Hemgjord BB/Dart pistol (kommer att bädda in en normal Gem 2" i ballistik gel)hälsningar! Jag hade tänkt att lämna in detta projekt ett tag, men den "Starta den!" projektil utmaningen - jag har aldrig kunna ange en utmaning innan! -knuffade mig över kanten. Och för att tro att jag nästan inte kontrollera i tid, när jag hade, för en gångs skull något som var faktiskt rätt! Alla som känner mig vet att jag har en förkärlek för steampunk, fällor, automater och små fiffiga prylar som gör små fiffiga saker. Som en professionell trollkarl, jag har byggt flera glödstift fireball skyttar, ändra designen lite för att passa mina behov... men detta projekt var inspirerad av många råttfälla-baserade fällor och landminor ute på Instructables. Kärleksfull Instructables så mycket som jag gör, är jag glad att kunna bidra med något jag är stolt över!

Nu alla - eftersom jag använt mest skräp jag har plockat upp och samlas in, detta projekt kostade mig jättestor totalt $4: musfällor jag köpte, och lite extra styrka superlim fast-den gel. Jag rekommenderar E-6000 som den aldrig kommer-Apart-någonsin lim för de flesta allt, men de helt enkelt inte sälja det någonstans jag kan få till morgonen. Så jag gjorde att göra. ;-) Jag antar att om du är villig att lägga ut lite pengar, kan du uppgradera denna sak obegripligt.

En morgon, klockan ca fem (jag är en ökänd insomniac), jag hade fidgeting runt med en råttfälla min, en extra att jag hade byggt, och jag var utanför testa sin skicklighet som en katapult när tanken slog mig... Jag kunde ganska förmodligen vända den grundläggande mekanismen till en skrämmande slags projektil shooter, med rätt drev av tanke. Och så började det projekt som upptog mig under större delen av dagen. Till slut hittade jag det fungerar skrämmande bra - det kommer att bädda in en hemmagjord dart (gjord av stympad och uträtat gem!) om en tum och en halv till tre inches till ballistik gel!

EN BAS
Så att börja; Jag tog din grundläggande råttfälla (jag fick min på lokala dollar store, de kom fyra för en slant, men är inte lika robust som jag gillar; de kommer att arbeta, men jag skulle rekommendera en något tuffare fälla om du vill ha din shooter utstå mer än ett dussin skott.) Som landminor råttfälla, först bunden jag utanför baren begränsa dess rörlighet, så att när det knäppte, fälla baren skulle bara gå till ungefär tre fjärdedelar av vägen framåt. (Skrämmande att mina fingrar, jag ska berätta.) Efter några försök på detta, jag tyckte att det var faktiskt mer hjälpsam, snarare än att förlita sig på baren att vara bunden tillbaka, att sätta en bit trä hela fällan på den plats där jag ville ha sin rörelse att stoppa. Men jag behövde en bas först!

Så jag letade efter något att montera fällan på - jag så småningom fast på toppen av en gammal lampa jag skulle reda medan förkasta en natt, eftersom det var platt på botten men också hade sidor och skulle hålla mekanismerna i anpassningen mycket bra... du kan använda nästan vad som helst, verkligen, var kreativ! (Se figur 1.) Jag monterade Råttfällan i botten av detta, och den tillhörande träbit genom uppvärmning upp skruvar så de skulle gå lätt in plast sidorna och sedan avsluta dem med dina grundläggande handheld skruvmejsel. (Fig. 2.)

FAT
Varje bra pistol behöver en fat, och efter mycket experimenterande med dussintals olika saker (hård-sidig strån, trummorna av kulspetspennor, etc. etc. leda) , jag fann slutligen att avsågat trumman av en spruta var bara styvt nog och bara rätt diameter att arbeta. Jag förstår att de flesta människor inte har dessa liggande, men vi hade haft en forntida extra från medicinering våra kant kolgruvan behövs ungefär sex månader sedan, oanvända och samla damm; Jag knäppte toppen bort mycket noggrant, avsätta kolven och sågade fat av ungefär en tredjedel av vägen.

