Hemgjord motorcykel Hand vind avvisare (V Star 650)Hand vind avvisare används främst för att blockera kall luft under vintern ridning, vilket gör handskar tåla äldre temperaturer än utan avvisare. Domnade fingrar är inte bra för att arbeta motorcykel kontroller. Avvisare används också för avleda stenar, buggar, cigarettfimpar och liknande. Objekt slå händerna på 65 mph kan svida.

De hemlagade avvisare jag gjort från enkla material och var fabricerade hemma med hjälp av grundläggande verktyg. Avvisare säkras spegeln fästet med spegel bulten själv.
Dessa var gjorda för att passa min 2003 V Star 650 Classic.

Material: aluminium ark (jag använde. 030' aluminium som jag rensas från en dekorativ lekmanna-i (24' x 24') arkitektoniska tak panel, 1/8 ' x 1' platta aluminium bar, små muttrar

Verktyg som används: plåt sax, hammare, fastspänning bänk (jag använde en Black & Decker arbetskamrat), steel pipe som form för paneler, Dremel verktyg eller fil, små klämmor, borr, bänk vise

(Uppdatering: Jag vet att dessa ser skrymmande och allt, men det var ett experiment. Vänligen se förbättrad, reviderad, uppdaterad design på

Se Steg
Relaterade Ämnen

Motorcykel Hand vind avvisare version 2.1

min senaste, nya och förbättrade motorcykel hand vind avvisare är baserade på den ursprungliga metoden för montering av min tidigare, men använda Lexan ark för en mindre visuellt påträngande design.Du kommer att notera att dessa är version 2.1.Urspru...

Min hemgjorda motorcykel!

Detta är en video av min hemgjorda friktion driva motor cykel. Jag och min pappa byggt detta som en vecka slut projekt. Vi hade många motgångar som hur man monterar motorn och om att sätta gasen. Hem-ljus ogräs whacker motorn är monterad på cykeln me...

Hemgjord Lavender Hand Scrub

Denna hand scrub är så enkel men det fungerar underbart! Jag har två lavendel växter i min trädgård, så jag ville försöka göra något med mina växter. Här skrubba är bra för torr hud och doftar fantastiskt. Det gör också en stor gåva!Ingredienser:-1/2...

Upcycling döda och/eller skrot cyklar - Del1 - hemgjorda verktyg - Hand-drivna sander

Vår film på den hand-drivna sander, med användning av skrot cykeldelar är en av våra mest framgångsrika hittills med över en och en kvarts miljon visningar. Det kastade också upp en hel del kommentarer om användning av döda cyklar och så jag har skri...

Hand vind en boll av garn

Denna enkla handledning visar dig hur att Linda en center-pull boll av garn utan någon speciell utrustning.Jag har flera härvor av riktigt vackra garn i mina gömmor som jag inte ens tänka på med eftersom jag kan tänka mig behöva ta dem till en garn b...

Spara pengar - Använd papperskorgen. Hemgjorda verktyg - Hand-drivna sander. Ponceuse tillverkning mason. Bricolaje una lijadora de disco

en hand-drivna sander från skrot. Vi stängs av på alla husgeråd, inklusive verktyg. Jag använder en mitre block men det är aldrig tillräckligt noggranna så jag ville ha en sander att erhålla en bättre mitre gemensamt. Genom att ändra guider kan du oc...

Hemgjord Orange Hand skrubba (copycat av ett märke som det låter som gho-jo)

trött på köper dessa flaskor eller ens tuttar av orange hand scrub? Detta är för alla er mekanik, rörmokare, och andra hårt arbetande människor i jobb (eller gör frilansar) som kräver att du få händerna smutsiga.Betala inte för hand scrub! Gör din eg...

Motorcykel sänker (låg avvisare)

Tis säsongen, återigen, att göra något för min motorcykel att kompensera för det kalla vädret.Jag har funderat på dessa för ett par år och fick bara inte att göra dem.Sänker är avvisare att montera på gafflarna och avleda vinden från benen och hålla...

Hur till maskin vind GrassHog weed eater buffrar

Jag gillar verkligen Black & Decker GrassHog. Auto-feed systemet fungerar mycket bra. När Black & Decker pre sår GrassHog spolar var 5 för $11, trodde jag det var OK. När de blev 3 för $9, var jag orolig. Jag slutade kasta de tomma spolar bort. Nä...

GoPro undervattens handhållna monopod

jag gjorde detta till en vän som var kommer snorkling.Vi kastade runt några idéer om hur man gör en undervattens hand höll monopod för hans GoPro dyk bostäder. Dock kan den användas för alla program där en handhållen GoPro kamera är obligatoriskt.Ste...

SUV MicroCamper - fett Berta 3.0

Detta är en modulär SUV/station wagon baserade husbil setup, som sover två i lyx, har gott om förvaringsutrymme och kostar nästan ingenting. Dessutom ska jag visa dig hur man gör en trunk tält, magnetiska mygga skärmar, termisk klaffar och mycket mer...

HIGHFIV3D: Desktop tillförsikt enhet

Jag fick en idé att göra en interaktiv fixtur för att ge high-fives. Behöver ibland du en liten händiga pick-me-up, men faktiskt få någon att åta sig ett slag där uppe och följa upp med ett hjärtligt "du är Awesome!" är ganska svårt att komma me...

Windbelt Redux 21st Century mikro Power Generation

detta är min andra iteration av Shawn Frayne Windbelt generator, min första kan hittas här. Denna version är utformat för att utnyttja kors ventilation i ett hus. En Windbelt är en oscillerande vindkraftgenerator fungerar på principen om aeroelastisk...

UGNSSTEKTA handduk mörkläggning klänning!

UGNSSTEKTA handduk mörkläggning klänning!Den perfekta badkläder!Alla gillar att svepa in sig i en handduk efter bad!Denna klänning som mörkläggning är bäst!Med enkla remmar som matchar hennes badkläder... är hon redo att gå från stranden eller poolen...

Hur man gör en UGNSSTEKTA tyg sommarklänning

denna vecka en speciell SewingTips 101 visar dig hur vecka tyg och skapa en cool nya sommarklänning. Kolla in videonså kolla in videon och få att fungera på vissa lätt blåsig sommarkläder! För mer DIY projekt, prenumerera på Threadbanger på iTunes!Fö...

Hur man syr en söt sommarklänning solen och göra dina egna kläder

denna underbara, trendig klänning var med i vår "Varje stil har en gemensam Thread" annons att representera en Valley Girl look. Det inspirerades av tecken som Elle Woods från Legally Blonde och Cher från Clueless. Klänningen kräver en teknik so...

UGNSSTEKTA sommarklänning

lära sig att lägga till shirring i en lätt sommarklänning att hålla dig ser elegant och hålla du kyla hela sommaren lång ~Steg 1: material Här är vad du behöver:-Bomullsväv (längden att du vill ha din klänning + ca 4" för fållar)-sax-vanlig tråd, ela...

Elektriska Longboard markerar jag

Så jag bor i silicon valley, men jag gick till college i Illinois och bara efter en termin hemifrån jag kommer tillbaka till halva min stad rida runt på ökat Longboards. Min vän hyr man ut och låter mig prova. Så jag gå till butiken för lokala skate...

Queen Amidala svart Invasion klänning

denna fantastiska klänning sedd Starwars episod 1 var en utmaning att återskapa. Ursprungligen började jag på klänningen tänkte det skulle vara en lätt uppgift. Föga anade jag Id sluta med att sy klänningen i sin helhet från början inklusive material...