Hemliga Altoids Dart pistolokej, så detta är verkligen kommer att vara en otroligt enkel bygga. Jag var bara uttråkad, njöt av att göra min sista instructable, och bestämde sig för att se om jag kunde kasta något tillsammans med (gissa vad?) en Altoids tin och en Bic penna. Naturligtvis mitt sinne gick till eld, men jag ville starta ett tema, och jag kunde inte se Bic penna är bra för flera flamma med användningsområden. Så det nästa bästa, "undrar vad jag kunde göra att du kan sätta ditt öga med?"

Och således födelse Altoids Dart pistol.

Någonsin har problem med det irriterande granne som alltid lånar dina grejer och inte lämna tillbaka det? Kanske verkar office mate att alltid få de kampanjer som du förtjänar när de spenderar 80% av sin dag spela patiens och de övriga 20% vid vattenkylare talar om båten kommer de att köpa med deras nya höjning?!?! Men jag avvika...

Nu, med användning av detta nya vapen och några curare (detta måste du hitta ett recept för på egen hand... Om de befinns, vänligen meddela mig) du kan ta hand om dessa pesky individer. Eller åtminstone lägga ögat ut för ondska.

Låt inte enkelhet att bygga lura ya. Denna sak har vissa intervall.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Att göra en skum Dart pistol (kontrollera lagligheten i ditt tillstånd, åldrarna 18 + endast Vänligen)

hela detta projekt gjordes på TechShop, en rikstäckande "Do It Yourself" workshop.Blåsa vapen är inte lagliga i varje land eller land. Vänligen kontrollera lagligheten av att slutföra detta instructable innan du fortsätter. Dessa skum dart kanon...

Blåsa Pipe/Dart pistol Kit & dart.

Liten och enkel blåsa pistol/Dart pistol, öst att göra och kostar gratis.Steg 1: Verkligen inte mycket att det endast 1 del intructable snabb och enkel roligt och kostnadsfri.Samla 2 gamla pennor och ta bort insidan, se till att de slot/ansluta till...

S9DP (Soldeir 9's Dart Pistol)

Så detta är min S9DP (Soldeir 9 Dart Pistol). Precis som alla andra pistol har den också sina för- och nackdelar:Nu på...Fördelar:-Skjuter tillräckligt långt-Liten och portabel-Big dart (orange/grå stav och orange kontakt)-God noggrannhet-Har en utlö...

Små Dart pistol

små enkla dart pistol drivs av ett brandfarligt ämne.Steg 1: Samla dina leveranseröverstrykningspennaPen tubepeizo elektriska tändare tändaresilvertejpVerktygknivlimpistol...

Billiga dart pistol hölster

har någon av er fick en av dessa billiga dart-vapen som skjuter den orange sug dart? de är inte de bästa vapen, men det är kul. TILLS du förlorar alla pilar. här är en enkel lösning på det problemet.Allt du behöver är:en dart pistol som skjuter sug d...

Dart pistol

detta är en gummisnodd drivs dart pistol som jag gjort som skott mini dart.Steg 1: leveranser What you need is1. indexkort2. en leksak gevär3. gummiband4. spett5. sax6. en knivoch lite tejpSteg 2: steg 1 måste du först ta bort gevärspipa. Detta tar n...

Pocket Dart pistol!

Jag har nyligen gjort detta dart pistol, wich kan också användas som en spitball pistol.Steg 1: Verktyg och material•Elektriska data tape (valfritt)• Super lim•Needles•Sats spruta (jag använde en 10mL en)Fråga-tips•Blanda bic penna•ScissorsSteg 2: At...

Pocket-sizet mini pneumatiska dart pistol

jag ville ha en luftpistol, men jag har inte PVC rör och ventiler, så jag gjorde detta!Det skjuter allt vad du passar i att leda i rör. (BBs, potatis cylindrar, TicTacs)Jag gjorde också en special dart för det. (Att varför det är dart pistol)http://w...

Hur man gör en Mini Dart pistol w/flera brand lägen

jag har lekt med tanken på vad cool saker jag skulle kunna med läsk flaska förformar för ett litet tag nu och det är vad jag kommit fram till. Dart pistol i denna video används två olika bränning metoder som vanligen används i större potatis kanoner,...

Hur man gör en dödlig Mini Dart pistol

Välkommen idag jag ska visa dig hur man gör en dödlig dart pistol som är mycket powerfu och inte en toy.lSteg 1: Saker du behöverVarm limpistol eller mycket starkt lim (Använd varmt lim om du vill använda direkt)Borr eller vasst spetsiga föremålliten...

Brons och svart leksak dart pistol

detta är en cheapie leksak dart pistol jag köpt på en lokal dollar store som jag tog isär och målas om. Ledsen men jag har inga pågående bilder av den. Denna leksakspistol var en dart-bränning pop pistol som hölls tre dart men bara sköt en i taget. J...

Göra en billig fläkt ur en $1 dart pistol och penna

detta är en fläkt som främst används för att blåsa dammet av hårt för att nå platser.Steg 1: Vad du behöver Stjärnskruvmejsel (vanlig storlek), Dollar store skum dart pistol (finns på dollar tree i indiana), penna (du behöver speciella formen som Uni...

Hur man gör en dart pistol

detta instructable är om hur man gör en enkel men dödliga dart pistol dess också ganska dödliga *** inte *** skjuta någon eller någon varelse (om inte deras en smärta i liknande ett barn i min klass (men fortfarande prova inte till (du kanske får utv...

Lugnande medel Dart pistol

jag inte använder detta med några faktiska lugnande medel. JAG SKJUTER INTE PÅ MÄNNISKOR ELLER ANIMAS. En PVC dart pistol som skjuter en specialdesignad spruta patron som passar snugely i pipan. Tanken är trycksatt till 120-130 psi och sprinkler vent...

Medicin flaskan Dart pistol

Saker du behöver:-dremel-medicin flaska-bic penna-rubberband-tunn tråd-liten pärla-sträng-VarmlimmaDetta instructable är hur för att bygga en dart pistol ur en medicin flaskan och jag kommer att ha youtube video Inlagd för att visa hur det fungerar o...

Airsoft Dart pistol

Steg 1: Om du väljer att göra detta använder en riktigt billiga airsoft pistol eller en gammal en. du behöver att föredra post it-lappar och något att blockera magizene systemet så ingen luft rymningarSteg 2: få en fästis och göra det till en konform...

Skurken Dart pistol

detta är den bästa dart pistolen någonsin. Perfekt för skurken överallt. Den är liten om du inte dekorera den det ser ut som en krita. Hoppas du gillar.Steg 1: Vad du behöver Du kommer att behövatång1 Crayola mini twistables krita2 gummiband (en tjoc...

Hemgjord BB/Dart pistol (kommer att bädda in en normal Gem 2" i ballistik gel)

hälsningar! Jag hade tänkt att lämna in detta projekt ett tag, men den "Starta den!" projektil utmaningen - jag har aldrig kunna ange en utmaning innan! -knuffade mig över kanten. Och för att tro att jag nästan inte kontrollera i tid, när jag ha...

Hemliga Altoids iPod fallet

detta är ett fall som jag gjort med en gammal Altoids ärende. Detta var ett lätt fem minuters projekt, och kommer att fungera på alla mp3-spelare som är storleken på en 5: e gen iPod nano eller mindre. (Jag vill be om ursäkt i förväg för kvaliteten p...