Hemgjord kartong raketenDetta är mitt första projekt som detta... och det verkar vara en aldrig sinande sådan! Men jag hade mycket roligt, drack en hel del öl under veckan för att göra detta, och min son älskar det!

NOTE: Jag skapa inte denna raket med idén att göra en instructables anvisningar. Så några av stegen inte har bilder att gå med dem.

Du kan göra detta! Låt oss börja!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en 3 kammare kartong raketen med girl scout cookie box bränsle dunkar

så du vill bygga en raketen av vissa kartong du har om runt huset eller i detta fall ett Children's Museum?Inga problem. Detta instructable har du omfattas.Du behöver ett par artiklar.PappkartongerEn Makedo kartong kit ellerDuct tape, sax, kanske lit...

Hur man bygger en kartong raketen

min son frågade Santa för en "riktig raketen" i jul att ta familjen till månen. Jultomten har problem med att få raketbränsle denna tid på året så detta är hur jag byggde en kartong raket.Steg 1: Material och verktyg Att göra detta behöver du;-E...

Dröm, Rita, och sedan bygga den.

Behövs en box att förvara delar när man tar något isär. De hade verkligen inte vad jag ville i butiken och jag ville inte spendera en massa pengar. Ihåg att vi hade några kvar över affisch styrelse. Det är biljetten. Jag beslutade då att följa min ma...

Hemgjord Google kartong för iphone

Detta Instructable visar hur att bygga en iPhone-version av Google kartong för under 20 dollar. Google kartong är ett bra sätt att få in i virtuell verklighet scenen utan att spendera hundratals dollar. Kartong utformades ursprungligen för android-te...

Hemgjord tidningen kartong

jag i princip trött på utgifterna $2-5 för en tidskrift låda. Så det är dags att göra min egen. Detta var ett av de projekt som en lång tid kommer. Så jag sa slutligen "helvete, jag kan få en av dessa. Det är bara en vikta bit kartong". Så låter...

Kartong Laptop Stand

detta är bara en grundläggande laptop står som jag gjort i ca 30-45 minuter. Det är en super billiga bygga, och är förvånansvärt starkt.De verktyg som behövs är:KartongEn exacto knivSilvertejpEn linjalEn pennaEtt måttband (valfritt)Steg 1: mätning De...

Bygga en lätt kartong hylla

detta projekt kommer att visa dig hur man gör en enkel hylla, perfekt för alla kontorSteg 1: Steg ett Så måste du göra en kartong triangel. Jag hade redan denna ruta på hand, men en enkel hemgjord en kommer att göra fint.Steg 2: skär Först skär du en...

Kartong raket - det flyger!

Detta projekt är resultatet av ett samarbete med en vän till mig något besatt av Raketframdrivning. Vi ville göra något enkelt (tillverkad av lite mer än kartong och tejp) som kunde göra något cool.Detta Instructable ger den skurna ark för användning...

Hög effekt kartong raket

Detta instructable aktier en av de mer extrema använder för kartong. Nämligen, konstruktion och upprepade flyg av en hög effekt sport raket används för att få min nivå 1 och nivå 2 Nationell sammanslutning av raketteknik certifieringar.Den primära By...

Hemgjord flaska raketer

ett tag sedan min vän frågade ett enkelt sätt att göra en flaska raket.. .so detta Instructable föddesSe till att bära den ordentlig skyddsutrustning såsom något slags glasögon för ögonskydd, skyddsglasögon skulle vara bäst...* någon slags andning sk...

Hemgjord Solar vattenvärmaren tvingas omsättning med mini pumpen

Detta är ett projekt på en hemgjord solfångare.Det finns inte ett projekt för underhållande, har tre års användning på mitt tak för 4 personer dusch och diskmaskin.260Liters vatten är på sommaren om 60-70ºC260Liters vatten är på vintern om 30-40 º c,...

Gravad och rökt lax på hemgjord rökare

hemgjord bacon bourbon rökt laxSteg 1: bota för 36 timmar cryo vac lax och botemedel i kylskåp för 36 timmarSteg 2: lax cure bota lax i mosad krispiga bacon, socker, salt, bourbon, lönnsirap och svartpepparSteg 3: membran bort från botemedel. Skölj t...

Hemgjord Tissue Box

gjorde rutan av vävnader på ditt skrivbord som kör ut? Är du för billigt att köpa en låda med Kleenex? Eller är du bara uttråkad och vill göra något? Om något av följande gäller dig detta är den instructable för dig! I detta instructable jag visar du...

Min hemgjorda Raegan från "Exorcisten" kostym

jag har varit ett stort fan av Exorcisten i år, jag tittade på filmen när jag fick idén att vara henne för halloween... vissa människor har berättat för mig att vi har de samma ansiktsdrag så jag tänkte... Varför inte? på tiden av denna kostym, det f...

Hemgjord lagring assistent

Produkten innebär en låda stöd bas som innehåller plastpåsen och maten som läggs i. Sträcker sig från denna box är 2 stick-objekt att var och en har ett klipp vid dess slut. Idén är toppen av påsen kommer att vara knutna till toppen av pinnar via kli...

Hur man gör en enkel hemgjord MineCraft prop (billigt)

i denna tutorial här guidar dig hur man gör en billig och enkel hemmagjord minecraft prop.Du behöver:Skum/kartongSaxPapper (alla typer)LimJag föreslår också för att använda tjock kartong. Tar längre tid att klippa men känns mer coolare.Steg 1: Hur ma...

Hemgjord R2D2

här är min helt hemgjorda R2D2, benen är gjorda av kartong och några papper, huvudet är gjord av papper mache och andra material som bitar av plast. Det också som ett ljus och en miniräknare i benet.Tack för att titta påKommentar nedanBapt...

Hemgjorda elpistol

lära sig att göra en stungun.in denna instructable u lära sig hur man gör en tazer ur en kodac trow bort camera.this är min första instructable så gå lätt på mig.En hemgjord elpistol är ganska lätt hårdvara hacka, allt som krävs är;1) en disposible k...

Kanin leksaker - hemgjord kanin leksak 1

detta är ett lätt att följa video om en enkel kanin leksak som vem som helst skulle kunna göra. Dina kaniner kommer att njuta av denna rättvis göra säker att du inte ger dem för mycket kartong på en gång eftersom detta inte är mycket bra för sin kost...