Hemma gjort stativett stativ är mycket praktiskt verktyg för kamera eller andra arbeten. Vi kan bygga en mycket enkelt hemma med ingen enda pengar. här guidar jag dig för att bygga en från några värdelösa material hittade lätt runt omkring oss.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hemma gjort högtalare står

okej, så here we go, min första instructable.Efter att ha köpt några nya högtalare(http://dali.nl/producten.html?page=shop.product_de...) Jag bestämde mig för att det skulle vara trevligt att bygga några nya högtalarstativ. Jag gjorde detta innan för...

Hemma gjort Spa locket lyfter

efter en trevlig lång blöt, som vill lyfta en tung spa cover. Inte jag!Detta Instructable visar hur jag löste problemet. Med några verktyg och mindre än 20.00$Steg 1: Material lista / verktyg behövs Här är vad jag används för att slutföra projektet.L...

Hemma gjort hetta Boost

har du sett den produkt som gjordes och visas på den Dragons Den?? Tja var det denna produkt som är avsedd att göra din radiator mer kraftfull på lägre inställningar med hjälp av två ganska små fans. Så jag kom med en idé om att sätta detta Instructa...

Hemma gjort raket

detta är en guide om hur man konstruerar en fem motor raket av delar om runt ditt hus. Denna raket bör kosta nästan ingenting förutom motorerna att starta den. Bygget tog ca fyra timmar för att göra med begränsade verktyg.För denna raket använde jag...

Hemma gjort solpanel

varför betala massor av pengar (eller pengar) för ett program som visar dig hur du kan göra din egen solpanel som du kan få detta gratis?Besök hem bygga solsystemet på http://home.kpn.nl/maas5455/och erfarenhet hur också du kan göra inte bara sol pan...

Hemma gjort CD-buffert

om du har skrapat CD-skivor, detta är en bra metod att fixa dem med enkel husgeråd.Steg 1: leveranser och preparering behöver du dessa leveranser:1. repad Cd (mycket lätt att hitta)2. handhållen ÄGGVISP med flyttbara plåtslagare3. Mr ren magi suddgum...

Hemma gjort luftkonditioneringen jag

jag vilja ha luftkonditionering för min trädkoja. Så jag tänkte, varför köpa en $250/c enhet, när jag kunde bygga min egen?Det är mycket låg kostnad att driva, jämfört med en central luftkonditionering, och ger plats kyla/värme, endast nedkylning/upp...

Hemma gjort LED ficklampa på bara 5 minuter

Någonsin tänkt på att göra en enkel fackla ljus hemma..?Om ja, är sedan detta instructable för dig. En mycket enkel och lätt att göra LED torch Light på bara 5 minuter.Detta ljus kan bli riktigt bra ibland och kräver endast några avfall objekt som lä...

Hemma gjort gödselmedel (Experiment)

jag ska vara ärlig. Jag har aldrig gjort gödselmedel innan och har ingen aning vad jag gör. Men! Jag ska försöka göra mitt eget gödselmedel eftersom jag insåg jag slösa bort en hel del vegetation under beredning av livsmedel (exempel: den lummiga del...

Hemma gjort U-lås cykel lås

göra din egen cykel lås.Det kan vara lättare, billigare och mycket roligare än alla lås kan du köpa.Här är en av kartong!Det är perfekt för användning i Japan och andra trevliga ställen där människor inte vill stjäla.Jag bor i USA där massor av männi...

Hemma gjort Deadmau5 kostym

detta är den deadmau5 kostym som vi gjort vår son för Halloween. Vi använde en 14" akryl lampa klot från home depot och sedan klippa ut munnen, att lägga till skärmen till öppningen att täcka ansiktet området. Vi såg till att det inte var för mörkt,...

Hemma gjort grav stenar

om du någonsin gått in i en Halloween butik att köpa några huvud stenar, du var antagligen chockad att se en $20 plus prislapp för alla! Tja, kan du göra tre av dina egna för under $20.Steg 1: Material och verktyg Material1 4 fots x 8 fot ark x 1 tum...

Hemma gjort Tonic vatten koncentrera

hur man gör ditt eget hem gjorde tonic vatten. I princip Jeffrey Morgenthaler recept, endast Instructables stil! http://www.jeffreymorgenthaler.com/2008/how-to-Make-Your-Own-tonic-Water/Steg 1: Recept och första stegen Här är receptet:4 dl vatten1 ko...

Hemma gjort små motorn packning

om du återskapa någon liten motor, eller ens ta isär för reparation, chanserna är du behöver byta ut packningen. Du kan beställa en ny eller du kan göra din egen. Beställa packningar kan fördröja något projekt om det inte passar rätt eller kan inte h...

Hemma gjort talg Feeder

de flesta människor håller med om att ha en stor mängd fåglar i din bakgård det tillkommer dig att ha ett brett utbud av matare och foder för att locka aviär mångfald. Matare sträcker sig från rör fyllt med utsäde, burar fyllda med talg, flaskor fyll...

Hemma gjort vattenpipa

Hey guys titta på denna video om hur man gör en vattenpipa gjort ur en flaska alkohol. Det här är en awesome tillägg till rummet eller bar i ditt hus eller lounge. Vi hoppas ni uppskattar det, vi kommer att uppdatera en Instructable senare veckan så...

Hemma gjort geting fälla

vi vet alla att wasp fällor är dyr (runt $20-$30)Så i detta instructable jag ska visa dig hur man gör en.Material:Tomma läsk flaskaSax eller kniv1-2 bitar av hund eller katt matÄpple eller liknande juice1/2 kopp mätglasetSteg 1: fällan Ta tomma läsk...

Hemma gjort ryckiga

nu när jag har gjort en barbecue rökare (), är det dags att göra några verkliga mat med den. Eftersom jag hade några mycket magert älg och antilop kött i frysen, ryckig kändes som ett logiskt val. Följ stegen nedan för att göra läckra tilltugg.Steg 1...

Hemma gjort Survival Knife

Ok så jag har redan gjort denna kniv men om detta blir nog gillar jag kommer att göra en tutorial på den. Men jag kommer berätta stegen.Steg 1: hitta en fickkniv med avtagbara blad.Steg 2: hitta en passande handtag inte till stora inte för små.Steg 3...