Hemma gjort långsam spisvad du behöver

potten utan ett långt skaft
Box eller esky
stor tjock ull filt
mindre filt eller handduk
mat att laga

Se Steg
Relaterade Ämnen

Off-Grid värmeljus långsam spis

Denna idé är ungefär lika enkelt som de kom, och ett fåtal personerutan tvivel kommer att läsa detta och tror att "duh... lite uppenbart", men idén till detta kom från ett samtal om huruvida det var möjligt att driva en långsam spis från en off...

Långsam spis fläsk lager

har bara fått en långsam spis, och också efter att ha bott i Denver nästan 4 år, jag bestämde mig först sak att göra var uppenbart: grön chili. För att farkoster detta förunderliga medley av kryddig, syrlig och söt, måste starta, som med de flesta st...

Baka Pasta i en långsam spis

min man och jag har blivit inbjuden till ett par progressiva middagar, och det är alltid knepigt att ha en varm kurs om du inte är den första kursen. Som älskare av långsam spis, beslutade vi att experimentera. Vi började arbeta på långsam matlagning...

Deli rostbiff i en långsam spis

Jag älskar mig några stekt nötkött smörgåsar, men jag är ganska darn kräsen om köttet. Om inte jag är villig att spendera $18/ lb (och faktiskt kan hitta det), nöja jag normalt sig med mindre än mitt ideal.Jag gillar också inte kör i ugnen på grund a...

Teriyaki kyckling - långsam spis Version

Mina flickor älskar teriyaki kyckling på ris, och denna version använder en långsam spis för att förenkla måltid förberedelse och tillåter mig att få mer gjort i processen. Jag hoppas ni uppskattar det lika mycket som de gör. Jag använde en kombinati...

Långsam spis Cheesy öl bröd

Det är i mitten av sommaren i Australien och jag har tillbringat mesta tiden försöker krypa in i kylen och utfodring min möss frysta grönsaker. Det sista jag vill göra är slå på min ugn när behovet av att baka strejker. Så har jag beslutat att ta min...

Långsam spis kanel socker "Mall" mandel

jag har varit på en sökning för en stor hemma "gallerian" mandel recept... Du vet, de behandlar, säljs från vagnar som fyller luften med läckra dofter och ta ut en förmögenhet för en handfull nötter. Jag har provat ett gäng recept från andra män...

INGA BLIDVÄDRET långsam spis mexikansk kycklingbröst med variationer

The bästa med detta recept är att du slipper brun, eller ens Tina kycklingbröst, så det är en stor "gå-till" måltid för en rusade dag. Bara dumpa allt tillsammans, ange den långsam spisen och du kommer hem till en läcker måltid.Min dotter delade...

Långsam spis Mac och ost

kväll jag kände mig som att göra den ultimata komfort mat: Mac och ost... i en långsam spis. Detta var absolut himlen.Varning: Detta är uppenbarligen inte den största sak att äta om du tittar på din vikt... om inte du kan justera den lite att göra de...

Långsam spis belgiska nötkött och öl gryta

Detta är en berömd belgiska maträtt.Smaken beror på öl du använder. Det är upp till dig hur man gör detta.Belysningen i mitt kök är verkligen dålig, så inget emot potatis kvalitet bilder!Steg 1: ingredienserFör denna enkla recept behöver du:Halv ett...

Coq Au Vin eller kyckling med vin (långsam spis stil)

jag har en kyckling, en av tre. Dessa fåglar var ekologiskt vän odlade att min fru och jag fick som present. Efter rostning den första fågeln, upptäckte vi att de var ganska tuff. Om du har en fågel för tufft att grilla, stewing krävs, så den andra f...

Baka en hel kyckling i en långsam spis

jag vet, baka en kyckling i en långsam spis låter lite konstigt. Men det fungerar! Jag hörde nyligen om denna teknik medan du surfar på avsnittet mat på NPR: s hemsida och det lät bara så galet. Jag hade ingen aning om du kunde laga en hel kyckling i...

Vegan långsam spis Butternut Squash soppa med Chili och kakaopulver för vintern

Att vara student, är jag ofta alltför upptagen med att spendera mycket tid matlagning för mig själv. Som kulinariska student finner jag detta lite upprörande eftersom det innebär mindre tid att experimentera med ingredienser och tekniker. Lyckligtvis...

Långsam spis Green Chili

Chili verde, eller grön chili är Rekommenderad stil med chili här i Colorado. När du har provat det, du kommer att förstå varför; grön chili besitter en unik fruktighet och syrlig något smak, tack mestadels till användningen av tomatillos istället fö...

Långsam spis kycklingbuljong

kycklingbuljong är enkel att göra hemma och smakar så mycket bättre än de saker som du får i butiken. Att göra beståndet är ännu lättare om du använder en långsam spis. Du kan någonsin göra det i sömnen! : DDen långsamma spisen är min favorit metod f...

Långsam spis blåbär lavendel smör

en vanlig missuppfattning om långsamma spisar är att de bara göra grytor och soppor, men du skulle bli förvånad över de saker jag har gjort i mitt; lasagne, granola, fisk, uppstoppade ekollon squash, även spela degen! Denna frukt smör är ett bra exem...

Långsam spis Pulled Pork

Vill göra lite god och lätt att göra drog fläsk? Tja, Läs på och lär dig hur med minimal ansträngning och maximalt läckra!Steg 1: ingredienser En lök, hackadEn fläsk axeln (min var ~ 4lbs)1/2 dl hönsbuljong (valfritt)SaltPepparExtra såser/kryddor (va...

Äppelpaj i en långsam spis

Växa upp, vi hade flera äppelträd i vår trädgård, och så varje höst var det alltid gott om äpplen. Jag minns mamma göra alla sorters fantastiska mat med dem, från sylt till pajer. När jag senare fick reda på den slow cooker kunde användas för äppelpa...

Långsam spis Turkiet Zuppa Toscana

Jag verkligen gillar Zuppa Toscana soppan från Olive Garden och hittade ett recept med bra recensioner på nätet (länken finns längst ned i detta steg)Dock vid tiden hade jag tillgång till ordentlig spis, med endast en långsam spis och en liten två du...