Hemgjord orbital raket?jag nyligen sett på tv, den amerikanska regeringen har förklarat att den som kunde bevisa de kunde nå och behålla omloppsbana skulle tillåtas, ofcorse som kommer med många bestämmelser.
Här är mina idéer och försök till att bygga en.
Visserligen är detta ett arbete i framsteg men fortskrider.

Här kommer jag öppna mitt projekt till dig allmänheten att hjälpa mig att perfekt det, titta på när jag bygga och förhoppningsvis får du Visa test prövningarna och också den första voiage.

I de första stegen kommer jag Visa mina planer, material och avslöja min intenssions för detta projekt.
Jag lämnar denna pålitlig öppet tills projektet är bemanningen nackdelen är kommer du inte få bygga ännu men efter compleation av detta projekt bör du kunna iallafall duplicera mitt arbete om inte förbättra det.
Så kom på allt du raket vetenskapsman och millionaire's jag behöver din hjälp.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hemgjord flaska raketer

ett tag sedan min vän frågade ett enkelt sätt att göra en flaska raket.. .so detta Instructable föddesSe till att bära den ordentlig skyddsutrustning såsom något slags glasögon för ögonskydd, skyddsglasögon skulle vara bäst...* någon slags andning sk...

Tips på hemgjord modellen raketer

Modellen raketer kan vara svårt och frustrerande, men det kan vara intressant och när du får en lyckad flygning du kommer vara stolt över dig arbeta! Där enkla och billiga om du vet vad du gör. Här är vad jag har lärt av bygga och testa dessa raketer...

Hemgjord leksakspistol / Toy raket med matcher

Enkel hemmagjord leksak ur enkla material arround.Steg 1: Material förberederEn tändare, några hård tråd, matlagning aluminiumfolie eller aluminiumfolie i rutan cigarett, några mathces.Steg 2: Däck tråd på läktarnaSteg 3: Klipp dina matcher vid toppa...

Hemgjord moderna DIY Pipe kaffebryggare

detta är det andra avsnittet av vår "CoffeeScapes"-serie som har olika sätt att göra de saker som gör vårt kaffe. Denna Häll över kaffemaskin är tillverkad av en kort bit av 2 x 6, några 3/8" diameter järnrör och en glastratt.Steg 1: Levera...

Hemgjord ost och cider Tryck

här är hur jag byggde min egen kombination cider och ost press. Efter en stor äpple skörd i år blev jag inspirerad att få min egen cider press. Dock efter prissättning en och se att de kostar exakt en arm och ett ben att köpa började jag tänka om att...

Hemgjord Modern DIY betong Bar

denna utomhusbar med en bänkskiva i betong är en robust bit av utemöbler som fungerar som ett trevligt ställe att sitta och ta en drink eller en mat prep ö. Konkreta bänkskiva plattor är ganska lätt att göra, men är ganska tung, så jag rekommenderar...

Hemgjord moderna DIY konkreta valnöt Nattduksbord

denna Nattduksbord består av en yttre konkreta skal bildade med Legos och en trä låda som står inför en bit av live edge valnöt. Jag är mest stolt över detta projekt för dess estetik. Jag använder inte lövträd ofta i mina projekt eftersom det är dyrt...

Hemgjord moderna DIY utomhus betong bänk

mina föräldrar ville ha en bänk att gå med den konkreta eldgrop som jag gjorde för dem. Jag bestämde mig att återanvända formulären trä från projektet att göra bänken. Bänken består av två block av betong av Quikrete 5000 och tre 8-fot långa 4x6s som...

Hemmet gjorde Spitball raket

Steg 1: Saker U behöver du behöver 2 mycket korta pennor 2 strån att r större än pennor och en liten rubberbandSteg 2: Steg 2 Sätta pennor nära varandraSteg 3: Steg 3 Satte rubberband på pennor och rap det ett par gångerSteg 4: Steg 3 Lägga halm mell...

GoPro Modellera raket

Detta är en helt scratch byggt Modellera raket designad för att bära min GoPro kamera.Det är 42" tall och flugor på tre"E"storlek Estes motorer, och dess återskapade av 54 tums fallskärm. Kameran ligger helt inom huvuddel röret (inte i näsa...

Hemgjord moderna DIY Pipe hyllor

det finns många sätt att använda järn rörmokare röret för att göra hyllor. Här är det sätt som har fungerat bra för mig. Pipe hyllsystem är inte billiga men är en bra investering eftersom de kan demonteras och anpassas till nästan alla inställning. O...

Supersonic raket - Mach min dag!

Vill bryta ljudvallen, men har inte en $100 miljoner flygplan att spela med?Flygvapnet ville inte du, eller du inte vill att flygvapnet?Inga problem! Också, kan du spela Chuck Yeager på en mycket lägre budget, även om du inte får flyga i flygmaskin!...

Hemgjord Modern DIY utomhus soffa

Moderna utomhus soffor kan vara ganska dyra. Jag gjorde detta kraftiga DIY soffa från fast trä 4x8s, 2x8s, utomhus soffa kuddar från IKEA och grå Minwax trä fläcken för en snygg finish.Steg 1: Leveranser + verktyg4 × 8: or + 2x8sL-fästenLag-gruppen s...

Hemgjord moderna DIY konferensbord

Jag var comissioned göras denna konferensbord för en startup som kallas Yoshirt. Jag använde vinkel järn för att binda 2x6s i en robust massivt trä bordsskiva, fällbara metall sawhorses som ben och wired 4 förlängningskablar på undersidan för laddsta...

Hemgjord moderna DIY lilla Log stol

Jag har ofta såg loggar förbränning i eldstäder och undrade vad trä kunde ha blivit. Jag köpte dessa loggar för $2 en bit från en kille som säljer ved på Craigslist. Han hävdar att de är vita ek. Genom strippning barken och carving loggen med min mot...

Hemgjord moderna DIY Xmas Tree

Mina vänner på The Home Depot bad mig att designa ett holiday tree projekt av plywood som en del av deras DIY workshop program. Jag ville designa ett träd som kan fungera såväl utanför som gården prydnad eller insidan som en återanvändbar Xmas träd....

Hemgjord moderna DIY Box soffa

Soffan är förmodligen en av de dyraste bitarna av möbler du äger. Detta trä inramade soffa är enkel och tålig med en tidlös stil. Det kan vara uppbyggd kring nästan alla soffa kuddar du kan har eller ens en enda madrass om du vill att det dubbla som...

Hemgjord moderna DIY marmor Planters

I denna episod experimenterade jag med min nya kakel såg för att strimlat sten kakel från Home Depot som kan limmas ihop till formuläret plantageägare. Jag är alltid intresserad av att införandet av nya material och har länge velat lägga till marmor...

Smält Matchstick raket

hur man gör en smält matchstick raket. Säkrare och mycket mer dramatisk än den konventionella typ! Fortfarande, var försiktig med dessa saker - och kom ihåg, jag inte är ansvarig om du dump din hand med en av dessa saker.Du behöver:-Matcher-Sax-En PI...