Hemgjord Crystal tvålarDessa kristall tvålar är lätta att göra och har en mild citrus doft. De ser så söt, du inte ens behöver använda dem, titta bara på dem.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hemgjord pålar

Jag har velat göra en stor monster kostym för Halloween ett tag nu. Jag såg till att få några gips styltor bet hittade de var $60 eller mer. Jag tänkte att jag kunde göra min egen för billigare än så och få nöjet att göra något coolt.Här är länken fö...

Hemgjord majs Taco skålar (aptitretare)

hemlagad tacos är så mycket bättre när du gör skal själv. Du skulle bli förvånad över hur lätt de är att göra. Jag bor nära en mexikansk butik som gör dem färska dagligen. De flesta här stoppar på deras butik efter jobbet och köpa dem för de smakar s...

Hemgjord tvätt Crystal FabricSoftner

så jag gillade den nya tyg mjukmedel kristaller men med sex barn verkade det lite extravaganta för mig att köpa. Jag försökte original i lavendel och beslutat att använda några av de saker som ligger runt huset att försöka göra en batch.Mina söner gö...

En hemgjord växtbaserade schampo

jag hade aldrig oroa dig över mitt hår tills jag flyttade till sydväst. På 70-talet jag brukade köpa Yucca dagg schampo som gjorde mitt hår så hanterlig men lades ner och jag kunde inte längre hitta den. Jag började använda andra märken med stor besv...

Möta målare Hand avspegla

Som ansikte målare gillar jag alltid att leta efter sätt att krydda upp mitt ansikte målning set-up. Så jag beslutat att ta en handhållen spegel jag hittade nyligen och slå int en rolig konstnärliga mästerverk! Detta var inspirerad av Mark Montano "J...

DIY / hemgjord Danmoi inspirerad metal Jude harpa - Material

Juden harpor jag byggt är baserade på en dan moi design. Dessa hemmagjord versioner är inte lika bra som den dan moi de, "ljud" är inte långvariga, och harpa är inte lika stel som en mässing en (ersätter tungan i sin optimala position kan ta lit...

Crystal av drömmar - centrum bit och plats innehavaren

En vacker två-i-ett center-bit och platshållare för bröllopsfesten och formella matsal. Det kan utformas som ett komplement till estetiken av bordets layout. Efter mottagning, gästerna kan vara begåvad denna pjäs.Centrum-bit kan utformas med några va...

Hemgjord fläsk vann ton - 2 olika sätt att förbereda

vann ton är läckra, lätta att göras hemma i en mängd olika fyllningar och preparat.Här kommer jag visa dig hur du kan göra klassiska porc vann ton och 2 olika sätt att förbereda demstekt med en chili dip sås, krispiga på utsidan, mjuk och välsmakande...

Mörka Crystal Skeksis Costume

detta är min 2009 halloween kostym:En Skeksis från 1982 Jim Henson filmen The Dark Crystal.Det var en full kropp kostym, komplett med handdocka huvud och blinkande ögon.Est. kostnad: $120Est. vikt: 9,5 kgEst. tid: 7 veckor & 350 timmarSteg 1: saker d...

Hur man gör Swarovski Crystal ringar

Swarovski Crystal ringen -hjärta-formade Crystal ringarAllt du behöver:23 tjeckiska kristall pärlor eller glaspärlor30 Swarovski kristaller i 4mm (du kan använda olika färger blandat)Nylontråd (lina 0, 20mm i tjocklek)Seed beads av att avsluta eller...

Princess pärlor och Crystal Set - första gången smycken projekt

detta var typ av en begäran projekt som jag bara hälften svarade. Jag blev tillfrågad för en lång strand pearl halsband utan spänne. Detta Instructable använder knäppen. Jag kommer att göra en uppföljning Instructable där jag kommer Knut efter varje...

Exotiska Crystal ringen

se hur man gör en fantastisk exotisk kristall Ring:Se hur du gör din egen fantastiska Crystal Ring med Swarovski kristaller, blända på kvällen, accessorize med denna slående ring. Om du gör det i en kristall färg det kommer att vara ganska enkelt, Fö...

Se hur man gör en fantastisk 4-flower Crystal Ring

Steg 1: Objekt behövs för att göra en Crystal Ring Objekt behövs för att göra Kristall Ring :12-4mm tjeckiska pärlor16-4mm Swarovski Crystal pärlor, 8 i mörkare (a), 8 i ljusare nyans (b).No.8 Jap utsäde pärlor eller regelbundenFiske linje 0, 20mm i...

Gör en bländande fjäril Crystal Ring

göra detta bländande fjäril formade Kristall Ring för en vän eller för dig själv, förvåna dig själv. Följ de enkla stegen för att göra denna Crystal Ring. Tillverkad med tjeckiska kristaller på basen och toppen med Swarovski Crystal pärlor på toppen,...

Easy 3 flower Crystal ringen

enkelt mönster att göra en stor 3-flower Crystal RingEnkla steg för att göra egna bländande Kristall ringar med Swarovski kristaller, skina på en utekväll, eller helt enkelt bära crystal ringen med din dagliga kläder. Du kan enkelt använda en färg kr...

Se hur man gör en Square Crystal Ring

se hur man gör denna slående Square Crystal ringen, en större version och ett sätt att göra varianter på Crystal ringar , plus variationer med bandet. Så få kreativa prova denna enkla ring, gör på som jag har gjort det eller helt enkelt använda en fä...

Tips på hur man gör en Crystal Ring

detta är en härlig liten tutorial på hur man gör en funky pyramiden stil kristall ring med Swarovski Crystals och tjeckiska kristall pärlor. Ha kul och spela runt du kan även vända den i en vinkel och du har en annan stil helt.Steg 1: Objekt behövs f...

Hemgjord Finger färger

dessa hemgjorda finger färger är super lätt att göra och helt giftfria. Som ett faktum, är detta recept helt ätliga. Nej, det smakar inte mycket bra, men du behöver inte oroa dig om din lilla en oavsiktligt smälter några heller, eftersom det är helt...

Animerade LED Crystal Shadow Box

Ett enkelt projekt som använder lensing effekterna av en kristall skål (öken plattan? inte säker) och diffraktion galler (som fireworks glasögon) att skapa en regnbåge/Kalejdoskop/fraktal scen animerade med adresserbara LED strip. Ramen är från en bi...