Hemgjord ihåliga kärna dörren stå upp skrivbordinte gå in på en massa detaljer här, bara visar några steg av projektet, bör du få en uppfattning om vad man ska göra därifrån...

Artiklar som använts i detta projekt:

Ihåliga kärna dörr
Ståndare
1 x 4 virke
flytande spik
systemkortets gjutning
laminatgolv
skruvarna
Drill
såg
inramning klämmor
AWETHUM hund
andra saker jag glömmer

Se Steg
Relaterade Ämnen

En församling tabell från en ihålig kärna dörr

Några år tillbaka, beslutade jag att inrätta en blygsam workshop i hörnet av min källare.Jag började med en arbetsbänk: bygga en riktig träarbetare workbenchOch sedan jag fick distraherad och gjorde ingenting medan min källare fylld med diverse skräp...

Passar glaspanel till ihåliga kärna dörr

Jag har gjort en hel del projekt som hur man klä en vanlig ihåliga kärna dörr. Dessa dörrar är fynd och du kan plocka dem upp för om R300 på din lokala byggare. Ibland även billigare än om de är speciell. Men de är också ganska tråkigt. Jag ska visa...

Skjutdörrar bondgård ihåliga kärna garderob med frostat glas

Om ditt hus byggdes före 1985 har du förmodligen dessa ihåliga kärna träfanér dörrar. Jag har inte några speciella träbearbetning eller konstruktion skicklighet, men jag bestämde mig för dessa dörrar behövs en ansiktslyftning. Jag har tagit med de fi...

Göra en gitarr från en ihålig kärna dörr

Vi återta golv, väggar, rangerbangård, men dessa pesky, cheesy ihåliga dörrar nästan alltid gå direkt till den container- eller i bästa fall blir en tabell på en loppmarknad. Jag ville ge en av dessa några verkliga värde så jag gjorde det i till en b...

Barns Workbench bänk Top #1 fast kärna dörren

Den Instructable " bygga en Barns Workbench någon storlek du vill ha" visar hur man bygger ett barns arbetsbänk men inte hur man konstruerar en arbetsbänk. Detta är först i en serie av Instructables bygga billig stout bänkskivor. Alla kommer att...

Första Homebrew och insåg jag nöd till lägga dörren trimma upp i min familj rum

Efter delta i mitt första homebrew part (de små saker vi gör i Mellanvästern), beslutade jag att brygga eget öl skulle vara ett stort projekt för mig att försöka. Efter en resa till en lokal home-brewers butik och köpa en brygga kub (mini-brygga kit-...

CARNIVAL PARTY:

Slutet av sommaren 2010, bara några dagar före den första dagen i skolan, hade vi en tillbaka till skola karneval part. Alla priser var skolan leveranser, roliga pennor och mappar, Squishies och suddgummin. Barnen hade skitkul och begärde för att gör...

Renovera en annan badrum

jag är tillbaka för uppföljaren till min tidigare instructable, hur man renovera ett badrum. Den tidigare guiden täckte min nedre badrummet och efter en trevlig, * lång * viloperiod jag tog på övervåningen badrummet. Detta var en fullständig rensning...

Hur man bygger en Home Office

denna guide visar dig hur du tar 300 dollar i material och 5 timmars tid att skapa ett hemmakontor för en mängd olika rumsstorlekar.Vänligen Tänk på att du kommer att behöva ändra din arbetsyta så att de passar inom utrymmet du har. Det är vår förhop...

Dolda fack i vardagliga dörren

det finns två avgörande kännetecken som gör någon hemlig avdelning framgångsrika på att hålla din personliga tillhörigheter verkligt personlig. Först är att åtkomstpunkten facket måste gömmas ur sikte. Andra är att facket måste vara mycket lätt att k...

Office dörren vände sänggavel

När min fru och jag flyttade in i vårt nya hem, var det en udda uteplats-typ dörr på tredje sovrummet. Räkna att våra gäster vill ha lite privatliv och inte vaknar upp till två katt stirrar genom dörren mitt i natten, vi bytte ut dörren och gömt unda...

Dolda sällskapsdjur dörr i Panel dörren

Vi behövde en liten katt dörr så att vår katt kunde gå in och ut i vår källare medan hålla (mänskliga) dörren stängd så att våra barn inte skulle falla ner för trappan (de är klumpigare än katten).Jag tittade in i sällskapsdjur dörrar att du installe...

Reparera Mini Cooper elektriska dörren lås manöverdonet / låsmekanism

denna instructiable visar hur att reparera en Mini cooper dörr lås manöverdonet. Jag gjorde detta till min 2003 mini cooper s. Jag var trött på att läsa om oräkneliga antalet människor som har varit tvungna att ersätta detta dåligt utformade komponen...

Installera partikel CLI: Foton, kärna

Efter att ha skrivit upp flera instructables på partikel kärna, beslutat att skriva upp en instructable om hur att installera och använda den partikel CLI. Partikeln CLI är en kommandorad eller terminal program som gör det mycket lättare att arbeta m...

Pappers-stjärna prydnad

Dessa stjärnor är baserade på Tyska Star ornament (Strohsterne).Under de senaste åren, har det varit en av mina familjetraditioner att gå till den lokala tyska julmarknaden (Julmarknad) att vandra runt, äta brats, och dricka kinderpunsch. Men i år ma...

Ladugårdsdörren för våra Master bad

Dess gjort och en stor hit! Jag älskar att ha en badrumsdörren!När vi köpte ursprungligen vårt hem runt ett år sedan hade vi en dörr. Utrymmet var liten och en vanlig dörr skulle inte arbeta på grund av de trånga kvartalen. Vi anser att de brukade en...

Hemgjord stativ kil för SCT teleskop

BerättelsenJag har ägt ett 4 tums teleskop i över 30 år. Jag var aldrig nöjd med lilla stativet benen som följde med den. Jag ville ha något jag kunde byta med latitudes av olika platser.Iväg till garaget att se vad jag hade på hand...Jag tittade på...

Bygga en riktig woodworker arbetsbänk

det finns ett antal instructables på att bygga "arbetsbänkar" av olika grader av kostnad och förfining, men de flesta av dem är verkligen bara tabeller. De skulle fungera bra som craft eller församlingen tabeller, men de är inte sant woodworker...

Kontrollera alla ljus eller elektrisk apparat med du Tablet PC eller smartphone (wifi)

Kontrollera alla ljus eller elektrisk apparat med du Tablet PC eller smartphone (wifi) med hjälp av arduino, blynk och en wemos / ESP8266 styrelsenI den här guiden kommer vi att göra något jag kallar en wifi kontrollerad ac switch. (Men den fungerar...