioder med en fjärrkontroll

I ett tidigare instructable jag visade hur man får de HEX koderna för fjärrkontrollens knappar. Här är länken:Nu när vi har koderna, vi kan använda dem för att kontrollera vad vi önskar, i detta instructable jag kommer att visa dig hur att slå på och...

Kontroll hem apparater med telefon och Internet saker under 6 $

Jag ville alltid vända på min Tv samtidigt som man lägger på min soffa, eller efter en tröttsam dag när jag slutar läsa en bok, att stänga av mitt ljus.Jag gjorde detta tidigare med Hc-05 och TV: ns fjärrkontroll.Uppdatering: Detta inlägg är accepter...

REMOTE CONTROL alla apparater med TSOP

med TSOP IR-sensor du kan kontrollera alla hushållsmaskiner (cealing fläkt, kylskåp, etc..)med någon fjärrkontroll.Steg 1: Komponenter måste ° • TSOP (alla typer)° • kondensator 10 uf × 1° • resistor1 k × 1330 ohm × 1° • LED × 1° • 6V relay × 1 (för...

Med IR-fjärrkontroll med Raspberry Pi utan LIRC

Jag ville få en IR-fjärr indata till Raspberry Pi. Jag manged att få LIRC installeras och testas. Allt var ok, utom det allra sista steget. När jag ville passera IR fjärr nyckel värde till Python program passera det inte det korrekt. Det passerar nul...

Hur man gör en Arduino baserat natten ljus med IR-fjärrkontroll!

Här är en Instructable som visar dig hur man bygger en Arduino baserade natten ljus meden liten infraröd fjärrkontroll kan du bläddra igenom 10 pre set färger, och en random blekningfärg rutin som loopar för evigt.Detta instructable antar du:Har en A...

Reverse Engineering: RGB LED-lampa med IR fjärrkontroll

vi köpte 20 av dessa RGB LED-lampor för en fest på jobbet, men jag var lite besviken med funktionerna färg bleknar de. Så jag bestämde mig att ta en apart, reverse engineer IR-protokollet, och se om det hade fler funktioner än de som är tillgängliga...

Ersätta ett dött uppladdningsbart batteri i en rakapparat [eller någon laddningsbar apparat] med Standard AA eller AAA

jag är säker på att alla har haft erfarenhet av att ha de uppladdningsbara batterierna i en laddningsbar apparat stopp kunna laddas. Det senaste tillskottet är min rakapparat. Jag är inte ett stort fan av dem, men det är praktiskt för mig att spara m...

Kontrollera din Arduino med en fjärrkontroll

undrar om hur du styr något i ditt hus med en enkel fjärrkontroll? Det är ganska enkelt och billigt.Steg 1: Samla grejer Här är vad du behöver:-Arduino (jag använder UNO)-Lödfritt set av brödunderläggen-En IR-mottagare-Lödfritt ledningar-Någon form a...

RGB förändras LED lampa med IR-fjärrkontroll

jag har en gammal men vackra IKEA lampa, men 12V 20W halogenlampa det används är bruten nu. Tanken på att ersätta det med lysdioder kom dagar sedan, tur fick jag en LED-controller tillsammans med en SMD RGB LED strip, så jag beslöt att ge det ett för...

Gasmask steampunk apparat, med gastankar. Lätt att hitta produkter.

se min senaste skapelse: det är en bit av steampunk som jag personligen tycker är lätt att göra, kul för steampunky saker. Detta är makable ouit av några (rimligen) tillgängliga objekt.resurser:två röret formade bläckpatron, kopieringsmaskin storlek...

SoccerBot med IR-fjärrkontroll

I detta Instructable kommer jag att diskutera hur grunden för att bygga din egen fotboll rover. Rover har en mycket enkel konstruktion och enkel kod som är tänkt att hjälpa nybörjare att förstå arduino och robotteknik. Detta är en bra introduktion ti...

Peterbilt toytruck med mekanisk fjärrkontroll

jag har alltid älskat de amerikanska lastbilarna och såg konvoj massor av gånger. Det gav mig idén att designa en leksaksbil, för barn att köra en lek med. Så är här hur jag gjorde det. Ha det så kul.Steg 1: Delar och material Fischertechnic delar (w...

Hemautomation - RC belysning

Finns det en apparat i ditt hus som du önskat kan vändas lättare? Så svårt att nå ljus som du behöver varje dag eller en fläkt? Med LinkIt ONE kan vi göra just det! Speciellt kan vi styra en AC apparat med en fjärrkontroll! Det finns många olika appa...