Hemgjord gitarr plockaenkelt göra en backup gitarr plocka.
Se Steg
Relaterade Ämnen

En GITARR plocka hållare

förteckning över Material:1 paket av Sugru· 1 gitarr· 1 gitarr plocka· Matoljaskapa av: Arturo GuevaraSteg 1: Stålplåtbearbetning 1. - Öppna Sugru paketet, gjuta en liten boll eller sfärisk form och placera den på någon plats på gitarren (helst där d...

Kompakt gitarr plocka fall/klipp

en gitarr plocka klipp som får plats i plånboken med mindre krångel. Och för människor som inte vill att deras val att ha ett äventyr inuti plånboken eller ficka.Steg 1: förbereda Vi behöver1. oanvända plastkort2. gummiband3.Scissor (inte kan hitta m...

D.I.Y. gitarr plocka

denna video visar hur man gör en gitarr plocka från en gammal cd. Något jag märkt är att du inte kanske vill måla spetsen så att färgen inte chip av på dina strängar.Musik poäng:"Veranda Blues av Kevin MacLeod (incompetech.com) licensierat under Crea...

Gitarr plocka Avengers!

Gitarr plockaAvengers logotypIron ManThorHulkCaptain America1 mm tjocklek för plockning0.6 mm tjocklek för bildSteg 1: Om gillar, rösta mig tack! :)Avengers logotyp > a2.stlIron Man > järn-pick09Thor > thor.stlHulk > hulk.stlCaptain America &g...

Gitarr plocka innehavaren bälte

jag har spelat gitarr ett tag nu, och ända sedan jag lärde mig hur man använder en gitarr plocka, jag har haft samma problem: Hur kan jag förvara mina val utan dem vilse? eller hur kan jag förvara mina plockar på ett ställe än min plånbok där jag enk...

Gitarr plocka innehavaren precis som i konserter

detta är en enkel gitarr plocka innehavare, inspirerad som de i konserter; där de placera extra står plockar längs mikrofonen boom för räckhåll. Tja, jag utför inte i spelningar eller konserter, men jag gillar bara hur plockar radat upp fint och hur...

Gitarr plocka / något innehavaren

i min första någonsin Instrutable, jag kommer att lära dig hur man gör en gitarr plocka / något annat som är små innehavaren. Ex: Gem, gummiband fungerar.Steg 1: Vad du behöver De artiklar du behöver för detta projekt är följande:Staples lätt knappen...

Gitarr plocka / halkskydd / hål-puch-inator

Kan möta det, oavsett om du precis har börjat eller om du har spelat gitarr i år, ibland din gitarr plocka vandrar ur position. Åtgärder för detta är brett och varierat, så här är en annan som kan bara göra susen för dig.Steg 1: materialMaterial inkl...

Gitarr plocka mod (Stop plocka från att falla i gitarr)

vad du behöverGitarr plockaTråd eller en tunn sträng (ungefär en fot)Paracord eller rope armbandVissa objekt att sätta ett hål i plockningen (jag använde en skruv och block av trä en hammare och spik fungerar också så länge hålet är större än tråden)...

Gamer gitarr plocka vakta

har du någonsin fått uttråkad av din genomsnittliga gitarr plocka vakt, och önskar att du kunde krydda upp det lite med ut kostar dig nästan någon sak? Tja, då detta instructable är för dig. I början av denna process hade jag bara en enkel svart ploc...

Hemgjord gitarr/Ukulele plockar

jag inser att det finns många andra instructables precis som denna, men jag har gjort detta i år och jag tänkte jag skulle lägga en själv. Allt du behöver är ett par av sax, en gammal presentkort, en penna och en fil. Du kan också använda en riktig g...

Billiga lätt gitarr plocka!

Jag förlorar alltid min gitarr plockar. Detta fick mig att tänka på allt jag kan göra en gitarr plocka av, jag trodde den här när man försöker hitta material att göra en metal gitarr plocka.Snälla, ta din tid när du klipper plocka ut, detta kommer at...

Paracord gitarr plocka

detta är min första instructable paracord gitarr plocka, inte de bästa bilderna men de fungerar.Steg 1: Saker du behöver -Du behöver 1 fot av paracord-en lättare-något att skära en plattar smält sladdSteg 2: Forma gemet Ta gemet och dra den mellersta...

Hur man gör ett kretskort gitarr plocka

detta är en enkel hur man på att göra en gitarr plocka. Kom alltid ihåg att allt kan återanvändas och återvinnas i det mest enkla sättet eller det mest extravaganta sättet. Hoppas att du uppskattar detta instructable!Steg 1: material För detta behöve...

Pappers-gitarr plocka

detta papper gitarr plocka kan pågå nästan för evigt och dess vattentät!enkel (något smutsig) och du kan designa den själv.Steg 1: Saker du behöverDu behöver:1. papper2. superlim3. penna kniv (jag använder kniv)4. penna5. en gitarr plocka6. olika gra...

Gitarr plocka halsband

jag kommer att visa dig hur man gör en gitarr plocka halsband. Detta kan vara bra för dig själv, om du spelar gitarr eller bas, eller det gör en stor gåva för en vän.Steg 1: material Allt du behöver är en gitarr plocka och en sträng. Jag använde en s...

Gitarr plocka gjorde från CD [Red]

göra gitarr plockarVad du behöver:Gamla kreditkort eller presentkort (för tunna plockar)Gamla CD-skivor (för tjocka plockar)SaxNail FilerNagellack (valfritt)Gitarr plocka (för referens)a trace ursprungliga gitarr plocka på presentkort. Du skulle kunn...

Gitarr plocka armband

detta är ett enkelt armband till slutar det ser coolSteg 1: vad du behöver en gitarr plocka kedjan sakSteg 2: första steget borra ett hål i plockaSteg 3: sedan ta kedjan och grejer det genom håletSteg 4: steg 3 lägga den på din whist slut då du är kl...

Stick-on Duct Tape gitarr plocka innehavaren

någonsin velat ha din plockar med dig? PÅ gitarren? Sedan varför du inte prova detta super billiga, något slitstarkt, inte lämnar permanenta märken på din gitarr, kinda skit gitarr plocka innehavaren?Du behöver:silvertejpplockarsax/knivgitarrSteg 1:...