HIFI Subwoofer för film och musikVälkommen till min andra instructable.

I detta instructable jag ska visa dig hur jag byggde min subwoofer. Jag vill att du ska använda detta instructable att komma med egna idéer, för brainsurfing eller att använda detta som en guide. Mestadels vill jag du ska vara innovativ och kreativ när du bygger din egen!

Jag hoppas du gillar min instructable!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur du använder Grad ND i film och fotografi

Ritwika's tutorial om hur du använder Grad ND filter i film och fotografi. Spårnamnet musik är bra känsla och den produceras av incompetech.com...

Hur man titta på gratis filmer och TV visar av Eva Gebus

Att titta på filmer och TV visar måste du hämta en av tillägg: Icefilms, 1Channal eller projekt gratis TVSteg 1: Följ stegen1. go till https://kodi.tv/download/2. Välj din enhet3. Ladda ner4. nåla fast till arbetsuppgift bomma till och börja5. Njut!...

Hur till kopia och överföra filmer och TV-program till din iPad

Kopiera, överföra filmer och TV-program till din iPad.Åtgärder kan utföras på både Windows och Mac datorer.Demo är för VLC och AVPlayer apps, båda finns från App Store. Också se till att du kör den senaste versionen av iTunes för bästa resultat....

SMS aktiverade Man Cave tecken och musik ljuslåda

Detta instructable skapades enlighet projektet kravet på Makecourse vid University of South Florida (www.makecourse.com).SMS aktiverade Man Cave tecken och musik ljuslåda. Du kan uppdatera tecken genom båda min Android applikationer länkade nedan i d...

Raspberry Pi Halloween ljus och musik Visa

i år mitt hus var upplyst och animerad av kusliga musik tack vare Raspberry Pi. Tillbaka i 2009 skapade jag vad jag kallade rutan x-mas som inrymt 8 halvledar industri reläer ansluten till en arduino. För detta år jag repurposed rutan och Använd Rasp...

Seeeduino Film och Motion Capture

Seeeduino Film är en mycket liten och smidig Arduino-kompatibla ombord. Den använder en enda 20-pin buss på en platt flexibel kabel (FFC) för att ansluta till en mängd breakout styrelser utformade för att användas med Seeeduino Film.I den här självst...

Lilypad Arduino jul tröja med blinkande ljus och musik

jag tar en kurs här terminen kallas ungdom och teknik i bibliotek, där jag fick i uppdrag att designa något med en Lilypad utveckling styrelse. I följande steg kommer jag gå igenom hur jag skapade min jul tröja med blinkande ljus och musik.Steg 1: ma...

Skapa en film med foton och musik med Picasa

instruktioner om hur du skapar en film med dina egna bilder, musik (MP3) och gratisprogram Picasa. Bra för att skapa holiday bildspel för familjen eller främja din egen fotografering eller musik....

En till is, en till Echo: en föreställning i glas, video och musik

Mitt arbete som konstnär är att destillera bullret från världen till meningsfull, spännande upplevelser. För mig är konsten att göra är verkligen en metod, ett sätt att vara som är inte om målen för att göra det eller det utan om att lyssna noga på m...

Xmas-box: Arduino/ioBridge internet kontrollerad Julljus och musik show

min xmas-box projektet består av en internet kontrollerad Julljus och musikföreställning. En julsång på begäran on-line som sedan sätta i en kö och spelas i den ordning de begärdes. Musiken sänds på en FM-station inom en radie av 300 ft från mitt hus...

"1000" Watt DIY ljus för Indie Film och fotografi

Jag är en indie film maker/fotograf. Om du vill se exempel på ljuset i åtgärder för video, besök The korrekt Gents. Detta är byggd av udda objekt som finns runt huset och på din lokala hem förbättring butik. Jag uppmuntrar dig att ta en titt runt dit...

Stå för att återge 35mm film och bilder med digitalkamera

detta stativ är lätt att göra och använda, tillåter en digitalkamera med makro förmåga att ta bilder av bilder och film.Först konstruerade jag en akryl ring med 4 hål för akryl rod avallable 1/4" på någon plast leverans butik.Med Corel Draw eller Aut...

"SOUNDESK" ett skrivbord med inbyggd subwoofer, förstärkare och högtalare

Hej finns mitt namn KirilJag är en grafisk formgivare och jag lik till har en trevlig arbetsplats. Problemet var att jag inte hade ett skrivbord för alla min hårdvara, så jag hade en idé och...Steg 1: Köpa en gammal skrivbordJag köpte en gammal skriv...

Spela in ljud för filmer och animationer: några snabba tips och tricks

om du är en blivande konstnär, eller bara ett barn som tycker om att ibland göra animationer för youtube, kanske du har ett par frågor med inspelning audio.Oavsett hur visuellt bra en video eller animering kan vara, om folk tittar på den inte kan för...

El tråd hur man gör tron superhjälte kostym kostym med pocket blaster super ljud och musik

följer min Youtubekanal: http://www.youtube.com/user/educatetowin?feature=mheeHemsida: http://www.educatetube.comVärd: SipskiHur man gör en superhjälte passar som tron med en inbyggd högtalare. Filmen ovan är höjdpunkterna i hur till video. Måste EL...

LED och musik BLOMSTERKORG

Hej, alla! Jag vill visa dig hur man återanvända en BLOMSTERKORG. Att korgen fick som present till min fru på hennes födelsedag. När blommor bleknat bestämde jag mig att återanvända korgen. Jag tyckte att en gammal högtalare, angripen från en gammal...

Julgran med LED och musik, kontrollerade med Arduino

i den här julen, nästan alla har gjort sin julgran i ditt hem, liten eller stor. I denna post, kommer vi se hur man skapar en julgran med några €, använder Arduino. Genom denna microcontroller kommer att kunna välja mellan flera olika profiler, som d...

Hacking nya filmer och ladda ner utan kostnad

HI GUYS jag V.SURENDER SINGH från Indien till utställning du hur till hämta nya film utan att betala premienSteg 1: steg 1: Ladda ner INTERNET DOWNLOAD MANAGERSÅSOM VISAS I BILDERSteg 2: steg 2: Hämta IDM_patch.exe du bör PACTH filen efter installera...

$100 Mobile Router-Based film/musik Server

$2500 för en bakre underhållningssystem i Honda Odyssey? Nej tack. Jag tillbringade $100 på komponenter för att bygga en filmserver av en router. Strömmen är att tändningen och routern är ansluten direkt till DC uttaget (ingen inverter krävs).Netgear...