Hemmagjord Tortilla! (mjuka, fluffiga)Denna mångsidiga kolhydrater är bra för alla

måltider! Snacks även! Det går med varje färska ingredienser du pickup i marknaden vardagen! Jag njöt billigt tillgängliga leverans i Amerika! Men under mitt besök i Schweiz, de kostar lite mer, i Hongkong ännu mer så!

För leverans eller näringsmässiga orsaker är hemmagjord tortilla så lätt! Gör en hög själv! Ett parti av 6 och 7 har du täckt för frukost i en vecka! Servera dig själv den fluffig mjuk Vetetortilla du förtjänar! Använda den lika knaprig pizzabotten när du känner dig lat!

Detta recept bygger på experimentera några recept på nätet. Detta passar de märken jag använde. Jag modifierade dem genom att drastiskt minska salt och olja. Efter fastställande av mitt recept, återskapa jag lyckas mjukhet varje gång gånger. Jag är ingen matlagning expert, bra nog att laga mat de flesta av mina måltider av utbyte ett halvår, ursäkta mig brist på ordentlig matlagning kunskap. Ingen vikt/balans/skala mätning är kräver minst krångel.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hemmagjord Tortilla-Wraps

Hej alla!Jag skulle vilja presentera mitt läckra, färgglada, hemmagjord tortilla-wraps-dessa är verkligen lätt att göra och perfekt för familj lunch eller middag, eftersom du kan fylla dem med vad du vill. Jag ska skriva ner mitt recept med en fyllni...

Naanbröd recept - mjuka fluffiga smörig hembakat Naan

Här är min spis naan recept / tawa naanbröd recept älskad av alla som någonsin jag tjänade det:)... Du kan göra i ugnen också, men jag gör alltid spisen version som det är SUPER mjuk, FLUFFY, SMÖRIG och alltid en super HIT bland provsmakare!Receptet...

Ultimate Taco lasagne läckra ännu lite frisk :) perfekta förhållandet mellan dopp och tortilla chips för alltid bita!

Ok jag sett folk gjorde taco lasagne eller vad heter... de använda brukar mjöl tortillas och bara kött och taco krydda... sedan toppa de det med salsa ost och andra grejer...Mitt problem med detta är att mjöl tortillas inte är mycket bra... de är int...

Wafalafel: läcker blandning-fri waffled falafel

Låt oss göra några wafalafels: vegetariska mellanmål av år 2020 (du hört det här först).Falafel är en maträtt genomsyrad av en rik historia: populär i Mellanöstern, många länder anspråk på dessa läckra små killarna. Krig har brutit ut över mindre. Pu...

Jungle Animal Cupcakes

Tårta (cupcake) dekorera kan vara så dyra och överväldigande i början. Här visar jag några av mina tekniker för att göra vackert inredda och professionella cupcakes som inte kommer att bryta banken och att någon kan göra. Dessa cupcakes har en plain...

Orange marmelad smör Scones

Jag presenterar för er mjuk, fluffig, yummy scones med hemmagjord apelsin marmelad smör och biprodukt av att göra smör hemma, kärnmjölk. Hoppas ni gillar det :)Steg 1: Ingredienser och steg som krävs för att förbereda Orange marmelad smörIngredienser...

Svart sesam Macarons | Josh Pan

Tredje i min serie av macaron recept tutorials. Idag, vi går vidare från det exotiska Matcha Macarons från förra veckan till ännu en annan exotisk smak: svart sesam Macaron. Denna smak är unik och verkligen förbättrar doften av macaron cookie.Om du g...

Custom kände patchar

Behöver du något speciellt att lägga till din Jämförelsekorgen eller slutföra en kostym av något slag? Gör din egen anpassade filt lappar eller märken.Göra professionella ser fläckar utan användning av broderi. Här presenterar jag en sampler fläckar...

Jätte snö Ramp

gör du bor i en stat med massor av snö och riktigt kallt väder men du har ingen där att åka skidor? (som Minnesota) Eller du bara tycker inte att spendera 20 + spänn att åka skidor någonstans och du bara vill stanna hemma. Då detta instructable är fö...

Pimm's No.1 Cupcakes

en sommar glädje, dessa söta små kakor fånga smaken av uppfriskande glas Pimm's.Första, och mest viktigt, om du inte vet något om Pimm's, gå hit.Nu när du har alla utbildning, låt oss komma till den bakning! Dessa Pimm's cupcakes har en ljus citron s...

Matcha grönt te Macarons | Josh Pan

Välkommen tillbaka till ännu ett av mina macaron tutorials. Idag kommer vi att försöka en mer exotisk smak: Matcha grönt te Macarons. Om te inte är din kopp te (se vad jag gjorde där?), kanske prova recept från förra veckan: choklad Macarons recept....

Pistage Macarons | Josh Pan

Välkommen till den 4: e avsnittet av min macaron serie. Idag, flytta vi till något annat. Denna ingrediens som används i många andra desserter, till exempel glass. Jag talar naturligtvis om pistage. Dessa pistage Macarons är goda och lätta att göra....

Hand-vev glass för vevar

jag gillar handvevade glass, inte den typ som körs elektriskt (eller ännu värre den typ som kommer från butiken). Jag läste massor av böcker om pionjärer när jag växte upp och jag älskade historierna om sitter på verandan i sommar och turtagning veva...

Improviserade Choco-Taco från Instructables LIVE @ hantverkare erfarenhet

i går kväll fick jag gå till hantverkare erfarenhet i Chicago för Instructables LIVE event och webcast.Jag tog min elektrisk motorcykel med mig och var den första programledare för showen.Jag råkade också vara mycket Ungern, som jag hade en fyra timm...

Rockabilly bröllop klänning Upcycle

Min man och jag beslutade att förnya våra bröllop löften i Las Vegas för vårt 20: e bröllopsdag. Allt var på en strikt budget så jag var tvungen att hitta en prisvärd klänning utan att offra den stil som jag ville. Denna tutorial ska show dig hur jag...

Att göra en trädgård säng i High Desert

växande grönsaker är en stor del av våra våren och sommaren här. Vi gillar att odla egen mat så mycket som vi kan. När du börjar få du bortskämd. Råvaror i mataffären, medan det ser bra, bleknar i jämförelse när det gäller smak och färskhet. Vi hade...

Teddy Bear "Muff" för en liten flicka som förlorar sin vantar...

När det finns en aktiv liten 2-årig flicka i ditt liv och det är vinter i Kanada en sak är säker... Vantar kommer få förlorat (eller indränkt) och små händer kommer att bli kallt. Men små flickor tenderar att aldrig förlora sin Nalle så jag tänkte va...

☘ DIY TVÄTTBARA TOALETTPAPPER ☘

detta är en instructable att göra din egen familj våtservetter.!!! för urinera endast!Min engelska är inte så bra så jag bara kopiera och klistra in denna artikel som förklarar exakt vad jag ville säga:Är hela processen med att samla in och tvätta de...

Industriell styrka fotvärmare för Toasty tår

Det finns ett antal bra Instructables runt på nätet visar hur att värma dina kalla fötter med mikrad säckar med ris placeras under sulorna av fötterna. Tyvärr, jag lider av extremt kalla fötter och ris påsarna ger inte tillräcklig lindring. Även en e...