Hemgjord banjo ukuleleatt göra dina egna banjo ukulele från en hals som tas från ett kit och en billig tamburin.

Får ursäkta ni eventuella stavfel eller misstag, jag är franska och fick lära sig engelska för länge sedan...

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hemgjord Banjo Ukulele projekt

Hej alla!Som vild och galen ukulele spelare jag älskar allt uke! Jag har länge velat ha en banjo ukulele att spetsa min samling, men det finns ingen tillgänglig i mitt område i världen och även beställa en är fruktansvärt dyrt! SÅ vad en galen ukulel...

Pocket ukulele - hemgjorda Sopranino Ukulele från skrot trä

hur man gör en ficka storlek hemgjorda Sopranino Ukulele från en planka från frakt pall.Först hitta en träbit straitish Knut freeish ca 3 och en halv inches bred (90 mm) eller mer och en halv tum tjock eller mer och cirka 14 inches lång eller mer. Ja...

Gör din egen Banjo Ukulele.

jag hade viljat en Ukulele banjo en tid men att inte kunna hitta en för ett rimligt pris beslutat att göra en under en budget på 30 pund. (Vilket jag nästan gjorde! Ca 32 allt i alla Inc. P & s.) Alla mina delar hade sitt ursprung från ebay förutom t...

Chef för hemgjord banjo

detta är ett sätt att göra en chef för en banjo på billiga att jag hittade medan forska olika sätt att göra hemlagad banjos. Jag var ursprungligen med hjälp av en cookie tenn botten klipp ut och placera i med plåt skruvar. Jag hittade en kille som va...

Hemgjord gitarr/Ukulele plockar

jag inser att det finns många andra instructables precis som denna, men jag har gjort detta i år och jag tänkte jag skulle lägga en själv. Allt du behöver är ett par av sax, en gammal presentkort, en penna och en fil. Du kan också använda en riktig g...

Hur man gör en ukulele, banjolele, banjo ukulele, Gitarrställ.

i detta instructible jag kommer att försöka visa hur man gör en löjligt billig, enkel och cool letar står för ett instrument. Jag säger lätt eftersom det bara tog ca 30 minuter på mitt första försök.Vad du behöver--2 glasfiber tältstänger med metall...

Nyckel införliva hjul för ackord

om du spela ackord-gitarr, banjo, ukulele eller autoharp (att sjunga med i), kan du hitta många låtar är skrivna i en nyckel som inte passar din röst eller din spelstil.Du kanske kan använda en capo för att höja tonhöjden några halvtoner (men du kan...

Göra ett Gig Bag för en gitarr bas Ukulele Banjo

denna jul bestämde jag mig för att göra gig väskor för min frus och dotters nya instrument. Min fru spelar sin blanka jul-för närvarande-öppnade-tidig baryton ukulele i Diamond Harbour Ukulele Orchestra. Hon hade tränat på en restrung gitarr för ett...

Fällbara elektriska Ukulele

För detta projekt var målet att konstruera och bygga ett musikinstrument som var kapabel att både producera en tillräcklig musikaliska ljud och passa in i en ryggsäck. Helst skulle det vara något som du kan spela eller praxis på bussen till jobbet på...

Ford mini glovebox gitarr/ukulele

Fast i trafiken?Uttråkad med ingenstans att gå?Inget på radion?Passagerarna klagar du smälla dem i ansiktet med Spindelhuset när du spelar upp en full storlek gitarr i bilen?Inte tillräckligt med utrymme i bilen för en flygel?Nå över och ta din Ford...

Hemmet gjorde 5 strängad Banjo, låg budget byggd av delar och några skrot.

Detta projekt var att bygga min egen 5 strängad banjo å så låg en budget som möjligt, men ändå fortfarande att göra något som ser bra ut och låter bra.Jag har nyligen tagit upp Ukulele efter över 20 år av kämpar för att lära sig gitarr och inte efter...

Candy Tin Ukulele

efter att ha sett vad Instructables gurus som bumpus, jwilson37 och freeza36 har gjort med Altoids tin "diddly bo" gitarrer, kom jag ihåg en gammal rektangulära godis tenn i mitt sovrum garderob, och tänkte att jag skulle prova att göra ett inst...

Göra en baryton Ukulele från en $10 leksak gitarr

min fru och jag spela i Diamond Harbour Ukulele bandet (DHUB för kort) men jag har alltid spelat akustisk bas. Äntligen övervinna med knäppa svartsjuka, bestämde jag mig att investera i en ukulele. Men eftersom jag har en gammal banjo och min fru har...

Arduino Ukulele Tuner

Göra en Arduino - Adafruit TFT sköld - piezo Summer - Ukulele tuner.Vad är det:Detta Instructable visar hur man gör en analog ukulele mottagare som använder standard G ukulele tuning. Det är ett effektivt stöd för att trimma din ukulele.Vad är det in...

Hur man bygger en Tahitian Ukulele

Till skillnad från högteknologiska Hawaiian Ukulele används South Pacific tahitierna verktyg som finns att skapa ett helt annat instrument mer besläktade med Banjo än en gitarr. Denna 8 strängad Uke kan göras utan laminering eller trä-bockning. Det b...

Mini BANJO för barn

DIY-projekt att göra en SPELBAR mini BANJO 2 sträng 2 OKTAVER för barn.Två dagars projektet är mycket liknande men inte identisk med Instructable "Mini-Uk 1-14-2010.Du kan använda den Ukkulele informationen för strängarna och tuning, etc.Steg 1: mate...

Skateboard Banjo

jag avslutade nyligen att göra en 5-strängad open-backed gamla tiders banjo från billiga delar med en hals gjorda av gamla laminerade skate däck.Jag är en ivrig deltagare i Nottingham Hackspace Ukulele Orchestra och det finns en hel del stora musikin...

Ukulele-box

Vill du ha en hemgjorda ukulele för halva kostnaden? Kärlek DIY? Har för mycket tid, gummiband, varmt lim och skokartonger i din ägo? Tja, är du i tur! Detta är Instructable för digSteg 1: En lådaDu behöver en skokartong rutan storlek, tre / fyra off...

Hemgjord Baileys Irish Cream

Baileys Irish Cream är en irländsk whiskey och grädde baserat sprit njöt från runt om i världen. Baileys är dock inte den billigaste alkoholen ute. Detta recept är mycket lätt att göra och du kan spara lite extra pengar genom att göra det själv. Det...