Hemgjord nödsituation energi batterier USB Power Supply

mer hemlagad externa Power Bank Backup batteri DIY här:

Hemgjord akut energi batterier USB makt leverans DIY billiga External Portable Power Bank Backup

mycket billigt och lätt göra det ai ditt hem
Material som behövs:

25 x 120 mm och 2 Flexiglass klart i 4mm thicknes

25 mm x 60 mm x 2 Flexiglass klart i 4mm thicknes

GlueGun välja band mäktiga Bond (quickdry epoxi)

Blyerts, linjal, trä, Aluminium 3 mm thicknes, PVC rör...

Ultra liten DC 2.6-5.5V till 5V 1A intensifiera Converter modul

1 celler 18650 batterier köpa helt ny eller ta från gamla laptop batteriet brutna

Relaterade Ämnen

Hemgjord energi batterier USB Nödkraftssystem under 5 USD

mer hemlagad externa Bank Backup batteri för skarp telefonerna här:Hemgjord energi batterier USB Nödkraftssystem med DC-DC step-up modul (0.9V ~ 5V) step-up kretskort 5V 600MA USB laddare för MP3/MP4 telefon Power Boost omvandlare steg upp modul ca 2...

Universal USB Power Supply Kit

som en hacker och en maker jag har många gamla uppladdningsbara batterier, nätadaptrar (vägg vårtor) och andra källor till DC power ligger runt butiken. Det slog mig att de flesta hackare och beslutsfattare som jag själv har svårt att kasta ut väggen...

Ultimate ATX Power Supply Mod med USB-laddning portarna

jag vet det finns redan ett gäng av dessa på här, men jag såg inte någon riktigt gillar detta så jag tänkte jag skulle skicka det, så här är det.Detta nätaggregat har 3 12v linjer, 3 5v linjer, 3 3.3V linjer, 1 - 12v linje & 2 USB-portar.Det använder...

Solar Power Supply V3.0

efter två tidigare generationer av min Solar Power Supply får positiv feedback på här och YouTube, jag trodde det skulle vara dags att dela med mig av min tredje generationens design.Ungefär som den tidigare versionen, förbättrar denna design från an...

ATX baserade lab Power Supply

Dator nätaggregat kostar omkring US$ 15, men labbet nätaggregat kan köra dig $100 eller mer! Genom att konvertera det billigt (gratis) ATX förse nätaggregat som kan hittas i alla kasserade datorer, du kan få en fenomenal lab makt med enorma nuvarande...

Lägga till en USB Power Port till en 10/100 Switch

Jag vill starta några projekt med Arduino och IoT, så de första sakerna jag behöver är en Arduino ombord, en Ethernet-shield och en strömbrytare att ansluta den till nätet. Jag behöver också en strömförsörjning för Arduino styrelsen, och jag tror att...

USB Power Bank

Välkommen till min instructable!Idag ska jag visa dig hur jag gjorde USB Power Bank.Det rymmer någonstans att 7000-16000mAh, som beror på batterier you'r använder. Kapacitet för C typ batterierDenna lilla enhet kan användas för att driva någon liten...

Arduino kontrollerade ATX Power Supply

kan en mikrokontroller styra sin egen makt? Väl nästan!En ATX power supply, antingen nya eller från en gammal dator, är ett bra sätt att driva Arduino och andra microcontroller projekt. Som ingår i flera ' ibles som denna. Dock på grund av några av s...

"SCORPION" USB Power Bank

12V USB Power BankTillverkad i material sannolikt om runt eller i en butik nära dig... för mindre då kostnaden för en pizza middag.Massiva kraft och laddningstid för låga investeringarMed detta som med många DIY projekt finns det många variationer oc...

Variabel Lab Power Supply

jag gör en hel del arbete med låg spänning elektronik som ofta kräver olika spänningar. Jag började bli trött på att ständigt ställa upp en serie av batterier och sedan välja lämpligt motståndet bara för att testa en enda liten del av en krets. Jag v...

Hack-A-lykta: Återvunnet dator Power Supply ficklampa

har du massor av reservdelar delar? Gillar du att vara förberedd för nödsituationer? Är du redo för zombie apokalyps? Du får vad jag menar när jag säger ordet "Skräp-Punk"?I så fall bör du bygga själv en återvunnet dator Power Supply lykta!Använ...

Konvertera en ATX Power Supply till en vanlig DC strömförsörjning!

A DC strömförsörjning kan vara svårt att hitta och dyrt. Med funktioner som är mer eller mindre hit eller miss för vad du behöver.I detta Instructable kommer jag visa dig hur du omvandlar en dator strömförsörjning till en vanlig DC strömförsörjning m...

Power batteri dränering enheter med en Power Supply

Dessa är några av mina enheter som jag driva och använda med ett uttag uttag istället för batterierOm du vill också se en av dessa, jag gjorde det till min övning, detta är ett ganska komplicerat projekt, men om du är intresserad kan du se det härSte...

Bänk nätaggregat använda PC power supply

Detta är praktiskt för att testa de flesta DC kretsar som använder 1,2 VDC upp till 20 VDC. Totala kostnaden var mindre $20. Jag vet att detta inte har det snyggaste ledningar på insidan men jag rusade utsläppande komponenter eftersom jag verkligen b...

AKAI LCT2715 Power Supply borttagning

Hur ta isär din AKAI LCT2715 för att komma åt Power SupplySteg 1: Ni behöver en Phillips (X) skruvmejsel för denna process.Det första du vill göra är hitta en lämplig plats att ta isär TV: N. Försöka hitta någonstans med gott om plats att arbeta och...

Lila ekorre bakbord Power Supply Kit

detta instructable kommer detalj hur du sätter samman med öppen källkod lila ekorre bröd styrelse Power Supply Kit; en liten och enkel kit för 5V och 3.3V effekt till dina projekt.Detta projekt är lämplig för nybörjare. Några löda verktyg är nödvändi...

Hur konvertera 220V till 110V på en kinesisk CO2 Laser Power Supply

Detta instructable ger steg för steg att ändra en kinesisk CO2 laser strömförsörjning från ett ingående spänning 220V AC till 110V AC. Jag utför den här åtgärden regelbundet som mina kunder ändra sina krav, eller de helt enkelt ligger i USA och kör s...

En annan bänkmonterade nätaggregat från PC Power Supply

detta instructable visar hur jag byggde min bänkmonterade strömförsörjning från strömförsörjningsenheten i en gammal dator. Detta är ett mycket bra projekt att göra för ett antal skäl:-Det här är mycket användbart för alla som arbetar med elektronik....

AC/DC högtalare (tillverkad av en Power Supply)

1) från en gammal datorhögtalare och en skadad nätaggregat2) för hjul använder vi VHS-band. (Vi bröt den och få att runda en inuti VHS-band.)3) för Cellphone Holder(We found a rectangular shape on a old family computer we cut it using a Grinder and w...