Hemgjord metall BenderBeakta vår, våra abonnenter förfrågningar ber oss att göra en metall bender, kunde vi inte bara genom att göra det! Nästa struktur genom att göra det extrema laget med det antal 0036 är därför en verklig uppfattning om en metall bender att tillfredsställa våra behov.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Metall Bender

oavsett vad din hobby, ibland måste man böja några lätta metall till fina, runda former. Detta instructable visar dig hur man gör en metall roller ut gamla skrivare rullarna och vissa vinkel järn.Så långt, jag har använt denna bender göra cirklar av...

Hemgjord metall svarv DIY spindel Spindelhuset av Drill chuckar

Hemgjord metall svarv DIY spindel av Drill chuckarEn svarv är en utrustning som används för att forma trä eller andra material. Den består av en bas, som kan monteras på en bänk eller arbete-tabell, och sedan, på antingen sida, Spindelhuset och dubbd...

Hemgjord Mini Bend broms

i detta Instructable kommer jag visa dig hur jag gjorde en Mini Bend broms att böja några 1/16" aluminium.Jag behövde göra rena raka krökar i remsor av aluminium för min dolda bokhylla Light Switch.Jag hade ganska bra tur böja aluminium i min bänk vi...

Täcka belägger med metall broms

Ibland behöver du bara en broms. Jag har arbetat i ett par metall butiker och som sådan har blivit van vid att kunna böja plåt utan en tanke. Nu när jag arbetar med trä, när jag har ett projekt som behöver en liten plåt bockning suck jag ett sorgligt...

Utvecklingen av en ring bender / ring roller maskin

jag läste en intressant instructable om en metall bender och sedan såg jag den mest intressanta foton av ett sceniskt workshop verktyg. Jag formulerat en idé och det förvandlas snabbt till ett nytt verktyg.Steg 1: Förbereda vice jag bara planerar att...

Konkreta "vävnad innehavaren'

Hej till alla er instructable-människor!En toalett-besök kan vara en tråkig sak att göra om du inte har din smartphone för att fördriva tiden, denna varför jag gjorde en intressant och iögonfallande vävnad innehavaren. Varför betong? Jag ville alltid...

Champagne kjol

Bröllop och Gala evenemang verkar vara mindre möjlighet att fira kärlek och mer om imponera på dina gäster oavsett kostnaden. Jag gillar inte att spela spel som jag inte kan vinna, så här är hur jag valde att imponera på gästerna på mitt bröllop. Låt...

Glas högtalare

denna uppsättning högtalare resonans glas för att producera ljud. Även detta kan verka komplicerat, är tekniska förklaringen egentligen ganska enkelt. Varje högtalare har en taktil givare ansluten till centrera, som är en enhet som vibrerar glaset fö...

Mässing Steampunk påse instruktioner

nyligen jag laddade upp några bilder på denna påse med instruktioner, men efter en del arbete, jag har kunnat förklara det bättre i detalj.Jag har varit i steampunk i några år nu och det har drivit mig att prova olika färdigheter som läder arbetande...

Göra en ingen Svetsgodset hängande lykta

Detta är en Instructable för en enkel och elegant hängande metal lantern. Lyktan är tillverkad av perforerad mönstrad metall att skapa en fin ljus och skuggeffekt. Detta Instructable lär du dig att lägga plåt på ett sätt att få en stark gemensam.Steg...

Road tecken pallar

med tanke på en tung, men ändå frisk, besatthet med vägmärken, jag skapade dessa pallar för min nya lägenhet. De använder en enkel metall-bending teknik att vända ner vassa kanterna av tecken och samtidigt spänna benen. Kan du se några av mina andra...

Sydvästra tabell

Låt mig börja med att säga jag har väldigt lite erfarenhet av att arbeta med trä, förutom att bygga bränder. Min fru och jag köpt precis vårt första hus, ja! Så nu är det dags att möblera och inreda. Som min fru var perusing Pinterest, tittade hon på...

Gjutning ringar - från start till slut

Vem har budgeten för en anpassad, unik förlovningsring? Jag inte säkert, särskilt som ett collegestudent. Heck, hade jag ingen aning hur ringar gjordes även. Det var inte förrän en vän till mig berättade om hur han utformat sin egen förlovningsring f...

Hur man bygger en jetmotor!

jag har velat bygga en fungerande, jet turbinmotor för ganska lång tid. För mig är det något häftigt om det sätt på vilket så många olika aspekter av en jetmotor kommer tillsammans att göra en fungerande enhet, som kan driva massiva objekt i himlen....

UB-5 platt stål rullar @ Chandler TechShop

jag gjorde det på Chandler TechShop (kolla www.techshop.ws). Efter att ha tagit klassen Ironworker ville jag skapa mina egna lägenheten stålsätter dekorationer för huset. Detta är en inledande till vad jag hade att göra för att utföra uppgiften.Alla...

Solcell spänning testning Station

solcell testare för DIY SolpanelerUrsäkta dålig hantverk första projektet sedan shoulder kirurgiJag byggde detta för att göra det lättare att matcha solceller solpaneler jag planerar att byggaDet gör det tilld lättare för att matcha utdata från celle...

Kajak Rack

Här är ett bra sätt att dra till (5) kajaker plus paddlar, flytvästar och andra redskap prydligt i baksidan av av pick-up. Outfitters i vårt område debitera $40 per kajak per resa att släppa du av sig ($200 per dag för en familj på 5). Med denna upps...

Växande guld från glas

Guld kan odlas i en mikrovågsugn, till synes från ingenting alls. Sanningen är att kvarkar som utgör guld är alltid där, närvarande i magnetiska nuvarande. De behöver bara fångas alla vid samma tid och plats. Situationen kallas "nollpunkten", se...

Förvandla din Gas Grill till en rökare - enkel träflis fack

gillar massor av andra bakgård bar-b-quer's, jag ville få lite mer rök smak på min gasgrill utan att köpa en helhet på rökare. En dag jag är säker på att jag har en riktig rökare, men just nu jag är helt enkelt inte på att skala eller omfattning. För...