(Obs: som sagt, jag förstår om de flesta av er inte har dessa saker liggande. Heh. För detta ändamål, trumman av en kulspetspenna kommer att arbeta mycket väl... se bara till att det inte är den typen som smalnar av till en mindre diameter runt slutet, eller såg det. Din projektil kommer sannolikt fastnar, om du inte.) Detta fat har för att monteras på en lika nivå som block av trä - den plats där råttfälla baren upphör dess rörelse, eller tröghet kommer att orsaka projektil kastaren HAFFA, jag löste detta problem med ännu en annan kasserad bit skräp av slag jag alltid plocka upp; en platt band av metall med ett hål i mitten. Detta jag uppvärmd också, och inbäddade i plast på rätt höjd för att hålla tunnan raka. (Fig. 3) Igen, nästan allt skulle fungera - en platt träbit med ett hål borras i mitten, eller helt enkelt ett sätt att fästa fat på rätt nivå. Jag går för (ganska) rena linjer, och hjälp vad jag hade.

HAMMAREN
Nu kommer den svåra biten - att göra "hammaren". För mig använde jag bara kolven av den kasserade sprutan; Jag sållat och sedan smälte i slutet så att det skulle glida igenom fat med utan motstånd - det är viktigt att hammaren inte är smal nog att lämna luckor där projektilen kan bara glida tillbaka ner genom pipan och fastnar. Jag har haft detta hända, så se till att i slutet av din hammare bar är tillräckligt bred för att passa nästan tätt fat... men inte alltför tätt, eller antingen förlorar du en hel del fart eller din pistol kommer inte elden alls!

Återigen, kan du använda nästan vad som helst om du är kreativa nog; Jag har en idé som bitar av den pennan du urgröpt för fat kan fungera här, alltför! Jag tog då en rak bit metall - jag började med uträtat gem, men efter att de hade en tendens att böja ganska snabbt, jag bytte till håll bar för en annan extra mousetrap; mycket vill styvare och mycket mer benägna att göra vad du göra. Jag bifogas denna metall bar Råttfällan bar(Fig. 4) och sedan bifogade "hammaren" till slutet av metallregeln, samtidigt som du drar Råttfällan bar rygg, så att när jag var klar, "hammaren" gled direkt i tunnan och vilade det när jag släpper allt. (Fig. 5).

ANPASSNING
Efter det bestod allt jag gjorde av anpassa denna bisarra utseende sak; Jag tog en runda pjäs som hade brutet av samma lampan, och uppvärmda plasten igen(Obs; Jag borde ha sagt detta tidigare. Om du värmer eller smält plast, alls, göra det utanför! Plast rök är mycket giftiga! Att inte nämna, det borde vara självklart: vara försiktig! Om brinnande plast droppar på dig, kommer det hålla bränning. Håller något du smälter eller uppvärmning väl bort från din kropp!) ... och sedan använde den som en täckmantel för fat. Jag målade det - den industriella grå var inte det färgschema som jag ville...), sedan fäster en av min lilla keramiska death's-heads, helt enkelt eftersom det är mitt varumärke i allt jag bygger. * laughs.* (Fig. 6).

DEN ROLIGA DELEN
För att avfyra det, du helt enkelt luta pistolen tillbaka på en liten uppåtgående vinkel och infoga din projektil av val i slutet av fat. (Om din hammare är för smal och din projektil för liten, inte tips det alltför långt tillbaka - eller annars din projektilen är ansvariga, som sagt uppe, bara glida förflutna hammaren och antingen falla ut i andra änden eller fastna i fat.) Hugg tag i baren råttfälla och dra försiktigt den tillbaka, medan att se till att din projektilen inte falla ut i änden, och peka och syftar till att dina mål precis som en vanlig projektil shooter. Sedan för att skjuta, bara släppa av bar! Första gången min hemlagade dart flög rakare och med mer fart än jag hade väntat, tror jag jag skrämde hundarna kikhosta i triumf. >>

