Hemliga recept färskost Cookiesdetta recept var en gång en väl bevarad hemlighet. Historien förtäljer att någon gammelfaster gjorde bästa färskost cookies och hårt bevakade hennes recept. Hon söt övertalade sin gammelfaster till att ge henne en kopia men kunde aldrig duplicera dem precis samma som hennes moster hade gjort. En dag efter hennes stora faster avled en familjemedlem var att gå igenom hennes saker och råkade på hennes recept box, där hon fann det ursprungliga receptet för cookies, och skrivit på receptet var "Secret färskost Cookies" och på baksidan var skriven, "ge inte tills jag är död". Lyckligtvis för mig och dig, denna underbara person hade recept här.

Jag gjorde några ändringar till detta recept, samt La i några tekniker, så förhoppningsvis kan du också kopiera detta recept, till att njuta av din familj och vänner. Jag hör detta gör en bra spritz cookie bas också. Det är också bas degen för min dubbel Cookie Cookie Monster Cookies Instructable

Jag valde detta recept för varje gång jag tar denna cookie någonstans ser jag flera personer äta kakor, sedan äta mer, berätta för andra eller ens greppa extras till att deras makar att försöka, och då naturligtvis frågorna komma "som gjorde dessa? Var kan jag få receptet?"

På allvar... Jag hade hustrun till biträdande CIO av företaget jag jobbar på försöker att spåra ner detta recept från fnyser är så bra.

Mitt råd är att göra dig själv en tjänst och skriv ut minst 3 kopior på receptet för att ta med dig varje gång du tar dessa cookies någonstans. Att eller bara berätta för dem att söka efter detta instructable.

Och med det, jag ger dig, hemliga recept grädde ost kakor... hemligheten är ute!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Cookie recept och en sju dagars (tvättbart) recept innehavaren

jag ville skapa något ovanligt med ingen omslagspapper, billiga bågar, namnetiketter eller klistermärken att Linda cookies in. jag ville ha en lätt cookie recept som vem som helst skulle kunna göra med nr fel resultat. De behövde vara krispiga på uts...

Dubbla Cookie Cookie Monster kakor!

Vad kan vara bättre än en cookie monster från cookies?! Jag kallar dessa dubbla cookie cookie monster cookies eftersom detta är en cookie smörgås. Jag tror inte det finns mycket bättre än så! Nom nom nom!Denna cookie kom till dig med bokstaven C och...

Inga Cookies baka Ritz

Min mamma och jag har gjort dessa kakor så länge jag kan minnas och vem har någonsin haft en (och gillar jordnötssmör och choklad) älskar dem. Så, jag trodde jag skulle dela vårt hemliga recept med dig! I det här exemplet jag har gjort mitt för alla...

Vegan stavat choklad chip Philadelphia cookies

Idag, har jag gjort dessa fantastiska uppfann vegan stavat choklad chip färskost cookies! Du vet, ett tag sedan, jag gjorde dessa awesome välsmakande vegan nr-baka grädde ost fig barer & hade 1 kruka med japansk (vegan, mejeri-fri & glutenfri) fär...

Alien huvudet Cookies

lätt sci fi främmande cookiesSteg 1: material* socker cookie/roll-out cookie recept* ägg formade cookie cutter* smör grädde (färgade ljust grön--jag använde gel karamellfärg)* svart gel isbildning författareSteg 2: ProcessGör cookies. Trycka ihop ägg...

Choklad-Mint Cookies

Oooohh dessa cookies är mums! Jag är inte ett fan av holiday cookies som smakar som Altoids, men jag älskar Anderna myntverk. När jag såg en kock land recept där mynta bildar en glasyr när den placeras på en choklad socker kaka jag var tvungen att pr...

Candy Cane Frappuccino recept

Candy Cane Frappuccino är inte en officiell Starbucks smak, men det är en kan du hitta på webbplatsen Starbucks hemliga recept . Denna välsmakande icke-caffeinated dryck är bra för polkagris, eller bara peppermint, älskare där ute. Det är också super...

