Hemmabio (säng) - minimalistisk/3D tryckt Bed teaterSå du behöver en TV i sovrummet? Detta var svaret jag kom med till vårt sovrum. Den är gjord av 3D tryckta delar och några enkla hårdvara.

Om det fungerar för dig, skulle jag gärna se vad du kommit fram till.

Om du inte skulle rösta för mig, skulle jag uppskatta det alltför.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Minimalistisk 3D tryckt plånbok

Denna plånbok är modellerad efter ett par minimalistiska plånböcker har jag sett på kicken, och istället för att köpa en jag beslutat att göra en!Denna plånbok har tre stycken och kan rymma flera kort (jag brukar bära omkring 6 kort, men du kan bära...

3D tryckt minimalistisk iPhone fallet med inbyggd 3 i 1 Kickstands

3D-utskrifter är för närvarande på det topp av intresse och användning av allmänheten och genom webbplatser såsom Shapeways tusentals mönster finns att beställa av någon som då blir 3d-utskrift av företaget "Shapeways" skickas sedan till köparen...

Foto tryckt sidenband

Endast med Inkodye kan du skapa detta otroligt lätt och givande DIY projekt! Eftersom Inkodyes är verkligen fotografiska kan du använda dem med svartvita negativ för att skapa din alldeles egna foto-tryckt sidenband.Använd ditt band i håret, runt mid...

BABY träd: 3D tryckt Quick-Change kamerafäste för en babyvakt

"Vår babymonitor försvann. Gissa var jag hittat det? Titta på min mans 3D skrivare!"Ja, ja, skyldig som tas ut. Jag lånade"" vår baby monitor kamera från den grabben barnsäng att övervaka min senaste utskrifter. Men i mitt försvar, jag...

En början guide till designa ett teater rummet och Star tak

I have been wanting a dedicated home theatre room for about 15 years. Jag äntligen har en nu och det är en dröm. Det är inte bäst eller mest dyr men ser ut som det är en hög slut teater rum jämfört till rum omkring $50, 000 eller mer. Jag har en vän...

3D tryckt GPS motorcykel Mount

Jag brukade själv en Garmin utomhus GPS vilket var perfekt för vandring, och med på motorcykeln. Det var Garmin GPSMap 60 CS. Det var regn bevis, varade länge på sin 2xAA-batterier, och var mycket användbart för att navigera.Tyvärr blev den stulen nä...

Minimalistisk bänk Sander

var det dags att ändra remmen på min sander. Medan jag var på det, beslöt jag att Pimpa upp. Här är min minimalistisk inställning till fästa en solid, fyrkantiga staket till en bärbar bandslip.Steg 1: Bärbara bandslip jag köpte denna sander för några...

3D tryckt Trattar för raket Motor drivmedel gjutning

Forskning raket bilar tillverkas genom gjutning olika formler för Ammonium perklorat sammansatta drivmedel (APCP) in rören - vanligtvis papprör som körs ett dorn för att bilda en kärna. En av de mer användbara saker som jag har kunnat skriva ut med e...

DriveMyPhone - Smartphone kontrollerade 3D tryckta fordon

DriveMyPhone är ett projekt jag har placering på min dator i digitalt format för senaste 6 år nu. Konceptet kom runt när jag arbetade på min andra robotliknande projekt kallas MobileEarthRover en am MobileEarthRover två.Jag har äntligen haft tid att...

Skruv på flaska Citrus Juicer (3D tryckt)

Att vara hälsosam börjar äta och dricka friskJag personligen älskar dricka apelsinjuice men många människor tycker det är för mycket av en hassle till juice apelsiner själva. Därför köpa de bara det i en stormarknad. Men ofta finns det en massa tills...

3D-tryckt Birdhouse, A Sign

trött på 3D-utskrift vapen? Vad sägs om skriva ut något som uppmuntrar liv?Denna birdhouse är posten/donation från min dotter och mig till årliga Birdhouse Display och fördel auktion, maj 24-juni 2, 2013, på The Arboretum i Lexington, KY, http://www....

Fix för trasig Gas Cap tjuder / Logoband (3D tryckt)

Efter att ha köpt min nya Subaru Impreza jag var som förmodligen alla som någonsin köpt en ny bil... inte parkera inom 50 fot av något vakuum dagliga, tvätta varje vecka, inga lutande på bilen, trotsigt ingen mat i bilen. Det har gått några år och de...

3D tryckt spruta Pump Rack

Detta instructable serverar att dokumentera att bygga en 3D tryckt spruta Pump Rack. Räcket består av 5 spruta pumpar, med denna uppsättning kan du ha 2 system som kontinuerligt flöde och en återstående pump (om du har den rätta slangen och ventiler)...

Design för en 3D tryckt kulinariska centrifug

Detta Instructable presenterar en design för en 3D-tryckt centrifug. Den innehåller också diskussionen om design och centrifugera design i allmänhet.Ett par månader sedan, jag läste en artikel om populärvetenskap om en av sina författare, Paul Adams,...

3D tryckt DC-Motor

Jag designade och 3D tryckt en borstlös likström (BLDC) motor, och används en Arduino för att styra motorn. Alla delar av motorn, exklusive magneter, magnetventil inslagning tråd och hall effekt sensorer, trycktes med en Makerbot Replicator 2. Videon...

Foto-tryckt Silk Ribbon

endast med Inkodye kan du skapa detta otroligt lätt och givande DIY projekt! Eftersom Inkodyes är verkligen fotografiska kan du använda dem med svart & vit negativ till skapa din alldeles egna foto tryckt sidenband.Använd ditt band i håret, runt midj...

3D tryckt prydnad Design Challenge

Tack för med tanke på min inlämning.Detta var ett roligt projekt och jag hoppas verkligen detta hjälper barn och unga vuxna bli upphetsad om vetenskap och teknik.Jag fick ett mail som berättade om denna utmaning vid tolvtiden, och inom ett par timmar...

Tryckte blommor eller blad telefon fall

Min mormor brukade trycka blommor när jag var liten. Det är ett förtjust sommar minne till mig, plocka Queen Anne's Lace vid kanten av sin friggebod. Jag har alltid haft en soft spot för denna blomma.Jag har lite av en kåda besatthet. Kåda, när helt...

.25 ultra slim minimalistisk plånbok, Sedelklämma, metall flasköppnare, kreditkort som kan kopplas till ditt android fall

Hi guys samtidigt som man försöker att modellera en android fall liknar min iphone fall jag kom ut med en cool liten plånbok som kan hålla dig fram tills jag får android fallet gjort... Detta ultra Slim och minimalistisk fall är vattentät, svett bevi...