Hemgjord moderna DIY koppar kaffebryggaredetta är det första avsnittet av vår "CoffeeScapes"-serie som kommer att innehålla olika sätt att göra de saker som gör vårt kaffe. Kopparrör hälla över enheten hålls tillsammans med epoxi, så soldatlivet utrustning och kompetens inte krävs. Eftersom kopparrör kan skäras med en Röravskärare, kan detta projekt göras utan en enda powertool. Jag har inkluderat länkar till filter och tratt som jag använt ner i listan leverans. Detta är ett riktigt enkelt och gör en stor gåva.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hemgjord moderna DIY Pipe kaffebryggare

detta är det andra avsnittet av vår "CoffeeScapes"-serie som har olika sätt att göra de saker som gör vårt kaffe. Denna Häll över kaffemaskin är tillverkad av en kort bit av 2 x 6, några 3/8" diameter järnrör och en glastratt.Steg 1: Levera...

Hemgjord moderna DIY koppar Tiki ficklampor

Dessa koppar tiki ficklampor är ett av mina favorit utomhus DIY projekt. De är moderna, rena utseende och är lätta att göra. Jag gjorde dem två olika sätt och förankrat dem med konkreta villkor av Quikrete snabb-inställningen betong blanda. Jag utsat...

Hemgjord Modern DIY betong Bar

denna utomhusbar med en bänkskiva i betong är en robust bit av utemöbler som fungerar som ett trevligt ställe att sitta och ta en drink eller en mat prep ö. Konkreta bänkskiva plattor är ganska lätt att göra, men är ganska tung, så jag rekommenderar...

Hemgjord moderna DIY konkreta eldgrop

Denna moderna konkreta eldgrop kan byggas under en enda helg och är en stor knutpunkt för utomhus underhållande. Detta är inte ett svårt projekt, men det är tidskrävande och labor intensiv. Konkreta eldstäder och brand gropar bör byggas noggrant. När...

Hemgjord moderna DIY konkreta valnöt Nattduksbord

denna Nattduksbord består av en yttre konkreta skal bildade med Legos och en trä låda som står inför en bit av live edge valnöt. Jag är mest stolt över detta projekt för dess estetik. Jag använder inte lövträd ofta i mina projekt eftersom det är dyrt...

Hemgjord moderna DIY betong: Färg & gjutning

lär dig hur du enkelt färg konkreta och använda silikon för att göra återanvändbara formar för gjutning betong.Steg 1: Leveranser + verktyg Plast flaska eller behållareÅtervinnFörhoppningsvis plastförpackningar kommer att ersättas med mer ansvarsfull...

Hemgjord moderna DIY utomhus betong bänk

mina föräldrar ville ha en bänk att gå med den konkreta eldgrop som jag gjorde för dem. Jag bestämde mig att återanvända formulären trä från projektet att göra bänken. Bänken består av två block av betong av Quikrete 5000 och tre 8-fot långa 4x6s som...

Hemgjord moderna DIY Pipe hyllor

det finns många sätt att använda järn rörmokare röret för att göra hyllor. Här är det sätt som har fungerat bra för mig. Pipe hyllsystem är inte billiga men är en bra investering eftersom de kan demonteras och anpassas till nästan alla inställning. O...

Hemgjord moderna DIY kaffekanna uppgradering

Jag använder min Hario svanhals vattenkokare för att göra Häll över kaffe. Jag gillar allt om det utom dess plast handtag, så jag bestämde mig att skapa nya handtag från en skrot bit valnöt med min borrmaskin. Rista med en borr är verkligen lätt att...

Hemgjord Modern DIY utomhus soffa

Moderna utomhus soffor kan vara ganska dyra. Jag gjorde detta kraftiga DIY soffa från fast trä 4x8s, 2x8s, utomhus soffa kuddar från IKEA och grå Minwax trä fläcken för en snygg finish.Steg 1: Leveranser + verktyg4 × 8: or + 2x8sL-fästenLag-gruppen s...

Hemgjord moderna DIY konferensbord

Jag var comissioned göras denna konferensbord för en startup som kallas Yoshirt. Jag använde vinkel järn för att binda 2x6s i en robust massivt trä bordsskiva, fällbara metall sawhorses som ben och wired 4 förlängningskablar på undersidan för laddsta...

Hemgjord moderna DIY lilla Log stol

Jag har ofta såg loggar förbränning i eldstäder och undrade vad trä kunde ha blivit. Jag köpte dessa loggar för $2 en bit från en kille som säljer ved på Craigslist. Han hävdar att de är vita ek. Genom strippning barken och carving loggen med min mot...

Hemgjord moderna DIY Xmas Tree

Mina vänner på The Home Depot bad mig att designa ett holiday tree projekt av plywood som en del av deras DIY workshop program. Jag ville designa ett träd som kan fungera såväl utanför som gården prydnad eller insidan som en återanvändbar Xmas träd....

Hemgjord moderna DIY Box soffa

Soffan är förmodligen en av de dyraste bitarna av möbler du äger. Detta trä inramade soffa är enkel och tålig med en tidlös stil. Det kan vara uppbyggd kring nästan alla soffa kuddar du kan har eller ens en enda madrass om du vill att det dubbla som...

Hemgjord moderna DIY marmor Planters

I denna episod experimenterade jag med min nya kakel såg för att strimlat sten kakel från Home Depot som kan limmas ihop till formuläret plantageägare. Jag är alltid intresserad av att införandet av nya material och har länge velat lägga till marmor...

Hemgjord Modern DIY Flip skrivbord

I en liten lägenhet används ett skrivbord för många saker. Det är ofta mer än bara en arbetsstation. Det kan fungera som ett hantverk bord, ett middagsbord för en, en make-up station eller fåfänga och en plats att lagra oöppnat räkningar. Med det fli...

Hemgjord moderna DIY Bloktagons

Facetterade geometriska former trend nuförtiden. Medan enkla, färgglada, papper form DIYs som visas över Pinterest är roliga och lätta att göra, är inte resultaten bestående. Vi ville skapa en serie gratis, nedladdningsbara mallar som kan användas so...

Hemgjord moderna DIY konkreta kapslade tabeller

Jag gjorde dessa konkreta kapslade tabeller med inget annat än Quikrete och LEGO tegelstenar. Jag älskar hur dessa konkret tabeller Visa texturen från LEGO. Jag var skeptisk till hur väl denna idé skulle fungera, men allt gick smidigt och Lego bildad...

Hemgjord moderna DIY konkreta Nattduksbord

visste du att du kunde använda LEGO tegelstenar till formuläret betong? Jag hade så roligt att göra denna roliga lilla nattduksbordet som ser ut som en robot. Jag var skeptisk till hur väl denna idé skulle fungera, men allt gick smidigt och Lego-bild...