Cookies med hjärta

med en söt rosa hjärta centrum, dessa cookies är perfekta för alla hjärtans dag!Steg 1: Förnödenheter som behövs Att göra cupcake cookies med hjärta centrerar du behöver:Cookies från din favorit socker kaka receptCupcake cookie cutterHjärtat cookie c...

Sega Vegan Oatmeal Raisin Cookies

Sega Oatmeal Raisin Cookies... en stapelvara i repertoaren av någon vegan baker's kök. Vi vet alla att leva på en vegan eller växt-baserad kost är mycket hälsosammare än det administrativa enhetsdokumentet (standarden amerikanska kosten), men då och...

Hur man gör en Spider Web Cookie

jag använda detta virvlande eller marmorering teknik jag ska dela med dig så ofta jag kan när dekorera cookies. Det är lätt, roligt och slående!Steg 1: Vad du behöver Om du vill prova att göra dessa cookies, måste du:Sh ortbread Cookie receptRoyal gl...

Lätt Iced Pepparkakor Cookies

doftande doften av pepparkakor påminner mig om julen.Låt mig visa dig hur lätt de är att göra och dekorera som en pro om du följer en enkel familj recept och detta Instructable som är full av tips, bilder och vägbeskrivning att göra inte bara välsmak...

Gingerbreadsaurous Rex Cookie

jag försöker få i semester anda så sista natten min man sa låt göra några kakor. Åh vad kul - så jag gick gräva igenom mina samlingar av recept, ingredienser och cookie fräsar och tänkte "ingen cookie säger julen mer än en pepparkakor mannen cookie -...

Episka Chocolate Chip Cookies

Någonsin ville ha en av dessa Sega, sentimental, oemotståndlig choklad chip cookies? Om du har, och vill lära dig att göra kakan själv, än det är ditt recept! Dessa cookies smälta i munnen och smaka utsökt. De stiga till perfektion på grund av den st...

Honconut Crunch Cookies

Honung kokos choklad + + kondenserad mjölk... En himmelsk kombination.Detta recept är en cookie enkel, mjöl mindre och snabb. Krispigt konsistens från kokos, sötma från honung och hemgjord kondenserad mjölk är en fantastisk kombination. Här har jag a...

Smältande snögubbar Cookies

upptäckte jag nyligen Pinterest, och jag är besatt! Mina medarbetare visade mig hur man använder programmet på Lördagen, när jag arbetade på bageriet, och nu jag kan inte lägga ner telefonen eller få ut från datorn. Jag hålla bara utforska :) Jag sta...

Pumpkin Cookies

Här är ett recept på pumpa cookies som är perfekt för höstsäsongen eller när som helst på året med konserverad pumpa!Avkastning: 30 kakorSteg 1: Ingredienser som behövs2/3 dl strösocker2/3 kopp packat farinsocker3/4 kopp smör, mjukt1 tsk vaniljsocker...

Målat glas Leaf Cookies

målat glas cookies skapa en fantastisk och välsmakande visning. Lär dig steg för steg hur man gör dessa enkla skönheter.Steg 1: Vad du behöver göra höst löv målat glas CookiesDin favorit socker kaka receptCirkel cookie cutterMini blad cookie cutter(s...

Vilseledande lönn-Pepper Bacon (cookies!)

När du går för att bita i dina kyndel, fet, peppercorn-y lönn bacon... kommer inte att du vara beredda på att denna ljuvliga dessert!Det ironiska skämtet är att jag och mina barn är vegetarian (mestadels vegan). Så detta är ett roligt sätt att äta vå...

Peanut Butter Cup Frappuccino recept

Med Halloween över, måste alla åtnjuter deras godis (från Bus eller godis och rester). Så jag tänkte jag skulle dela ett godis-inspirerade frappuccino recept. Denna Peanut Butter Cup Frappuccino emulerar dessa läckerheter jordnöt-smöraktig: Reese's P...