BULLET!
Förutsätta att det byggs väl - och du kanske måste fippla med det lite, att få allt bara rätt; bli inte avskräckt! Resultatet är väl värt det - du har nu en projektil pistol som kommer att starta någon form av tunna, smala ammunition. (Om du har använt en kulspetspenna fat, eller något större än en spruta fat, det att också skjuta BBs!) Jag gjorde min första "dart" genom att böja ett gem raka, och sedan bryta bort två stycken omkring en tum lång och slingrande dem tillsammans i en rak flätad rättsakt. Detta är dart som gick in i ballistik gel och fast där! I ett annat experiment (jag måste jaga för videon: på den tiden jag inte kunde konvertera den till ett format som jag kunde ladda upp), dart gick rätt rakt igenom. Tiny klädsel nubb, laddade breda änden först fungerar också, men de flyger inte riktigt lika rak. Vara kreativ igen i din ammunition - håll ögonen öppna, och jag är säker på att du hittar vad som fungerar bäst för din särskilda pistol.

Du kan också bygga en utlösare, om du vill; vid ett tillfälle jag hade min pistol monterad med en pistol-grip(an old cylindrical piece of plastic) och hade en linje från baren besöksförbud (som höll pistolen "laddad") ner på baksidan av vapnet till en pivotering lite metall trigger - när jag tryckte den, den linje som drog ut i baren och pistolen avfyras. Men för nu, jag föredrar att göra det för hand. ;-) Och detta har oändliga potentiella variationer, också - det kan vara som en fälla, eller ens en paintball pistol. Eller båda. Ahahahaha.

Njut! Och tack. Jag fick verkligen mycket tillfredsställelse av att se detta arbete. Rösta om du gillar det, verkligen! Jag skulle bli mycket glad. ;-)

Relaterade Ämnen

Hur man gör en dart som kommer att hålla i väggen

detta instructable kommer att lära dig hur man gör en dart som kommer att hålla in i väggen. Detta är ett enkelt projekt som vem som helst skulle kunna göra.Steg 1: material material --en rulle tejp-vissa sträng eller andra tunna repet-sax-en muttero...

Hemliga Altoids Dart pistol

okej, så detta är verkligen kommer att vara en otroligt enkel bygga. Jag var bara uttråkad, njöt av att göra min sista instructable, och bestämde sig för att se om jag kunde kasta något tillsammans med (gissa vad?) en Altoids tin och en Bic penna. Na...

Blåsa Pipe/Dart pistol Kit & dart.

Liten och enkel blåsa pistol/Dart pistol, öst att göra och kostar gratis.Steg 1: Verkligen inte mycket att det endast 1 del intructable snabb och enkel roligt och kostnadsfri.Samla 2 gamla pennor och ta bort insidan, se till att de slot/ansluta till...

Att göra en skum Dart pistol (kontrollera lagligheten i ditt tillstånd, åldrarna 18 + endast Vänligen)

hela detta projekt gjordes på TechShop, en rikstäckande "Do It Yourself" workshop.Blåsa vapen är inte lagliga i varje land eller land. Vänligen kontrollera lagligheten av att slutföra detta instructable innan du fortsätter. Dessa skum dart kanon...

Förvandla en cheapo airsoft pistol till en som inte kommer att få skratta av fältet.

Det finns några kraftfulla airsoft gevär ute för väldigt lite pengar. Särskilt våren drivs sniper gevär och hagelgevär med stora interna, som är bara dra tillbaka är att de helt enkelt inte ser verkliga nog för en allvarlig airsoft spel.Här är hur ja...

Att göra en enkel hemgjord spett boll pistol!

Detta är min första Instructable! Det var inte tänkt för att vara, men det är nu. Min bättre en kommer snart. Detta är mycket lätt att göra och kan användas på många sätt. Hoppas ni gillar det! =)Steg 1: leveranser!!! detta är alla saker du kommer at...

S9DP (Soldeir 9's Dart Pistol)

Så detta är min S9DP (Soldeir 9 Dart Pistol). Precis som alla andra pistol har den också sina för- och nackdelar:Nu på...Fördelar:-Skjuter tillräckligt långt-Liten och portabel-Big dart (orange/grå stav och orange kontakt)-God noggrannhet-Har en utlö...

