Hemgjord fiske Bobbersdessa är vissa bobbers som jag gjort baserat bort av en som jag hittade. Någon hade gjort det och förlorat det på Jefferson Lake, där jag plockade upp. De är utomordentligt lätta att göra. Titta bara på bilderna. De fungerar eftersom vikterna på botten håll trä upprätt. När linjen (som är knuten till ögat skruven) dras tips hela bobber över, vilket gör det mycket synliga när du får en träff. Jag planerar att måla mitt i hög synlighet färger så fort jag får lite färg. Jag har inte faktiskt försökte kasta en av dessa, så jag hoppas verkligen att limmet jag brukade hålla på vägda sidan av bobber (tillverkad av muttrar, bultar och brickor). Njuta av.
Relaterade Ämnen

Hur man gör fiske bobbers på billiga

hur man gör fiske bobbers av plast förpackning skum....

Hemgjord fiske lockar för billiga

I detta instructable du kommer lära dig hur man gör hemmagjorda fiskedrag. Genom media för träpinnar och PLA plast guidar detta sportfiskare unga och gamla till enkla och billiga lockar. Trots material till hands, kan du skapa fiskedrag efter dina be...

Bakgård Dunk Tank

OK, så du försöker planera några roliga sommaraktiviteter med vänner och familj och vad är en sak som alltid är lite hit på utomhus fester och cookouts? En dunk tank! Problemet är att det finns aldrig en runt när du behöver det, och om det är runt då...

Super lilla fiskebyn Kit

Detta är en handledning om hur man gör en riktigt kompakt överlevnadspaket fiske. Jag packade så mycket saker som jag kunde i en liten behållare som jag fick från en Kinder ägg. Dess en tight passform men det kommer alla passa om förpackade korrektFö...

Present till pappa? Oar Large Mouth Bass Decor

Jag letade efter ett projekt som jag kunde skicka till min pappa på hans födelsedag. Jag hade bara några dagar före sin födelsedag och jag var tvungen att maila honom en gåva. Han är mycket kräsen om gåvor och jag visste att han ville ha något hembak...

Mikro (Geocache) Container

Detta instructable kommer att lära dig hur man gör en liten behållare från två kapsyler och en buteljera hånglar. Det är ett bra sätt att återanvända flaskor som du kanske har kastat ut.Jag ville bara erkänna att detta inte är en helt original design...

Överlevnad multiverktyg för 25 cent

Överlevnad. Ämnet väcker en känslomässig reaktion av något slag från alla. Vissa tycker att föremål spännande eller utmanande. Många, men slås av rädsla. I världen i dag finns det gott om företag som är villiga att kapitalisera på den rädslan. Den an...

Hemgjord piren/bryggan håv (fiske)

Efter kämpar för att netto havskatt från sidan av fiske bryggor och skott vid lågvatten med polack netto, beslutade jag att ta ett hugg på en pir netto.Jag ville också ha något som var lätt och portabel, som jag ofta fiska med bara en stav och allt a...

Banken fiske för havskatt, hur att fånga havskatt från The Shore

Bank fiske eller fiske från land är en populär metod för fiske efter havskatt. Inte alla sportfiskare har tillgång till båtar men som verkligen inte begränsar din förmåga att fånga havskatt om du tar rätt strategi.Videon är allt om catfishing från st...

Fiske lockbete - Lipless vev bete

Vad bättre sätt för att ange vattnet sedan med ett fiske lockbete!Att vara en ivrig fiskare och bor i Kanada jag erfarenhet fiske tillbakadragande i tidiga vintermånaderna när dess för kallt för att öppna vatten fisk och det finns inte tillräckligt i...

Gravad och rökt lax på hemgjord rökare

hemgjord bacon bourbon rökt laxSteg 1: bota för 36 timmar cryo vac lax och botemedel i kylskåp för 36 timmarSteg 2: lax cure bota lax i mosad krispiga bacon, socker, salt, bourbon, lönnsirap och svartpepparSteg 3: membran bort från botemedel. Skölj t...

Hur man gör en bas fisk kaka

jag gjorde min 2: a skulpterade/3D tårta och jag är så nöjd med den! Detta gjordes för min brorson som vänder 12 och älskar att fiska och sa att han "var sätt på denna jord att fiska". Han gick också bara en junior bas fiske klubb. Fisken själv...

Hemgjorda Fiskpinnar

Hemgjord F ish fingrar är lätt att göra och barnen favorit snacks som kan göras för någon typ av fest och evenemang. Fiskpinnar är gjorda med färska fisk filéer skurna i form av fingrar (beroende på storleken du vill ha), marinerade i kryddor och dju...

Fisk töntar presentera, pappas Guide till fiske med barn!

Vi älskar att fiska och vi har familjer, så att medel under våra epic quest att fånga och äta alla slags sötvattensfisk i New Hampshire ibland har vi att fiska med barn. Denna artikel kan vara används som din guide till fiske med små barn.Steg 1: Kom...

Natt fiske Bobber ändringar (snabb, billig, lätt)

Jag älskar nattfiske, alltid har sedan jag var ett litet barn. Det är bara inte sommar tills den värms upp tillräckligt för nattfiske. Nu under åren min utrustning har genomgått vissa ändringar och uppdatera. Låt mig berätta det bara inte är mycket m...

Till gå fiske Kit Under 20$

jag ville ha ett fiske kit som jag kunde transportera enkelt och var under 25$ men jag verkligen inte kunde hitta en bra jag gillar så jag gjorde min egen med hjälp av saker jag redan hade. All jag har till köpa en teleskopfunktion penna fiskespö och...

Överlevnadspaket fiske

I detta instructable jag kommer att lära dig hur man bygger en kompakt själv innehöll fiske kit som är perfekt för en survival kit och kan innebära olika mellan att ha något att äta eller gå hungrig i en akut situation. Vad gör dessa kit så praktiskt...

Vin cork bild bobbers

Billigt alternativ till vanlig bobbers. Perfekt för små vikter och levande bete!Steg 1: Välja korkar.Jag har märkt korkar som dessa, hålla upp bättre när borrning. Regelbundna cork tenderar att falla sönder.Steg 2: Borra hål.Lite behöver inte vara fö...

Hemma gjort fisk Tank dekoration

så här är en händig instructable visar en bra metod för att göra unika naturliga prydnader för ditt akvarium.Steg 1: Samla material Så för den här stycke jag använde bara några gamla trä jag hade outnyttjad från en tidigare tank. Du kan hitta din ege...