Hemmagjord kostym - bär självdetta är en hemmagjord kostym av mig bära mig igenom dagen.

För denna dräkt använde jag mestadels saker från runt huset.

För "baksidan" mig,
-Använd en full storlek skjorta, men skär en skåra i höger sida av bröstet för huvudet och höger arm att gå igenom... Detta hjälper till att hålla en full storlek krage för scream mask huvud
-Fyll en mask med tidningen och fästa den på kragen
-Fyll höger arm med halm eller tidning och nåla fast en uppstoppad handske till ärmen skjorta

För "beklär" mig
-Använd ett barns skjorta, skär en skåra i ryggen på huvudet och höger arm.
-Fylla skjortan med halm och pin en uppstoppad handske på vänster ärm - Fyll inte rätt arm eller krage område så du kommer in genom
-Använd ett barns byxor, fyll den med sugrör och fästa den på tröjan
-Pin ett par barn skor till byxor

Sedan sätta tillbaka skjortan på, med huvudet och höger arm genom skåran... Sätta fram tröjan på, med huvudet och höger arm genom... sedan har någon hjälp du pin 2 skjortor tillsammans så det döljer sömmarna... Du kan också fästa upp 2 fyllda armarna så de ser bra ut och du är klar.

Relaterade Ämnen

CATDOG hemmagjord kostym

en episk hembakade CATDOG kostym! Gjorts med badkläder, päls, gult tyg, kände, ribbing och vadd. ALLA handsydda!...

Alien Xenomorph kostym

För de senaste åren har jag gjort ett par hemmagjord kostymer för mina pojkar varje Halloween. Förra året gjorde jag en Masterchief efter några av råd från denna webbplats och det visade sig ganska bra. I år min yngsta pojkar berättade de vill gå som...

Minecraft Steve full kostym

Min son älskar Minecraft. Han ville vara Steve för Halloween så jag köpte några färg och kartong och fick arbeta. Jag ville att min son ska kunna gå lätt, se klart, att kunna vända huvudet (för att se båda hållen innan du korsar gatan) och vara bekvä...

Cell kostym - Dragon Ball Z Videogame

Cell är en hemmagjord kostym tillverkad av ett gammalt lakan, kartong, wire, affisch styrelse, plastpåsar, etc. Kostym är gjord av me(Mom) för min 12 år gamla autistiska son som har älskade TV-spelet sedan han var 6 år gammal....

Kirby kostym

här är en enkel Kirby kostym vi gjort för Halloween.Steg 1: Skapa kroppen Köpte vi de största och billigaste yoga boll vi kunde hitta.Overinflated det så det var stor nog att min son skulle kunna passa inuti.Sedan papper vi mached hela med 3-4 lager....

Alien Blaster kostym bit/Prop

Detta är ett bra tillbehör för en hemmagjord kostym opr en film.Steg 1: Samla dina pjäser Jag använde en deodorant flaska detta var 2 eller 3 dollar.Jag använde även en bit av en gammal lek leksak verktyg uppsättning från min källare.Jag använde en l...

Fem nätter på Freddys kostymer!

7 år publicerade senare och slutligen en annan hemmagjord kostym/s! Nästan varje år jag göra mina barn kostymer. Jag försöker få dem att gå till ett tema varje år. I år ville deras favorit skrämmande tecken från det populära TV-spelet fem nätter på F...

Pinata kostym

vill ha en hemmagjord kostym som sticker ut? Vad sägs om en pinata?Steg 1: Samla leveranser Hitta och gamla klänning och färgade kräppapper.Steg 2: Limma papper till klänning Varmt lim remsor av kräppapper att klä. Bara limma överkant till klänningen...

Hur man gör en Old Fashioned Oompa Loompa kostym

har du någonsin velat göra en hemmagjord kostym utan att betala för en mycket dyr dräkt, som är färdiga och ser bortom cheesy? Tja, det faktiskt kostar pengar för att göra denna kostym, men det har inte samma vansinniga pris. Med denna instructabe ko...

Body Worlds

denna hemmagjord kostym var inspirerad av internationella vetenskaps- och konstutställning "Body Worlds." Jag köpte en skyltdocka och vadderade det är mitt mått (hon var smalare än mig, gå figur :)). Jag köpte en vanlig svart lycra helkropps kat...

Dushkriti Hunter

hemmagjord kostym jag kallar Dushkriti. Indiska för summan av alla synden. Jag bygger tanken av en forntida/ursprungliga asätare som varelse. Jag gjorde kostymen av faux fur(poncho) med en vadderad puckel för ryggen, säckväv material som utgör en del...

Batman's Dark Knight presenter "The Joker"

här har jag en nästan helt hemmagjord kostym av Jokern. Jag köpte de flesta av mina objekt från Goodwill eller thrift shop och sätta ihop kostym bit för bit inom loppet av de senaste 2 månaderna. Jag färgade trenchcoat och kostym byxor lila färg jag...

How to Create a Kevin Costume (The Bird from UP)

Som många av er känner mig från min Slinky hund kostym av senaste Halloween 2010, vill jag fortfarande presentera mig. Jag är konstnär och grafisk designer som för närvarande har examen med en BFA i bildkonst. Jag älskar att göra något kreativt, men...

Margo Gru Costume

I sann cosplay stil ge jag dig min version av Margo Gru från Despicable Me 2.Om du inte har sett på filmerna, är Margo äldsta syster till de tre antagna döttrarna huvudpersonen "Gru."I den första Despicable Me film, Margo bär en Lorax på hennes...

ECHO valrossen

detta är en bild av Echo klädd i hennes Halloween kostym som en valross. Hon är en 7-årig Boston Terrier och vi har gjort hemmagjord kostymer för henne sedan 2006. Hon är en fantastisk sport. Denna kostym gjordes från mikro-mocka, vadd och linne tyg...

Med hjälp av papper, harts och glasfiber vara Master Chief!

Vara Master Chief för en dag med egna handgjorda rustning! Följa denna tutorial för att göra glasfiber bitar, och du kan vara en Spartan II till pwn alla dina vänners kostymer.I arbete. Jag har ännu att avsluta bröstkorgen rustning och alla vänster a...

Hur man gör en hemmagjord "Walking serietidning" kostym

göra din egen serietidning som du kan bära!Steg 1: Designa din kostym, planering layout, du väljer ditt tema. Detta Instructable kommer att lära dig, hur man gör en Walking serietidning kostym. Du har friheten att vara kreativ, så du inte behöver gör...

Minecraft hund kostym

det kan inte vara Halloween säsongen, men du kan fortfarande få ett försprång på din kostym! Varför inte? Här är en hemmagjord Minecraft wolf kostym jag gjorde när jag var insnöade i tisdags.Steg 1: Först måste lådor för varje del av vargen: huvud, n...

Cthulhu för President kostym

Varför valde det minst onda?Många tror att det stora onda en skulle göra fina presidentkandidat, eller åtminstone bättre än vad de populära val är. Man vill alltid veta vad hans avsikt var; den totala förstörelse och förslavning av mänskligheten. Han...