Pocket Dart pistol!

Jag har nyligen gjort detta dart pistol, wich kan också användas som en spitball pistol.Steg 1: Verktyg och material•Elektriska data tape (valfritt)• Super lim•Needles•Sats spruta (jag använde en 10mL en)Fråga-tips•Blanda bic penna•ScissorsSteg 2: At...

Hur man gör en dödlig Mini Dart pistol

Välkommen idag jag ska visa dig hur man gör en dödlig dart pistol som är mycket powerfu och inte en toy.lSteg 1: Saker du behöverVarm limpistol eller mycket starkt lim (Använd varmt lim om du vill använda direkt)Borr eller vasst spetsiga föremålliten...

Göra en billig fläkt ur en $1 dart pistol och penna

detta är en fläkt som främst används för att blåsa dammet av hårt för att nå platser.Steg 1: Vad du behöver Stjärnskruvmejsel (vanlig storlek), Dollar store skum dart pistol (finns på dollar tree i indiana), penna (du behöver speciella formen som Uni...

Hur man gör en dart pistol

detta instructable är om hur man gör en enkel men dödliga dart pistol dess också ganska dödliga *** inte *** skjuta någon eller någon varelse (om inte deras en smärta i liknande ett barn i min klass (men fortfarande prova inte till (du kanske får utv...

Skurken Dart pistol

detta är den bästa dart pistolen någonsin. Perfekt för skurken överallt. Den är liten om du inte dekorera den det ser ut som en krita. Hoppas du gillar.Steg 1: Vad du behöver Du kommer att behövatång1 Crayola mini twistables krita2 gummiband (en tjoc...

Medicin flaskan Dart pistol

Saker du behöver:-dremel-medicin flaska-bic penna-rubberband-tunn tråd-liten pärla-sträng-VarmlimmaDetta instructable är hur för att bygga en dart pistol ur en medicin flaskan och jag kommer att ha youtube video Inlagd för att visa hur det fungerar o...

Hur man målar en star-natthimlen tema plantskola som kommer att pågå fram till gymnasiet.

Innan jag hade barn, började jag måla mitt rum i en stjärna-natthimlen tema eftersom jag verkligen, verkligen, verkligen muttrar för yttre rymden och allt star-relaterade. Som "all-I-ever-wanted-to-be-was-an-astronaut-ever-since-I-was-a-little-girl&q...

Hur man skapar en cool kille s sovrum som alla åldrar kommer att älska.

Här är min sons sovrum jag har precis avslutat utsmyckning.Med lite fantasi och prova några projekt från "Instructables" tror jag det visade sig ganska bra. Min lilla pojke tycker jag är bästa mamma i världen för det.Jag gjort två funktionen väg...

Torn gevär (jag kommer att tänka på ett namn)

namn sugestions blir gärna mottasEftersom jag hatar att skriva långa intron här är fakta.fördelar:100 + fot utbud med finned ammo80 foten spänner med oodamoNy utlösarebekväma handtagSer Awesome! (Enligt Visper123)PIN GuideBåde allt tester där med två...

Dart pistol

detta är en gummisnodd drivs dart pistol som jag gjort som skott mini dart.Steg 1: leveranser What you need is1. indexkort2. en leksak gevär3. gummiband4. spett5. sax6. en knivoch lite tejpSteg 2: steg 1 måste du först ta bort gevärspipa. Detta tar n...

Pocket-sizet mini pneumatiska dart pistol

jag ville ha en luftpistol, men jag har inte PVC rör och ventiler, så jag gjorde detta!Det skjuter allt vad du passar i att leda i rör. (BBs, potatis cylindrar, TicTacs)Jag gjorde också en special dart för det. (Att varför det är dart pistol)http://w...

Hur man gör en Mini Dart pistol w/flera brand lägen

jag har lekt med tanken på vad cool saker jag skulle kunna med läsk flaska förformar för ett litet tag nu och det är vad jag kommit fram till. Dart pistol i denna video används två olika bränning metoder som vanligen används i större potatis kanoner,...